Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@ma_ta1975 však ani ja to nechápem ani ostatné ktoré oklamala mne napisal admin na otázku že kedy mi aktivuje bazar že až vtedy ked zaplatím sny ešte 5€ ako chápete čo som charita okradne ma o topanky pošlem jej 10€ potom ked som si to uvedomila že prečo by som mala ja jej posielat ked ona druhým čo kradla neposiela je to mrcha hnustná a že ona narozdiel odomna bude onedlho naspat v bazare 😖 tak nech mmi povie admin kde je spravodlivosť
@vevuska1990 a môžme sa čudovať že sa tu tak dobre darí podvodníčkam a špekulantkám...už som v obraze... 😠
ja už fakt neviem ale nepáči sa mi to jeho jednanie jednej slečne napísal že jedno značne je ona na chybe nie predávajúca išlo o podobný prípad ako s Katkinou mamkou a zase ostala len na vinne kupujúca je mi to už celé smiešne napísala som adminovi že 5€ jej pošlem ked ona pošle Katkinéj mamke peniaze inak neuvidí ani cent a bude mi to jedno či budem zablokovaná toto predsa neni možné ani sa jednej ženskej všetko prepieklo a druhé boli na vinne
podal mňa by sa mali takéto predávajúce úplne vyradiť z MK a zablokovať im prístup sa znovu zaregistrovať!!Ako,to je úplne na smiech,pozastaviť bazar na mesiac a potom si môžu veselo okrádať znovu 😠 😠
ahojte baby idem sa pochvalit ako som zase dopadla :( pozerala som si na bazariku kabelky a nasla som jednu super velmi sa mi pacila. pani bola ochotna vymienat tak sme sa dohodli kabelku za kabelku. balicky sme si poslali ale jak som ten svoj otvorila skoro ma porazilo. to radesj by som nosial tesco igelitku ako toto. popraskane rucky, vnutro spinave polepene. no hroza. tak som pisala ze niesom spokojna ignorovala ma. dala som zle hodnotenie hned sa ozvala ze vraj aj moja kabelka je v hroznom stave co nieje pravda lebo som ju mala detailne odfotenu. tak reku nepaci sa poslime si naspat a bude. dohodli sme sa . ja som svoju cast dohody splnila poslala som jej tu kabelku naspat uz si ju aj prevzala a ona mi neposlala nic a ignoruje vsetky spravy. jej nick je @lukacs a adresa Anita Lukácsová Gaštanová 4 Štúrovo 94301. je mozne ze ma uz novy nick. pripajam aj fotky aby ste si urobili nazor
@vevuska1990 Moja zlatá,tým,že na mňa nadávaš si asi veľmi nepomôžeš....si zabudla,ako si ma ošklbala ty a dosvedčili to aj všetky ostatné?ja nie som žiadna podvodníčka,ja som len nedodržala niečo,čo sa odo mňa očakávalo,ale nie zato,žeby som nechcela,ale nemohla som inak,to však ty nemusíš chápať.nezabudni,že ty si chcela silou mocou poslať balík na tvoju adresu obyčajne na tvoje riziko!!!načo som ale ja doplatila,lebo som nemala dôkaz a vôbec som nečakala,že niečo zatajíš,aj keď ti môj balík prišiel,len aby si ty nemusela posielať!!!žiadala som ťa doporučene,si sa tu vykrúcala,nakoniec sa ti na všetko prišlo,tak to nehraj.ošklbala si ma o tovar za vyše 30eur a svoj neposlala,to mám byť akože spokojná???Ja som na rozdiel od teba tovar poslala a pani si ho môže sama predať a peniažky bude mať naspäť.takže žiaden podvod,už to konečne pochop,preto ma len pozastavili s upozornením.ale pri tebe mal aj admin všetky naše konverzácie a vôbec mi nenadŕžal,nerobil kompromis,urobil ho však tebe,aby si nemusela platiť plnú sumu ale iba polovicu.tak kto tu má byť nespokojný?ok,nechaj si peniažky,uži si ich,ale nerozčuluj sa,že ťa blokli.ja som vďaka tebe prišla o dosť peňazí a nervov.takže jediný podvod si tu urobila ty,mám to kopírovať???
@ma_ta1975 vieš,lenže ja som tej pani tovar aspoň poslala a ona si ho môže predať,aj som sa ospravedlnila a situáciu som aj chcela riešiť,takže pani hociako má možnosť získať svoje peniaze naspäť,hlavne keď jej tu dcéra predáva.A vevuska mňa ošklbala o dosť peňazí,čo dal každý za pravdu na základe jej konverzácii a dôkazom z pošty.tak kto je väčší podvodník?neak si tu mýlite pojmy s tými podvodníčkami.ja nekradnem iným inzeráty,ani neberiem peniaze za tovar,ktorý nepošlem.som zablokovaná s upozornením a dám si záležať s kým do budúcnosti uzavriem obchod.len aby sme sa chápali 😉
@macamac Ahoj,ja nie som rozčúlená ani ironická,ak sa ti to zdalo,tak prepáč.Len mi je naozaj ľúto,keď ma niekto hádže do vreca s tými,čo tu naozaj podvádzajú a idú mňa nazývať podvodníčkou.Nikdy som nikoho úmyselne neoklamala a či veríš,či nie,ponúkla som to riešenie s tým aktivovaním kabát za menší peniaz,nebola to aspoň snaha?Ja tiež rada sledujem túto stránku a tiež som ti vďačná,keď si minule stála pri mne.Sama som bola obeťou podvodu,ale takého,kde mi za peniaze a tovar prišlo veľké gulové.ja som aspoň tovar predala a peniaze z neho sa pani iste vrátia naspäť.Naozaj sa mi nechce vysvetľovať moje dôvody,klamať som nechcela,aj tak mi nikto neuverí,ale nie som podvodníčka!!!a hodnotenia spokojných zákazníčok mi pribudli aj pribudnú a takých pochybných obchodov sa do budúcnosti vyvarujem.ešte podmienka admina bola:posielať iba doporučene,aby som nedopadla ako s vevuska ☹ ☹ ☹
@sny a ty si asi zabudla že pred par dnami si mala ešte tu odvahu pýtať odomna dalšie čižmy v hodnote 30€ že tie sa ty páčia ako si myslíš že som blba? :D sa iba smejem že aká sa tu robíš nevinná a pri tom len chceš každeho obabrat
@sny a ohlade tej pošti by som chcela vidieť ktorá si zapamätá kto bol kam posielať balík ja som balík dala poslať narozdiel od teba
@vevuska1990 admin rozhodol na základe toho, že si nevedela preukázať, že si balík odoslala...A sny ťa jasne žiadala o zaslanie balíka doporučene. Či si ich poslala a či ich ona dostala, alebo nie, to takto už ťažko dokážeš. Myslím, že mohol v tomto prípade urobiť kompromis...zváž, či Ti mesačné pozastavenie bazára stojí za neposlanie tých 5€, ktoré si jej dlžná...
Chcela ďalšie čižmy? No to je zaujímavé, keď Ťa považovala za klamárku, ktorá jej balík neodoslala, tak je teraz prinajmenšom "čudné" že chce od Teba ďalší tovar...Myslím, že si urobila dobre, keď si s ňou obchod neuzavrela. Postupovala by som rovnako.
@sny ja nechápem stále len jedno prečo si jej ten kabát posielala?na to sa pýtam!jasne ti písala že ak nebude dobrý či ho môže vrátiť poslala si číslo učtu tak si suhlasila...kabát nebol dobrý tak ti ho poslala a ty si jej mala poslať peniaze uplne jednoduché...tak mi prosím odpovedz na uplne pre mna jednoduchu otázku... 😉 dík
@matik1 vsak som len pozerala že čo mi ona píše ako ja nie som hlúpa ako so zrejme ona mysli
@vevuska1990 Moja zlatá,si tu jediná,ktorá tu večne nadáva na mňa a ospôsobuje,ja nenadávam,riešim to celkom inteligentne.mám sem skopírovať všetko,čo mám v IP,ako ma prosíkaš,nech si od teba niečo vyberiem,lebo ty nemáš peniaze,len tovar mi môžeš poslať,že to pošleš už doporučene,lebo ťa to mrzí a bla,bla,bla...keď som nechcela nič od teba,tak si začala znižovať dlžnú sumu,ktorá bola pôvodne 35eur,potom si chcela na 25eur a ja som pristala na 30eur s tým,že mi to na 3x splatíš.normálne si žobrala!!!raz si poslala,to sa cení,ale potom si to mala na háku.a keď sa admin ozval,jasne napísal,že mám urobiť kompromis.a toto som teda za kompromis považovala.áno,jedine tie čižmičky sa mi páčili,a zvyšok by som ti v pohode doplatila,lebo som vedela,že ťa v opačnom prípade zablokuje,tak som naozaj nechcela nič zlé niekomu teraz pred sviatkami.ani s tým si nesúhlasila,aj keď si sa pôvodne prvý krát nechtiac priznala k vine a chela si to napraviť.potom si tu dostala chrobáka do hlavy a chytila si sa tej slamky sena....aj keď ti admin znížil polovicu splátky,čo som nechápala,lebo aj tak budem len ja stratová,tak ani to sa ti nepáči,a ako sa má mne páčiť,že nemám môj tovar a čižmy?včera som dostala od jednej mamičky čižmy,ktoré som si kúpila.kus podobné tým tvojim.Prečo asi?lebo som žiadne nemala a presne taký štýl sa mi hodil.mám ti dať kontakt na ňu,nech ti pošle foto?doteraz som na nové šetrila,ale to ty nepochopíš,nemáš deti.načo by mi boli dvoje podobné čižmy?keby mi prišli,tak sa ti poďakujem a som pyšná a rada,že mám nové čižmy len z výmeny a ušetrím.aj tej mamičke som sa poďakovala a tým to zhaslo,nestojím o nejaké konflikty.takto som musela aj ja platiť tie čižmy.čo sa ti nezdá?že som chcela byť fér?tak sa neurážaj,a či si hlúpa vieš fakt len ty sama najlepšie 😉Mňa si zrejme za hlúpu mala,však? mám pokračovať?škoda si večer kaziť...maj sa,papa
@matik1 Lenže ja som ju vyzvala iba potom,čo mi ona sama núkala ďalší tovar,ktorý som odmietla a potom žobrala o zníženie splátky,alebo že mi od kamošky zoženie podobné čižmy,ale nosené,lebo nemá peniaze...mám to všetko v IP.a admin ma poprosil,nech urobím kompromis,tak som súhlasila.naozaj to nebolo z mojej hlavy,čižmy som si kúpila,nechcela som,aby ju zablokovali,ale ona proste s ničím tiež nesúhlasila,tak čo mám robiť?a ešte ona má mňa za žobráčku?ja tie jej čižmy nepotrebujem,načo potom ona núkala?a nepáči sa jej ani to,že jej admin znížil splátku na polovicu a ja aj tak budem v úplnej strate.tak to len aby si pochopila,ako som to myslela.
ahojte , ja by som sa chcela podelit o skusenost s predavajucou GOTZOVA.. objednala som si u nej deku-fusak, este v ten den som jej poslala po vzajomnej dohode peniaze na ucet. o niekolko dni mi vsak napisala, ze ho nemoze najst lebo sa vraj stahovali a ye mi posle peniaze spat.. chapala som
dodnes, je to tyzden mi nic neprislo a pani mi uz ani neodpoveda na spravy. napisala som jej negativne hodnotenie, ale aj tak nic
aj tymto by som ju chcela vyzvat aby sa k tomu vyjadrila, kedze somnou odmieta komunikovat napriek tomu, ze je aktivna!!
vsetci pytaju peniaze vopred, na dobierku uz nikto neposiela, ale co v takomto pripade, to uz sa naozaj nikomu neda verit????
som sklamana
upozurnujem predavajuce na neregistrovaneho p. veter05 , ziada si tovar na dobierku no potom ju neprevezme ani sa neozve ja som ho kontaktovala na mail a vobec nic...takze po tychto skusenostiach neposielam na dobierku snad len s dobrym hodnotenim 🙂
@sny moja milá tovar som tebe ponúkala hneď po to čo sa stál incident tak nechápem čo tu teraz riešiť starú vec mne sa jedna o to že si zhrabla mojich 10€ a este si mala tu drzosť pýtať ďalšie čižmy za 30€ nezdá sa tí to už trošku moc ?tak kto tu koho okráda hrať sa tu na neviniatko a dobre tu okrádaš mamičky
@sny a ja stratová nie som však ani Katkina mamka neni to len tí jediná si stratova je mi to už fakt smiešne myslíš len na seba ale na tých čo si obabrala nie
@sny aby si vedela tých 5€ tí pošlem ked tá to vytrhne s biedi ukážem tí že som férová a že nepotrebujem nikoho okrádat ako si to tvrdila pošli mi číslo účtu
....tak to vidíím zas na zamknutie 😒 žieeenky prebooooooooooooha nezačínajte to tu zas riešiť 😝 čo ste chceli ste si povedali už minule...a ked Vás to baví stále sa doťahovať,tak si to riešte v IP 😉
@vevuska1990
@sny
ma_ta1975 @sny ja nechápem stále len jedno prečo si jej ten kabát posielala?na to sa pýtam!jasne ti písala že ak nebude dobrý či ho môže vrátiť poslala si číslo učtu tak si suhlasila...kabát nebol dobrý tak ti ho poslala a ty si jej mala poslať peniaze uplne jednoduché...tak mi prosím odpovedz na uplne pre mna jednoduchu otázku... emoticon dík
16. dec o 21:41 • 3 deti • Odpovedz • Už sa mi to nepáči • 8 • Pošli IP •
@mijskakyska ja iba chcem aby to vedeli všetci aby potom neklamal že som neposlal o to mi ide 😉
@matusko22 nechapem preco nechcete bundu zobrat naspät a vratit peniaze, toto je dokaz, ze ste rada, ze ste na tej bunde zarobila..keby bola pani spokojna asi by nerobila taky krik okolo celej veci, a ze ste dala zle cislo uctu je Vasa chyba, ona ma urcite dokaz, ze platila na ucet, ktory ste jej dala. Co je tu co riesit, vratte peniaze a zoberte si tovar naspät .
Mile nakupujuce, davajte si velky pozor od koho kupujete. predavajuce, co nemaju, alebo maju malo hodnoteni, tak od nich ani radsej nekupujte, lebo uz je tu tolko klamarok, zlodejok a podvodnicok, ze zaplatite jedno a poslu vam nieco uplne ine. posielaju stare handry, co by ste len vyhodili do kosa. Fakt si davajte velky pozor. A nikdy nic nekupujte od osoby - podvodnicky s nickom oblecenie13. ponuka veci, ako nove v inzerate a domov vam pridu len handry na vyhodenie do kosa.

@vevuska1990 toto nemyslíš vážne! ja len nechápem ako môže mať vyriešení obchod z katarína111 že jej admin na jeden mesiac pozastavý bazár a tym je to vyriešené ako tu machrovala...už to začínam chápať a je to smutné... ☹