icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ma_ta1975
12. jan 2014

@ishkaa napíš IP správu mariosmykal všetko mu tam napíš on ti dalej napíše čo máš robiť ako máš postupovať...len trvá to aj 3 pracovné dni kým ti odpovie...pozerám že na hodnotenie nereaguje ani na to že si ju sem dala tak už len jemu napíš...podla mna by jej mal pozastaviť bazár dokedy si obchodík nedá do poriadku ale ja som neni admin tak uvidíš čo ti on napíše...držím palce...

zaneta29
12. jan 2014

...doklad samozrejme mám, mikinu som posielala doporučene.

zaneta29
12. jan 2014

...doklad samozrejme mám, mikinu som posielala doporučene.
@matik1

matik1
12. jan 2014

@zaneta29 tak čo tára? Veď jej napíš č. pod. lístka a skopíruj jej info z pošty, kde je jasne napísané, že adresát zásielku prebral. Ak máš č. pod. lístka, tak aj na pošte, kde si balík posielala Ti zistia, kto to prebral. A potom jej to napíš... Ona zrejme nevie, že si to vieš takto overiť...

ishkaa
12. jan 2014

@matik1 myslim ze nehrozi aby sa dotycna pani vyjadrila...mne horko tazko odpise, myslim , ze jej je uplne jedno ze ma oklamala...mozno posielala ten pocitac v dobrej viere ze funguje( o com pochybujem) , ale ja som cestna a nemam dovod si vymysat, mohla povedat ok, je mozne ze je chybny, vratte ho...ale ona mi rovno napisala ze tovar spat neberie nech sa nehnevam 🙂

matik1
12. jan 2014

@ishkaa tak kontaktuj admina, tak ako Ti písala Mata

bounties
13. jan 2014

@zaneta29 NEodpisovanie nie je bezne, podla mna je to dokaz, ze ta pani mala mikinu uz doma, no nechcela to dalej riesit s vami

zaneta29
13. jan 2014

8.1.2014 si musela pani najst v schranke doklad o nezastihnuti, pravdaze mikiela z popradu asi nevie co sa s takymto dokladom robi
@bounties

miskakyska
13. jan 2014

.........prosím premerať pani bundičku kedže nemá miery v popise a má ju pod velkosťou akú som chcela,len na bunde svieti viysačka s úplne inou mierou..........ani obraz,ani zvuk....cha však čo chcem,som na koni 😀 😀 😀 ..................................pekný deň Vám prajem,ked už som tu 😉 😀

sue1818
13. jan 2014

Baby, zial musim sem prispiet aj ja 😢 Rada som nakupovala na MK cez bazarik, vsak je doba ked clovek musi setrit kazde euro a obzvlast my na MD (urcite mi rozumiete), navyse tymi peniazkami mozno clovek dalsej mamine aj pomoze. Nikdy som nemala so ziadnou problem....teda az doteraz ☹ Od maminy Liubov Rybakina z Bratislavy s nickom "liubov" som si kupila kolotoc nad postielku. Peniazky boli zaslane ihned ako som dostala podklady k platbe. V popise inzeratu nebola popisovana ziadna vada, takze som bola v nemom uzase, ked kolotoc dosiel 😠 Hral ako keby mlel z posledneho. Hned som teda kontaktovala maminu, slusne jej povedala co je vo veci a poziadala ju o vratenie penazi. Ona sa ohradila, ze ked ho posielala, bol v poriadku a ze som ho zrejme pokazila ja!!! 😠 Alebo ze sa mi asi nepaci, preto ho chcem vratit!!! 😠 No chapete to??? Vyberala som si ho predsa hlavne podla toho ako vyzera... No a ona ze tovar nevymiena, takze ak mam nejaky problem, mam kolotoc predat. Mozem akurat tak ho rovno vyhodit..... Aaaaaach, je mi smutno a zle z takychto ludi 😒

zaneta29
13. jan 2014

@matik1 Mikina prisla postou uz 8.1 - no pani mi pisala ze postu berie jej muz a nic doteraz nedoniesol. A este ze bude cakat ... No neviem naco ked postarka nezastihne doma tak predsa necha zlty listok a s nim je treba ist na postu. Nie?

matik1
13. jan 2014

@zaneta29 povedz jej, že na Tvojej pošte zistíš, či naozaj bundu prebral jej muž...A čo je to za hlúposť, že jej muž bundu ešte nedal???

matik1
13. jan 2014

@zaneta29 Choď zajtra na poštu a zisti to...lebo to nepreberú a zásielka sa Ti vráti. Tovar môže prebrať aj ona.

majkakmajka87
13. jan 2014

@pastelka74 Už sa stalo. Ako pozerám, ten zoznam tam je už dosť dlhý :(

@bounties Najzvláštnejšie je, že tie hračky, za ktoré som zaplatila následne vymazala, čiže ich už asi neplánuje predať ďalej, čo by dávalo zmysel, ak chce takto podvodne zarobiť... A navyše aj keby mi to poslala, stále by jej ostalo vyše 5 €... Dúfam, že nikto iný jej nenaletel :(

@ma_ta1975 Áno, som dlho registrovaná, no nikdy predtým som tu nenakupovala a preto som nevedela, že je nejaký rozdiel medzi tým, či jej napíšem ako prihlásená či nie :( Teraz to už budem vedieť, len takáto skúsenosť ma trochu odrádza od takéhoto nakupovania, minimálne od predávajúcich bez hodnotenia.

zaneta29
14. jan 2014

Zajtra pojde pani na rehabilit. a pojde na postu.

zaneta29
14. jan 2014

@matik1 Zajtra pojde pani na postu ked pojde z rehabilitacie, tak som zvedava co mi odpise.

janatota
14. jan 2014

Mamičky poradte!!!! poprosim vas nazor.....kupovala som viac veci od jednej mamicky a pytala som sa na zlavu,
napisala mi toto: 15,70+posta doporucene 2.05=15rovnych.napiste ci moze byt
.....ako by ste to pochopili ?????????? je v cene 15e doporucene postovne???????
Neviem ci som ina ale pochopila som to s dopor.postou ........
Balicek mi pani poslala nakoniec obycajne, ktory mi vobec neprisiel :((((

bounties
14. jan 2014

@janatota napisane je posta doporucene. ja kebyze posielam viacej veci, tak jedine doporucene

matik1
14. jan 2014

@zaneta29 no tak sa všetci tešíme....že ju také niečo napadlo 🙂

janatota
14. jan 2014

@bounties ...ale aj vy by ste pochopila ze vam do posle za 15e aj s dopor.postou?

heni79
14. jan 2014

@sue1818
Mne napadla jedna vec (neviem aký typ to presne je, ber to teda s rezervou) - nie je chyba v baterkách? 😅
Ak je to na inom princípe, ten naťahovací, tak to bol iba taký pokus.
Neviem ako dokážeš/dokáže predávajúca jeho funkčnosť v čase poslania.

caoli
14. jan 2014

@janatota ina nebudeš asi ty, ale tá pani - buď nevie počítať alebo písať. u mňa 15,70+2,05 je a vždy bude 17,75. a ak 15, tak načo písať o poštovnom… no fakt nechápem
a koľko si jej teda zaplatila? inak ak ti napísala cenu za dopo list, tak to tak aj mala poslať.

janatota
14. jan 2014

Vecicky boli v hodnote cca 19 eur, označila som jej o čo mám záujem a spýtala som sa na zľavu a konečnú sumu. Odpisala mi toto (15,70+posta doporucene 2,05=15rovnych,napíšte mi či môže byť)
Teraz sa vyhovára že doporučene nikde nepisala a bolo by to tak vtedy keby si zaplatím,ona mi dala cenu za všetko...
No nepisala mi ako chcem poslať a že treba ešte k 15e na postu.... napísala 15,70+posta doporucene 2,05=15rovnych
Tak logicky aspoň mne z toho vyplýva že je to konečná suma s doporuč.poštovným.

bounties
14. jan 2014

@janatota s tou zlavou aj s doporucenym postovnym to malo byt 15 eur. nech sa nevyhovara, 15eurovy tovar sa neposiela obycajne!! aky je jej nick, prosim vas?

janatota
15. jan 2014

@bounties pani ma nick katko999

janatota
15. jan 2014

@janatota a za posledný čas tu má 3negatívne hodnotenia,skúsim osloviť tie mamičky....

red_kika
15. jan 2014

@janatota ahoj, ja mam taku 50/50 skusenost. Mne vadil skor jej pristup.
Kazda mamicka od ktorej som nieco kupila, vzdy pekne napisala cislo uctu, celu sumu atd. Ona len odpisala, ze informacie su v podmienkach.
odpisala som ze peniazky su na ceste + adresu. Odvtedy sa neunuvala odpisat - ci dosli peniaze, ci balik poslala.
Tak som jej po tyzdni napisala, ci to teda poslala.
Na dalsi den balik dosiel. Vecicky som dala prat a cela vytesena, ze malemu mozem obliect pekny overalik, tak som sa akurat tak dobre nahnevala, lebo velkost bola uplne ina. MENSIA. kebyze este vacsia tak je to ok, ale mensie som musela hned odlozit, trcali ruky nohy, proste vsetko.
Na vysacke bolo napisane ze size 00, co sa neda chapat ako 74, ako to ona predavala.

Ked som jej napisala, ze velkost nesedela, tak odpisala, ze dakuje za pomstichtive hodnotenie!! Neviem sice za co som sa mala chciet pomstit. Napisala som len ze predavajuca je ok, ale ze velkost nesedela.

Snazila som sa jej vysvetlit, ze ked predava vecicky, tak nech ich omeria prv. A ona sa zacala len ohanat, ze to su vecicky z anglicka, nie vecicky co by nosili jej deti a preto velkost len ODHADUJE. Robi to takto uz 4 roky a nik nemal problem.

Odvtedy sa uz neozvala, aj ked sa mi vyhrazala, ze mi tiez da zle hodnotenie. Neviem sice na co, lebo ja som spravila vsetko. Poslala som peniaze hned ako mi napisala, napisala som aj ked balik dosiel.
Takze asi tak.

Velmi neochotna mi pripada.

KEd som citala niektore hodnotenia (az po predaji) tak som si vsimla, ze niektore ju oznacili ako klamarku a podobne.

janatota
15. jan 2014

Ma divny prístup nevie ani pozdraviť a tiež mi nenapisala či jej prišli peniaze....na všetko som sa musela pýtať. Veci mi poslala "až ich poslala" o týždeň neskor,vlastne jej mama a nič neprišlo. Z tochto som pochopila že prídu doporučene (15,70+posta doporucene 2,05=15rovnych,napíšte mi či môže byť) ked som jej písala nech mi pošle číslo zásielky začala sa vyhovárať že poslala obyčajne a doporucene nemám nikde písané :(
Hrozné ma mrzí tento obchod a som z neho znechutena!!! Nemám tovar ani peniaze a ešte bude vypisovať aké sme Slovenky úbohé a že vieme len ohovarat a že nás národ je hnoj.....

bounties
15. jan 2014

@red_kika vecicky z uk? vela inzeratov rovna sa SH.

@janatota kontaktovala ste uz admina ohladom nej? podla mna je neseriozna

macamac
15. jan 2014

@janatota pochopila som to tak,ako ty
15 eur s doporučenou poštou
takže milá pani ti dala zľavu a sľúbila poslať doporučene
to,že ide poslať obyčajne,ti mala napísať
ak chcela ušetriť, tak neušetrila, lebo peniaze by ti mala vrátiť
čo už tu po prečítaných skúsenostiach v poslednej dobe dosť pochybujem,že spraví

@katko999
poprosili by sme o vyjadrenie a pozývam do diskusie aj admina
@martinjasen
pozri si to 😉

a tebe
@janatota odporúčam,prepošli vašu komunikáciu adminovi a požiadaj ho o pomoc