Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@red_kika mila mamicka ja som vam napisla ze vezmem veci spat ak nesedia a teraz tu ohovarate .po dalsie mam dva zle hodnotenia zo 100 jedno od pani ktora neche al zaplatit dobierku a jedno od mamicky ktora mi poslal kabatik napisanebo bolo seda farba a na obrazku bola zelena v podstate sa to vyriesilo peniaze mi vratila a ja jej bundu tak neviem o co ide..
@macamac na poste povedali ze balik bol doruceny ak sa mi balik vrati spat ja vam vratim peniaze.snad ne ude na poste klanat
hhmmm asi žijem potom na inom slovensku kde si poštárky s pomedzi niekoľko 1000 balíkov pamätajú meno
takze takto admin ja jej tie peniaze vratim a co ja mne kto vrati peniaze na odoslany to ar,postu a dokonca vyvolavanie na posty? po dalsie nikdy mi neposlala cislo uctu a to iba ohovara a ohovara.boze ba i vas to mamicky.veci sa daju riesit aj inak ako juj ona ma oklamala alebo juj ona o mne hovori sa mozte hambit nech mi posle cislo uctu a jej vratim tie peniaze
a ohivara este aj moju mamu pekne co si mysli ze ked tam mam napisane betliar londyn topim sa v prachoch omyl mam dve deti a podstivo pracujem popri materskej a neplacem ze nemam nic
@katko999 koľko stálo poštovné balíka?
lebo @janatota píše,že nemáte číslo zásielky, keďže ste jej poslali obyčajne, bez doporučenia
ako Vám môžu poštárky vedieť povedať len na základe adresy - Vašej a kupujúcej - že balík doručili? 😕
čo ony majú v hlave počítač? že si to všetko takto ukladajú a pamätajú? 😅 😝
@janatota skoncila som svami a taky ludia ako ste vy varj setko len vy o ostatny su nuli co ja nemam i teranet doma a neviem si vyhladat cislo na postu?nemam 5rokov.to cislo a dufam ze sa mi za tie ohavaracjy aj ospravedlnite hlavne mamke je chora som rada zr ma nejaky prisun penazi a vy ju povazunete za debila
Dobrý den,bohužiaľ ani dnes nic neprišlo. Navrhujem vám aby ste mi aspoň polovicu zo sumy vrátila keďže si stojím za svojim a mala ste to zaslať obyčajne ako ste napísala.Pozerala som tu ako situáciu riešiť a našla som toto
https://www.modrykonik.sk/ako-riesit-problem-v-...
Bude to oficiálne a je tu to riziko že nám pozastavia obchodovanie do vyriešenia problému. aby to nebolo nahodou ze zas ja klamem takze toto ona sama napisala podla toho sa riadim
@janatota Nikto sa vám nevyhráža.....ponúkla som vám riesenie keďže sa cítim poškodená nakolko ste mi napísala
15,70+posta doporucene 2.05=15rovnych.napiste ci moze byt a kazdy slovák by pochopil že je to cena s dopor.poštovným. keby tam napíšete =15 rovných tak by som pochopila že treba ešte na postu. Nechcela by som to adminom oficiálne riešiť no takto sa cítim poškodená ja a nemám veci ani peniaze. Ak nepristupite na vrátenie polovici peňazí idem do toho riziká že nám pozastavia inzeráty aj ked nám pomáhajú zarobiť nejaké to euro popri materskej.
Zrazu 7,50??? Veď som vám písala pred 10.min že rada by som uvítala celých 15e ktoré som vám aj poslala.....a teraz sem napíšete že 7,50 mám na ceste.....vy ste dobre prechcatá!
PENIAZE SOM VRATILA POLOVICU
@katko999 ociernili?prosím vas!!! Dozadovala som sa pravdy, ja som poškodená tak sa uvedomte.....ja budem stratová 7,50 keďže som vám poslala 15e a je to vaša chyba že ste to mala poslať doporučene a poslané bolo obyčajne.No budem vďačná aj za tuto sumu aj ked mám nárok na celú.
toto sa mi ešte nestalo...
ozvala sa záujemkyňa, nepýtala sa ani na miery tovaru, len otázka, či by som predala tovar v cene aj s poštovným.... nakoľko ide o vyššiu sumu, tak som súhlasila.... vzápätí odpísala, že si to teda prosí zaslať dobierkou 😕 (v PP upozorňujem, že dobierkou neposielam), ale dajme tomu, vyhovela by som, i keď už som začínala mať pochybnosti ... vraj, ak súhlasím, ihneď pošle adresu.... vtom som si ale v pase všimla, že pani je z rovnakého mesta, tak som jej navrhla osobný odber.... odvtedy - ani obraz, ani zvuk 😝
hmmm, tak teraz netuším, o čo jej išlo?

takze takto na poste Nitra 7 mi pani na telefobe pocedala ze balik bol doruceny takze neviem kto klame ja niesom hlupa aby som ludi okradala.priamo som si zavolala na postu v Nitre a opytala sa dokoncili sme rozhovor stym ze pabi povedala ze pozistuje aj od doru ovatrliek a raj pre pani J Tothovu na Slankovu 13 bol balik doruceny tak teraz neviem