icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

katko999
15. jan 2014

zaujimave na tom je ze kazda kupujuca len spokojna a vraj som zlodej

dejnas
15. jan 2014

@katko999 😕 😕 prečo myslíš? ty si niečo chcela kúpiť odo mňa? netuším, prečo si sa v mojom príspevku našla 🙄

janatota
15. jan 2014

@katko999 Tak dakujem aj za zvysnych 7,50e a s predavajucou bounties sa nepozname. A pozrite si vase hodnotenia....poslene su len negatívne

katko999
15. jan 2014

@dejnas no ved toto iste sa pytam aj ja ak ie prepac

katko999
15. jan 2014

@janatota ukazte ktore?

janatota
15. jan 2014

golemka, katarinka 252 , red kika

katko999
15. jan 2014

@red_kika mozem vas poprosit o vyjadrenie nedala som vam na vyber nahodou a vy ma takto ohovarate toto nieje od vas vobec pekne alebo som svami vobec nekomunikovala ohladom malej veci ospravedlnila som sa navrhla aby ste mi poslala spat dupacky a vy sama ste napisala ze sa vam pacia a nechate si pre druhe baby za toto treba ohovarat??

katko999
15. jan 2014

@janatota ohovaracky a ohovaracky ze sa nehanbite skoda si tu o to pisata hlavna vec ze vy sa citite dobre a mate 15eur ja nemam ani peniaze ani tovar a dokonca ste pospinila aj moje meno tym ze ste ma dobre poohovarala a dokonca aj moju mamu

red_kika
15. jan 2014

@katko999 aby som sa ja este musela trepat na postu a platila postovne spat kvoli tomu, ze vy nieste schopna normalne odmerat tovar, tak to dakujem nemam zaujem.samozrejme ze mi je jednoduchsie si to nechat.
vy ako predavajuca ste zodpovedna za to aby to co predavate bolo spravne a pravdive. a nie ze "odhadujete" velkosti.
.
mali by ste zmenit svoj pristup - ako som sa tu docitala, nebola som jedina ktorej ste sa neozvali sama, kupujuci sa sam musi dozadovat informacii.

katko999
15. jan 2014

@katko999 takze vysvetlenie preco som vas nekontaktovala je ze som bola v nemocnici s dcerou skoro sme o nu prisli a naozaj na poslednom mieste bol vas overali alebo vy by ste na mojom mieste riesila najprv kupujucu ako vlastne dieta???lebo u mna su na prvom mieste deti a nie ine vci.dufam ze vy ani jedna nikdy nebudete v tej situaci ze vam babatko skoro zomrie.
dakujem za vsetko a prajem vam len super mamicky ktore vam budu vyhovoat ako sa to vam paci.

katko999
15. jan 2014

@red_kika no ktora este dajte

red_kika
15. jan 2014

@katko999 co sa tyka prispevku tuna, tak sama od seba by som to nenapisal. ale bola som pozvana sa vyjadrit, tak som napisala svoju skusenost

katko999
15. jan 2014

@red_kika takze vysvetlenie preco som vas nekontaktovala je ze som bola v nemocnici s dcerou skoro sme o nu prisli a naozaj na poslednom mieste bol vas overali alebo vy by ste na mojom mieste riesila najprv kupujucu ako vlastne dieta???lebo u mna su na prvom mieste deti a nie ine vci.dufam ze vy ani jedna nikdy nebudete v tej situaci ze vam babatko skoro zomrie.
dakujem za vsetko a prajem vam len super mamicky ktore vam budu vyhovoat ako sa to vam paci.

katko999
15. jan 2014

@red_kika ano ale to nieje vyjadrenie to je osocovanie

katko999
15. jan 2014

@red_kika sama na seba kydate lebo mne ste pisala nieco ine a teraz aby vas mamicky brali tak pisete zas nieco ine vraj zbytocna cesta na postu,ked sa mi nieco nepaci tak to vratil a ja vratim plnu sumu a nie vyhovorky

red_kika
15. jan 2014

@katko999 hociaka ina mamicka, od ktorej som nieco kupila a nemala akurat cas alebo bola niekde prec, tak len napisala, ze sa ozve neskor. a to samozrejme clovek chape.

ale ked uz nieco predavam a komunikujem s dotycnou a potom dlho dlho nic, tak to je trocha podozrive.
kedze sa tuna povacsine plati vopred, kazda sa boji ci ten tovar vobec dostane.

katko999
15. jan 2014

@red_kika jasne lebo vy na ARE komunikujete prave s mamickami co od vas nieco kupuju tak to je pekna blbost

janatota
15. jan 2014

@red_kika presne tak!

red_kika
15. jan 2014

@katko999 vidim, ze sa chcete len hadat, o nic ine vam nejde.

opustam tuto diskusiu, nemam na to naladu... piste si komu chcete

katko999
15. jan 2014

@janatota vy este mate drzost?

katko999
15. jan 2014

@red_kika jasne ja len chem aby ste ma uz prestali ohovarat a bombardovat zlymi spravami

janatota
15. jan 2014

@red_kika mala by katko999 zmenit svoj pristup!

janatota
15. jan 2014

Nikto vas tu neohovara ale konštatuje, aspon si uvedomite ze by ste mali zmenit pristup.

janatota
15. jan 2014

@janatota Chcem sa podakovat mamičkám za ich názor,podporu,poradu.... DAKUJEM!!!!!!

martinjasen
16. jan 2014

@macamac @janatota

Posli linku na inzerat a kratky opis obchodu loginu @budaiko, on ta bude informovat co dalej.

jatamido
16. jan 2014

Baby,prosím vás,je to súrne....objednávala ste si niektorá niečo od @kolackovsky a poslali jej peniaze???alebo poznáte ju?...ďakujem za každé info...

janatota
16. jan 2014

@janatota Dnes mi predávajúca vrátila peniaze, za čo ďakujem a dúfam že už na ňu nikdy nenarazím!

gomlenka
16. jan 2014

Aj ja som mala zlú skúsenosť s menovanou pani ma nick katko999.Zle si prečítala inzerát a potom ma obviňovala,že som ju oklamala a že som jej neposlala peniaze späť.Ešte som na nej prerobila na poštovnom.No pani je horor.Ešte má tú drzosť a prosiť ma o zmazanie zlého hodnotenia.

matik1
17. jan 2014

@zaneta29 ahoj, no ako...prebrala pani zásielku?

333levica
17. jan 2014

nepoznate niekto @radulqa winklerovu radku z kosic ??? okradla ma o 21e. pytala balik skor ako mi poslala peniaze. potom ze 12eho mi vraj poslala 21e a ked som jej pisala kde su ,ze tentoraz z jej strany je chyby ,poslala i vraj 15eho a nic doteraz. predala so jej klimu ,uplne v poriadku ,vzdy pred odoslanim vsetko pozriem,vyskusam. balik mala uz doma a uz spekuluje. nevie ju zapnut ,tak som jej to vysvetlila.ale zrejme nechape. a teraz ju nechce ,vraj mi ju poslala nazad. baby robi sa to takto ???? pre istotu neposle peniaze az by sa jej nelubilo 😖 . najprv som po dobrotky ale nenecham to tak. idem pisat kde sa da. uz tam ma hodnotenie kde tiez akoze previedla peniaze ,zrejme aj tam chcela kradnut. @sarianna vam tiez akoze poslala ?? vidim hodnotenie ☹