icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zaneta29
17. jan 2014

@matik1 ahoj, pani mikiella mi odmieta vratit peniaze! Mikinu ma doma a uz dnes ju ma opat v ponuke za sumu 10€ - za ktoru mi ju predala. Maminky tu na konikovi jej odporucili, peniaze mi nevratit. Sranda.

radulqa
17. jan 2014

na zaciatku bol problem s vasej strany lebo ste dala zle cislo uctu ... a kedze ste predavala klimu a prisiel mi ventilator ktory inzerat vam este aj admin zablokoval a nefungovala poslala som vam ju naspet a mam otom aj doklad a zvysok penazi za veci s balika aj s postovnym som vam priamo vlozila na ucet a tiez mam otom doklad tak ma laskavo prestante urazat a nadavat mi cez spravy .... toto som tu este nezazila zeby sa niekto takto spraval ☹

matik1
17. jan 2014

@zaneta29 tomu akosi nerozumiem. Ona má Tvoje peniaze aj mikinu, ktorú opäť predáva a ty nemáš nič? A kde jej to radili, aby Ti nevrátila peniaze???

zaneta29
17. jan 2014

@matik1 Ona má svoju mikinu doma, ktorú znova predáva a tu na modrom konikovi jej maminky poradili aby mi peniaze nevratila.

matik1
17. jan 2014

@zaneta29 a kde bola tá diskusia? Napíš adminovi...ona má predsa Tvoje peniaze aj mikinu, ty ani jedno ani druhé. A ak mikinu predá, tak opäť zarobí...

zaneta29
17. jan 2014

@matik1 Možno diskutovala s podobnými ako je ona. A ONA sa vraj tiež obrátila na admina a sťažovala sa na mňa. Toto mi napísala. Adminovi som napísala dnes,tak uvidím ako.

matik1
17. jan 2014

@zaneta29 Tak počkaj a daj nám potom vedieť...

zaneta29
17. jan 2014

@matik1 OK

ivetka1981
17. jan 2014

poznáte niekto Muckovú Katu z Vysokej pri Morave??

ma_ta1975
17. jan 2014

@matik1 tá kočka tu mikinu predáva vo svojom bazáre ...a pozri si jej fotoblok tam jej radili...

matik1
17. jan 2014

@ma_ta1975 už som to pozerala. Tak ju vyzvi, nech tú mikinu odfotí aj s metrom a sem priloží fotky a uvidíme...
@zaneta29

matik1
17. jan 2014

@ma_ta1975 ty ako pokračuješ s Tvojím problémom?

ma_ta1975
17. jan 2014

@matik1 no ako čakám kým mi prídu na učet 2eurá a je po probléme nie?písala som kamoške krajčírke že našitie nového zipsu bude stáť 5 euro a čistiaren netuším...

matik1
17. jan 2014

@mikiella mne sa @zaneta29 nesťažovala, len opísala problém medzi Vami v tejto diskusii a tam som sa zapojila ja...veľa vecí sa dá vyriešiť vzájomnou a najmä slušnou komunikáciou. Či ste už o zásielke vedela, alebo nie, teraz nevyriešime. Nafoťte mikinu a ak rozmery sedia, tak nám kupujúca vysvetlí, prečo mikinu vrátila...ak nie, ste povinná vrátiť peniaze aj s poštovným. Toto hovoria pravidlá bazára...

mikiella
17. jan 2014

@zaneta29 a to ze ste klamarka tu nenapisete?? Ze ste si kupila puma mikinu z 12 eur na 10 s postou? A tvrdila ste mi ze som ju zle odmerala a ked mi prisla domov zistila som ze odmerana bola dobre... Ako ja mam teraz trpiek ked vy neviete co vlastne chcete? Ja som vas nenutila ju kupt dokonca som vam ju o 3 eura zlacnila!!!!!!!

mikiella
17. jan 2014

@matik1 viete co idem ju teraz nafotit nech mate dusu na pokoji...

matik1
17. jan 2014

@mikiella o moju dušu ani tak nejde, ako o dušu toho, kto to od Vás kúpil...

mikiella
17. jan 2014
matik1
17. jan 2014

@mikiella ďakujem
@zaneta29 napíšeš nám, ako je to s tými mierami? Tak sedeli podľa popisu, ktorý si mala ty, alebo nie?

mikiella
17. jan 2014

@matik1 Ja som mala ze 48cm X aj to tak mam

matik1
17. jan 2014

@mikiella počkáme na vyjadrenie zanet...Ešte sa spýtam, či miery žiadala v komunikácii, alebo ste ich mala uvedené v inzeráte?

mikiella
17. jan 2014

@matik1 Nie ona ich ziadala v komunikacii a tak ked som uz zmerala tak som napisala aj do inzeratu.. Inak mikina je aj elasticka cize 1, 2 cm by nemali vadit aj keby bola zle odmerana co nebola

matik1
17. jan 2014

@mikiella tak počkáme, čo nám napíše...

zaneta29
18. jan 2014

@matik1 Mikinu namerala 48cm, mne ked prisla mikina - merala som ju pred manzelom a dcerou a mala 45cm! Mame mikiny ktore meraju 48cm a su OK. Ja by som bola najradsej keby ste si mohla precitat cely rozhovor co sme si pisali s mikielou - od chvile ked som sa zacala zaujimat o mikinu az doteraz.

ma_ta1975
18. jan 2014

@zaneta29 prekopiruj sem celý inzerát aj to čo ste si písali...prečítame si... 🙂

matik1
18. jan 2014

Dievčatá pozor na predávajúcu @kolobezkaaa, má skopírované inzeráty a samozrejme dve maminy prišli o peniaze...kuk černú listinu, teraz to píše macamac 😠

janatota
18. jan 2014

@janatota od pani nejako ťažko odchádzajú balíky 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/rating/katko999/

zaneta29
18. jan 2014

@ma_ta1975 Poslala som Vám do internej posty, urobte si úsudok. Ďakujem za odpoveď.

bounties
18. jan 2014

@zaneta29 ale naco tolke tajnosti, ved to mozte rovno sem prekopirovat...

inezbrown
18. jan 2014

POZOR na predávajúcu s nickom "katyyka", je to úbohá zlodejka, predáva už predaný tovar.