Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
na zaciatku bol problem s vasej strany lebo ste dala zle cislo uctu ... a kedze ste predavala klimu a prisiel mi ventilator ktory inzerat vam este aj admin zablokoval a nefungovala poslala som vam ju naspet a mam otom aj doklad a zvysok penazi za veci s balika aj s postovnym som vam priamo vlozila na ucet a tiez mam otom doklad tak ma laskavo prestante urazat a nadavat mi cez spravy .... toto som tu este nezazila zeby sa niekto takto spraval ☹
poznáte niekto Muckovú Katu z Vysokej pri Morave??
@mikiella mne sa @zaneta29 nesťažovala, len opísala problém medzi Vami v tejto diskusii a tam som sa zapojila ja...veľa vecí sa dá vyriešiť vzájomnou a najmä slušnou komunikáciou. Či ste už o zásielke vedela, alebo nie, teraz nevyriešime. Nafoťte mikinu a ak rozmery sedia, tak nám kupujúca vysvetlí, prečo mikinu vrátila...ak nie, ste povinná vrátiť peniaze aj s poštovným. Toto hovoria pravidlá bazára...
@zaneta29 a to ze ste klamarka tu nenapisete?? Ze ste si kupila puma mikinu z 12 eur na 10 s postou? A tvrdila ste mi ze som ju zle odmerala a ked mi prisla domov zistila som ze odmerana bola dobre... Ako ja mam teraz trpiek ked vy neviete co vlastne chcete? Ja som vas nenutila ju kupt dokonca som vam ju o 3 eura zlacnila!!!!!!!
@matik1 Mikinu namerala 48cm, mne ked prisla mikina - merala som ju pred manzelom a dcerou a mala 45cm! Mame mikiny ktore meraju 48cm a su OK. Ja by som bola najradsej keby ste si mohla precitat cely rozhovor co sme si pisali s mikielou - od chvile ked som sa zacala zaujimat o mikinu az doteraz.
Dievčatá pozor na predávajúcu @kolobezkaaa, má skopírované inzeráty a samozrejme dve maminy prišli o peniaze...kuk černú listinu, teraz to píše macamac 😠
@janatota od pani nejako ťažko odchádzajú balíky 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/rating/katko999/
POZOR na predávajúcu s nickom "katyyka", je to úbohá zlodejka, predáva už predaný tovar.

@matik1 ahoj, pani mikiella mi odmieta vratit peniaze! Mikinu ma doma a uz dnes ju ma opat v ponuke za sumu 10€ - za ktoru mi ju predala. Maminky tu na konikovi jej odporucili, peniaze mi nevratit. Sranda.