Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@michelleuk ak vas nenatahuje,tak pravepobne by to malo prist na ucet a to akoze dalsi pondelok?
@michelleuk no ja by som pockala do konca tyzdna,ked to posiela na ucet cez postovu poukazku to by malo prist do konca tyzdna a ked peniaze nepridu by som riesila uz dalsich zaujemcov a basta 😉
ja mám zase super skúsenosť, pani chcela kúpiť štvorkolku, prosíkala o výmenu, nič sa mi nehodilo, posielala ma na iné bazariky, inú predávajúcu ....nakoniec sme sa na niečom dohodli a dnes mi napísala, že si to rozmyslela 😖 Ja rada mením, ale ak sa mi nič nehodí, tak už sa na takéto niečo nedám nahovoriť, stálo ma to kopec času a zbytočne 😠 😝
@martinka17 s tymto som sa aj ja stretla ,myslim s vymenou,mne sa tiez nic nehodilo od dotycnej,tak som nesuhlasila s vymenou, hlavne ked sa uz dohodne na vymene tak by to malo vyhovovat obidvom stranam 😉
tak toto som napisala predavajucej,tak som zvedava ako bude reagovat 😨 Ja - Dnes o 18:00
Dobry den,dnes mi prisiel balicek a musim vam povedat, ze som ostala dost sklamana,prepacte ale veci vobec nezodpovedaju vasmu opisu,na mikinku ste uviedli,ze fliacik pri krku,ale tam nieje vobec fliacik,ale dve dierky a flaky su na patentoch na rukavoch a tricko ,tam ste ani neuviedli ,ze chyba dost kamienkov a dole ako konci je cele poprekrucane a farba nato ze ste to skoro nenosili je dost vyblednuta,keby ste boli taka zlata a poslali mi mail,by som vam poslala realne foto,aby ste si nemysleli ze vas zavadzam,chcela by som riesit v dobrom tuto situaciu,dakujem
@martinka17
@smreko3 odo mňa chcela jedna výmenu.... môj baldachýn za niečo z jej bazáriku... pritom tam mala všeho všudy sedem vecí, z toho samé dievčenské, asi jedno chlapčenské, aj to malé 😀 Proste pruuser....
@michelleuk ak ju nemala zlomenu...len aby sa jej nezlomila 🙂, ak ju mala...nic som nepovedala 😉 , tak pockajte a potom ju rychlo zmazte 😀
@andilka sevas, no ja ju ešte mám, ale zajtra mažem, ak sa neozve 😀 😎 pipina...
@januzza80 ahojky, sorry, ale tu sa reklama na bazár nerobí, kto bude chcieť, nazrie 😉
@beruska.zuzanka Ok jen jsem chtela napsat tohle,ze kdo ma zajme at se podiva,jinak nikomu nevnucuji moje zbozi. 😉
@januzza80 oki, ale je to tu brané ako reklama, takisto ako v krátkych správach si mamičky robia reklamu, je to proti pravidlám tejto stránky a preto je nefér, ak to niektoré robíte, pretože aj keď vám napríklad príspevok vymažú, alebo upravia, už ste si týmto spôsobom zákazníka mohli získať a iné túto možnosť nemajú, to je celé, nič osobné v tom nie je 😉
@beruska.zuzanka Ok,jenom jsem to napsala,horsi by bylo,kdybych tu dala web.stranky na obleceni nebo foto.Uz nenapisu
ja uz snad nechapem niektore predavujce..som sa ozvala 26.9..ze mam zaujem o vec....odpoved-nic..28.9 sa znova pytam,ci je predana vecicka...no konecne odpoved-rezervovana,mamicka by mala zaplatit..ok...dnes pozeram,ze vcera dala aktualizovat ten inzerat..to co je?kaslem na takyto pristup...a skoda,mala som tam viac vyhliadnutych veciciek..no presla ma chut ☹
..ale myslela som to v dobrom, nie vypocitavo, kedze ktosi tu mal tolko nega nakupov za sebou az ma to zarazilo 😒
@monulicka nooo, ja som tu už mala kadejakých skúseností 😀 😀 😎
ale stále verím v to, že viac ľudí je normálnych, ako pošahancov, tí druhí sa len silnejšie prejavujú 😅 😀
@bartokami no vidis, a ona, tapa, ani nevie aky mohla urobit kseft 😉
Niekedy mi pristup tych predavajucich pride, akoze ja mam byt poctena, ze mozem prave od nich nieco kupit. Raz som sa zdvorilo opytala jednej na rozmery mikinky, mala som vazny zaujem a ona mi odpisala, ze nema cas to merat, ze danu vec nema doma ale kdesi u babky ci u koho a ze ta to posiela a ze sak tam mam uvedenu velkost.. Tak som jej odpisala diky, ale nechcem 😒 nech si trhne nohou...A mimochodom, ta mikina tam je doteraz.... 🙂
inak som chcela pridat moju skusenost..bazar na koniku mam prepojeny na mail, cize ked mi niekto prejavi o nieco zaujem, automaticky mi to ide aj na mail...dnes som si ich citala a mala som tam odkaz, od jednej pani..tak som si klikla na konika a tu mi ziaden odkaz nesvietil..ked som vosla rovno do inzeratu, tak ta pani mi naozaj pisala.. 😖 ..cize ak vam niekto neodpoveda, alebo tak..to nemusi automaticky znamenat, ze ..ze....ale môze to byt aj preto, ze Vam bazar nesvieti.. 😖
s takymi nemymi chrobakmi som sa aj ja stretla uz toolkokrat 😝 ...ja to nechapem 🙄 spytam sa na vec, ci je volna a tyzden ani obraz ani zvuk 😠 🙄 po tyzdni sa spytam zase, ze mam zaujem...a zase nic...sledujem , ze tam pribudaju zaujemci, izerat stale aktualizovany a ziadna odpoved...to uz sledujem jednu bundu takto skoro dva mesiace 😅 samozrejme, ze uz som malej kupila inu...ale je to normalne, to naco sem tie baby davaju, ked potom nereaguju na dopyt 😠 😠 🙄 😅

@smreko3 akoze oja nech ti vrati peniaze🙂lebo toto je strasne☹