Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ja nemam problem,je to odfotena len krabica.Ostatne info som jej podala,hned ako sa ma na nieco opytala.Ja tu mozem dat len foto krabice,ale bolo by ferove,keby ona sem pridala foto kosacky,hned ako ju rozbalia..
Ahojte 🙂 mne sa velmi casto stava,ze maminky,alebo aj nemaminky si vypytaju podklady k platbe a potom hraju mrtveho chrobaka 😖 vlastne sa nad tym uz ani nepozastavujem,skor ma naserie,ak chce niekto silou mocou dobierku,ja sa snazim vysvetlit,ze pri dobierke je drahe postovne a niektore maminky to nechapu-myslia si,ze to ja si urcujem vysku dobierky 😒
@smreko3 o tak to som zvedava, ci vam posle celu sumu. cize aspon vidite, ze tie veci su aj podla predavajucej suce len do kosa, lebo vie, ze ich nepreda, ked vam pise, aby ste ich vyhodili. ludia skusaju, co a im podari predat. ved niektore inzeraty su neskutocne, hrozny grc.
baby ja som uplna nestastna☹pred nedavnom som kupila tu na MK malinkej krasny strykovanu ciapocku,,,je nadherna as na mali detail☹vcera som ju oprala podciarkujem ze len rucne,lebo taketo veci nedavam ani do pracky☹a dnes ked som ju malej chcela dat von som ostala soknuta,ciapocka ostala natiahnuta minimalne o dve cisla☹a to ked prisla som ju malej skusala a mala ju na hlavicke krasne akurat na tesno ze jej bola uplne supeeer☹boze tak ma to mrzi☹teras mozem zhanat novu☹je mi normalne do placu,lebo dlho som taku ciapku pre malu chcela☹dala som 5eur a ani ju nevynosi☹mate niektora taku skusenost????
@stanislavao ta nieje na cistom😀 fuj,ja ked vidim taky inzerat ani nekukam co ma napisane☹blee a naozaj mohla ich aspon ocistit ked predava ako panicka za 30euri:Dale zase mozno nenasla kefu na obuv🙂
@stanislavao že na doma ešte poslúžia, stačí zašiť kolienka 😀 Za 2 evri plus pošta 😀 A hlavná fotka je stiahnutá z netu... krásne, dokonalé rifličky, slintala som... no po otvorení mi statočne padla huba 😀
Akože, aby som dala nejakých 2,60€ za rifle na dvor a ešte ich plátala....
nedajú sa niekde písať nespoľalivé nakupujúce, mohlo by to tu byť, aby maminky boli v obraze....mám zlú skúsenosť s Kristína Hajková, neregistrovaná, ťahala ma za nos skoro týždeň, zabalila som jej balík, ešte že som ho iniciatívne neposlala, a peniaze neposlala, a dnes mi napísala, že jej nešiel net a dostala rifle aj tričko.... 😝

@traktor aj to je mozne 😕 to sa mi nastastie este nestalo 😒
ale je pravda, ze ja to nemam prepojene na mail...mozno len vtedy to blbne 😖 😕 😒