icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pipka
3. okt 2011

@traktor aj to je mozne 😕 to sa mi nastastie este nestalo 😒
ale je pravda, ze ja to nemam prepojene na mail...mozno len vtedy to blbne 😖 😕 😒

momusa
Odpoveď bola odstránená
traktor
3. okt 2011

@pipka neviem..uz som to pisala adminom..tak hadam daco urobia s tym..dnes sa mi to stalo..este dobre, ze som pozrela mail..je to neprijemne..ale aspon som mohla pani napisat..

momusa
Odpoveď bola odstránená
anetaadam
3. okt 2011

@momusa tak dajte vy foto čo mate v inzeratoch ako ste predavali 😉

momusa
3. okt 2011

ja nemam problem,je to odfotena len krabica.Ostatne info som jej podala,hned ako sa ma na nieco opytala.Ja tu mozem dat len foto krabice,ale bolo by ferove,keby ona sem pridala foto kosacky,hned ako ju rozbalia..

bodka13
3. okt 2011

@traktor môžeš mi prosím poradiť,ako si to prepojím na mail?...som to teraz pozerala v nastaveniach a nič som nenašla 😒 ďakujem

pipka
3. okt 2011

@bodka13 ked si kliknes na MOJ BAZAR, tak dole pod inzeratmi mas okienko, kde je posielat upozornenia na mail...a to "odfajfkni" 😉

bodka13
3. okt 2011

@pipka jéééj 🙂 ďakujem,som si to tam ani nevšimla

janus32
4. okt 2011

Ahojte 🙂 mne sa velmi casto stava,ze maminky,alebo aj nemaminky si vypytaju podklady k platbe a potom hraju mrtveho chrobaka 😖 vlastne sa nad tym uz ani nepozastavujem,skor ma naserie,ak chce niekto silou mocou dobierku,ja sa snazim vysvetlit,ze pri dobierke je drahe postovne a niektore maminky to nechapu-myslia si,ze to ja si urcujem vysku dobierky 😒

smreko3
Odpoveď bola odstránená
stanislavao
4. okt 2011

@smreko3 o tak to som zvedava, ci vam posle celu sumu. cize aspon vidite, ze tie veci su aj podla predavajucej suce len do kosa, lebo vie, ze ich nepreda, ked vam pise, aby ste ich vyhodili. ludia skusaju, co a im podari predat. ved niektore inzeraty su neskutocne, hrozny grc.

stanislavao
Odpoveď bola odstránená
tunylyk
4. okt 2011

@stanislavao co sa s konom zrazila??? 😀

piacere
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
4. okt 2011

baby ja som uplna nestastna☹pred nedavnom som kupila tu na MK malinkej krasny strykovanu ciapocku,,,je nadherna as na mali detail☹vcera som ju oprala podciarkujem ze len rucne,lebo taketo veci nedavam ani do pracky☹a dnes ked som ju malej chcela dat von som ostala soknuta,ciapocka ostala natiahnuta minimalne o dve cisla☹a to ked prisla som ju malej skusala a mala ju na hlavicke krasne akurat na tesno ze jej bola uplne supeeer☹boze tak ma to mrzi☹teras mozem zhanat novu☹je mi normalne do placu,lebo dlho som taku ciapku pre malu chcela☹dala som 5eur a ani ju nevynosi☹mate niektora taku skusenost????

stanislavao
4. okt 2011

@piacere no tak toto je sila. a text k tomu je aky? a cena?

pajinka23
4. okt 2011

@stanislavao ta nieje na cistom😀 fuj,ja ked vidim taky inzerat ani nekukam co ma napisane☹blee a naozaj mohla ich aspon ocistit ked predava ako panicka za 30euri:Dale zase mozno nenasla kefu na obuv🙂

piacere
4. okt 2011

@stanislavao že na doma ešte poslúžia, stačí zašiť kolienka 😀 Za 2 evri plus pošta 😀 A hlavná fotka je stiahnutá z netu... krásne, dokonalé rifličky, slintala som... no po otvorení mi statočne padla huba 😀
Akože, aby som dala nejakých 2,60€ za rifle na dvor a ešte ich plátala....

stanislavao
Odpoveď bola odstránená
janka196
4. okt 2011

@piacere zasnem 🙄 ja by som take isto hodila do kosa, alebo dala zadarmo k objednavke ak by vobec mal niekto zaujem

adka7755
4. okt 2011

@piacere 😀 😀 😀 a toto má byť čo, ,,nová móda,, bola v texte písaná??? veď tie rifle by som malému ani na doma nedala...

nunus11
4. okt 2011

nedajú sa niekde písať nespoľalivé nakupujúce, mohlo by to tu byť, aby maminky boli v obraze....mám zlú skúsenosť s Kristína Hajková, neregistrovaná, ťahala ma za nos skoro týždeň, zabalila som jej balík, ešte že som ho iniciatívne neposlala, a peniaze neposlala, a dnes mi napísala, že jej nešiel net a dostala rifle aj tričko.... 😝

smreko3
4. okt 2011

@pajinka23 ja mam zase taku skusenost s takoutou ciapockou ze sa mi zbehla a ked jej ju idem dat ju musim na svojej hlave natiahnut,hahahahhaha

pajinka23
4. okt 2011

@smreko3 tak ale to mas ten lepsi pripad:Dja som smutna,mozem zhanat druhu☹

z_d_e_n_a
4. okt 2011

@momusa to, že ste nikdy menala negatívne hodnotenie ešte neznamená, že neklamete, admin mi to vaše negatívne hodnotenie vymazal, takže posúdil kto tu klame a kto hovorí pravdu

momusa
Odpoveď bola odstránená
momusa
Odpoveď bola odstránená
denisocka
Odpoveď bola odstránená