Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@smreko3 ty si ešte dobre dopadla, aspon uznala chybu. U mna dotyčna reagovala až po dvoch mesiacoch na moje hodnotenie. že som naivka ked očkavam za nizku cenu pre nu tj. 7 + pošta novy tovar. pritom som čakala tovar ako ho opisovala noseny v dobrom stave a že klamem, lebo ona ma len pozitivne hodnotenia. Pritom v koverzacii ktoru mam doteraz uloženu sa mi ospravedlnila že ju to mrzi a že sa jej to nedalo nafotiť a teraz ja klamem.....podla mna može mať niekto aj 300 pozitivnych hodnotení a ked sa chce niečo zbaviť tak jedno negatko ho nezbije a ide dalej a ešte sa teši že zarobil....už som tu pridavala fotky tak posielam link na to čo sa nedalo nafotiť https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/ ja som jej už nepisala nič, nemam nervy sa s nou doťahovať. jej nohavice su už niekde na smetisku...
@pajinka23 od tej baby mam dobre sako, ale mas pravdu.... 🙂
@sofokleska no to som zvedava ci este dobre dopadnem,zalezi od toho ci mi posle vobec peniaze naspat a ci plnu sumu 😒 ale aspon uznala chybu,ze veci su naozaj v zlom stave 😒
@sofokleska ved ja nevravim ze nema vela inych pekny veci na predaj🙂nechcem jej krivdit no tie cizmy??no strasne..ale mozno len zla foto🙂ale ta podrazka spinava☹tu by som teda nedala do inzeratu😀a za tu sumu☹
@sofokleska no tie nohavice to je naozaj na hanbu,ked to niekdo sem drbne a este za taku sumu,niektore predavajuce by sa mali hanbit!!!! toto je bazar a nie je nakupne centrum 😒 😒 😒 tato stranka ma pomahat mamickam a nemamickam a nie si tu robit biznis za kazdu cenu!!!!!!!!!
@smreko3 a @stanislavao kočky ,je to na každej predávajúcej akú si dá cenu 😉 a na každej kupujúcej je,aby si zvážila či za to tolko € dá 😉
@bodka13
jasne, ale ved ked chcem nieco predat, tak to nemozem dat drahsie, ako je to inde. akoze napr ja by som si ich aj vzala, tak ale za tolko?
@stanislavao ale o tom tie bazáriky sú 😉 musíme popozerať kde je čo a za akú cenu ...však ani na tržnici nemajú tetušky zeleninu za rovnakú cenu a predsa predajú 😉 niektorá viac,iná menej a zarobia možno rovnako 🙂
mily admin,ja neurazam a neprovokujem,hovorim len pravdu!!!ale pravda sa zle pocuva!!mam pravo dat veci na spravnu mieru,ale vidim ze sa velmi nudite,ked ste neobjektivny.
@stanislavao mne to pripada tak ze v obchode kukne cenu a podla nej perdava za taku istu.
a na MMB sa mi zasa zda ze doticne pofotia v obchode veci spravia objednavky nakupia a rozposlu a ked si pojde niekto kupit sam vyjde ho to o par e lacnejsie.
@anjeliklienka
tak toto mate pravdu. napr H&M znacku presne tak robia a minimalne prihodenie je 1 euro na body, alebo tricku. ale zasa napr keby som ja mala ist do BA, tak zaplatim viac, ako jej 1e + postovne. stale sa mi to viac oplati, lebo to, co chcem, tak v NR nemaju a do BA nemam cestu.
ale botasky znackove v obchode kupite drahsie, ako na MMB, takze sa oplati v obchode vyskusat a cez MMB objednat a usetrite niekedy aj 10 eur.
myslím,že treba vysvetľovať,kritizovať,vyjadrovať svoju nespokojnosť či spokojnosť ,ale....ale treba zvážiť slová,výkričníky či otázniky ...proste aj keď niekoho kritizujem,zachovám si svoju úroveň 😉 však sme slušné maminy 🙂
Ahojte,mna zas rozculuje,ked mi mamicka napise "Mam vazny zaujem o Vas inzerat.Ja poslem info k platbe pozastavim inzerat a mamicka mi na druhy den napise ze nema zaujem.Myslim ze ked sa chcem len opytat na rozmery alebo nieco ine k danej veci.Tak nepisem "Mam vazny zaujem". 🙂
baby, čitam vás asi tyžden a chcela som tiež predať nejaké veci pre babatko ale aj po sebe, ale nemám už po vašich skusenostiach chut sa natahovať s niekym, ked vidím ako to tu chodí. som to dnes zabalila a poslala do archy, to je niečo ako nádácia, a mám asi lepší pocit na duši ako zarobiť pár eur navyše a s niekym sa takto natahovať. dufam že tych pozitivnych skusenosti máte viac.
@sante81 nie vštci su taky, je tu aj vela fajn predavajucich.zaleži na koho natrafiš. 😉
presne su tu aj suprove babenky🙂a je ich vetsina🙂len obcas sa proste stane,ze clovek natrafi aj na nezodpovedne a neferove☹ale to sa stava aj v zivote,nie len tu na bazariku🙂)
@sante81
ale samozrejme, ze pozitivnych je omnoho, omnoho viac. su tu uzasne predavajuce a skvele nakupujuce. daju sa to zarobit nejake eurace na dalsie vecicky pre nase deticky a da sa tu kupit kopec krasnych veci za dobre ceny. dolezite je pytat sa, pytat sa a pytat sa. radsej si vsetko nechat pomerat, na vsetko sa opytat a potom viete, co kupujete. iste ze sa najde blby obchod a ten sa tu potom riesi a rozobera, ale ak by sme riesili aj kazdy pozitivny, tak tema by nemala 112 stran ale mozno niekolko tisic. MK je super volba pre mamicky i nemamicky, kde predat a kde kupit. vyskusajte, uvidite.
tak ta treba sa riadit porekadlom dvakrat meraj a ras rez😀 a very pytat sa o sto sest🙂
baby našla som si na bazári super tričenko, takže dufam moja prvá skusenost ako kupujucej bude pozitívna

admin mi ju stopol,bola odfotena len krabica,lebo bola zabalena vo vnutri.Ale hned ako mi ju posle doticna naspet,tak ju dam znova ako inzerat,tak si ju mozte u mna pozriet.