icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

cristi
10. okt 2011

@benne no mne stalo pri posielani listovej zasielky do 100g obycajne,ze som platila 0,60eur,vraj za nestandartnu zasielku.Lebo nie je list ako list.Posielala som v listovej obalke nejaku malu vecicku a samozrejme,ze obalka uz nemala taky tvar,ako ked sa vlozi nejaky prelozeny papier do obalky.Vraj preto si k povodnej sume este uctuju 0,10eur.Ale ak sa jedna uz o gramaz do 500g tam sa plati podla tarif SP.

pajinka23
10. okt 2011

@beruska.zuzanka ja uz som tiez rozmyslala ze prejdem do sporitelni ale zial mam vo VUB dost vyhod ako dlhodoby klient,aj zvyhodnene uvery a mam tu uzatvorenu aj zivotnu poistku na mna a na deti a peniaze na sporiacom ...takze uz nechcem prechadzat inde,ale urcite to casom planujem...alebo si zalozim este ucet aj v slov.sporitelni:-)a bude🙂

pajinka23
10. okt 2011

@ani3012 euro je tiez dost☹ja mam 0,50centou 😔

pajinka23
10. okt 2011

@cristi no ale ved obyckom stoji normalne 0,60centou🙂ci? 😀

ani3012
10. okt 2011

@pajinka23 ja mám mBank a tam priamy vklad nehrozí 😀

pajinka23
10. okt 2011

@ani3012 a to ako?? 😲

ani3012
10. okt 2011

@pajinka23 oni fungujú len internetovo..... takže ani ja sama sebe nemôžem vložiť,len vložiť do banky kde mám účet a tak previesť peniaze...to je tá horšia stránka ...ale lepšia je tá,že tam nemám žiadne mesačné poplatky 😉
alebo cez poštu....

cristi
10. okt 2011

@pajinka23 ano obycajna zasielka do 500g stoji 0,60eur,ale do 100g stoji 0,50eur,preto ma to prekvapilo,ze sommusela platit tak rovnako.Vraj to plati iba pri zasielkach do 100g ak su atypickeho tvaru.

pajinka23
10. okt 2011

@ani3012 jaaj 😲 😲 vidis a to som netusila,ze aj nieco taketo je🙂)))noco clovek sa uci🙂aj na stare kolena.. 😀 😀 😀 😀 xi xi 😀 😀

pajinka23
10. okt 2011

@cristi boze ja to furt vravim,ze postarky bohovsky klamu☹

cristi
10. okt 2011

@pajinka23 myslim,ze v tomto pripade neklamu 😝 aj na stranke SP to maju ako poznamku vypisane 😒 TO som si az potom zistila.Len mi je to take divne,z akeho dovodu to tak je?!Chcela som len vediet,ci niektora z MK mala taku skusenost.Ci tiez tak rovnako platila za 100g zasielku.

cristi
10. okt 2011

@pajinka23 no asi mas ozaj pravdu 😀 plati to len pri zasielkach do 50g,bud ma oklamala alebo sa nechtiac pomylila tak ako ja teraz 😝

beruska.zuzanka
10. okt 2011

@nibiru v Apolle a ak Orange vkladáš v banke, neplatíš poplatok, majú účet v Tatre, ale napr pri UPC platím cez euro....

beruska.zuzanka
10. okt 2011

@pajinka23 neklamú, je to tak, ako píše @cristi 🙂 majú to aj v cenníku, respektíve niekde som to čítala a už som tak aj ja platila 🙂

beruska.zuzanka
10. okt 2011

@cristi fakt, do 50g, tu to je

Pozn.: *Pri liste do 50 g, ak ktorýkoľvek jeho rozmer presahuje príslušný najväčší rozmer listovej zásielky plochého pravouhlého tvaru listu (dĺžka 235 mm, šírka 165 mm, hrúbka 5 mm) alebo je podaný v doručenkovej obálke, ktorá nespĺňa podmienku podľa PP, uplatní sa cena do hmotnosti 100 g. Uvedené ceny sú oslobodené od DPH.

cristi
10. okt 2011

@beruska.zuzanka nezalozime novu temu Skusenosti so Slovenskou postou? 😀
@pajinka23 detto 😀

beruska.zuzanka
10. okt 2011

@cristi idem ja, lebo ráno budem mať zlú skúsenosť s budíkom 🤐 🙄 dobrúúú 😉 😎

cristi
10. okt 2011

@beruska.zuzanka daj ho potom na ciernu listinu 😀 dobruuu 🙂

huxy
11. okt 2011

@cristi aj ja som citala v cenniku,ze obycajne do 50 g je cena 50 centov /list/.ale je som posielala capacky,takze to nebola klasicky listova zasielka,a mne uctovalli tych 50 centov,a anie 60,ako podla mna mali.kedze to nebol len list 🙂

crazybabenka
11. okt 2011

@cristi no tak o slovenskej pošte by som ja vedela písať memoáre.....raz sme s predávajúcou našli balík po 2t celý dopečiatkovaný.....a bol dokonca v Rakúsku.....a to išiel s Popradu do Liptovského Hrádku....DOPORUČENE...čo je autom.....cca pol hodina po dialnici 😀 😀 😀

monulicka
11. okt 2011

@adriana7 no, pani to posielala doporucene a balik bol do 100g evidentne...ale tak, nesla som sa s nou natahovat o 10 centov...
Teraz som napr.zistila, ze som dalsej tiez zaplatila doporucene a poslala mi to ako list 1.triedou. takze min.40 centov na mne zarobila....ale to ma napadlo len teraz dodatocne, a ja som jej este pozitko dala 🙄 no co uz

cristi
11. okt 2011

@huxy no podla ich podmienok mali,zrejme si to pani za priehriadkou neuvedomila.Vsak ci 50 alebo 100g zasielka hore dole...ta nasa mila pani postarka je nova,takze sa len zaucala,pomylit sa moze kazdy 🙂
@crazybabenka no ked je to tak,som zvedava,kde skoncili vsetky moje mne nedorucene zasielky,zrejma niekde na Severnom pole 😀 To su tzv.svetobeznicke baliky a listy.Niekedy by som si to s nimi aj vymenila 😝

bartokami
11. okt 2011

@gabika7706 mozes mi poradit,a ked posiela postovou poukazkou do mbank peniaze,je tam poplatok?dik

firstbaby
11. okt 2011

Ahojte kocky, mate niektora skusenosti s predavajucim pod nickom "exclusive" ? Dakujem

rebecenka5
11. okt 2011

@firstbaby preco sa pytas?pozerala som a ma dobre hodnotka 😉

denisocka
11. okt 2011

ja zas dlhšie uvazujem nad ZUNOm 😖

gabika7706
11. okt 2011

@bartokami myslis v MBank? Tam nie su ziadne poplatky, akurat kupujuca na poste zaplati klasika poplatok za poukazku.

nibiru
11. okt 2011

@monulicka no ja som si uz dala do podmienok predaja hned na zaciatku ze a si zaplatim potovne v takej vyske tak ho z atake aj chcem inak davam negat.hodnotenie a basta.

firstbaby
11. okt 2011

@rebecenka5 pretoze uz skoro mesiac mi posiela zaplateny tovar

rebecenka5
11. okt 2011

@firstbaby 😒 aj ste v kontakte?ale mesiac uz je fakt vela...napis jej negatko a pytaj peniaze spat 🙂 hod ju aj na ciernu listinu