Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@ludka77 jasne to sa mi stalo 2x z neviem akeho mnozstva ale aj tak .... tie vecicky su potom krasne a radi ich nosime ale ked vam pridu spinave tak........
ale musim sa priznat tiez mi prisli veci uspinene ..bola som sklamana ale nenapisala som negat hodnotenie 24 hodin som mala namocene..voda cierna potom v kurach rukavy drhla a nakoniec do pracky..ale aj tak je to vhodne len na dvor 😒 esteze ta bunda bola gratis k inemu tovaru
ja som tu od jednej registrovanej kúpila tričko a aké bolo moje prekvapenie,keď som rozbalila balík a tam prepotené ale navoňané tričko.... 😝 otrasný smrad....neviem,ale ak niečo nosené predávam tak nikdy by som to neposlala neopraté.. 😒
najhorsie je ze pri vybalovani to videla aj svokra a teda riadne ofrflala danu vec ze tak spinavu bundu nemali jej deti ani ked dosli z mokreho pieskoviska a ze ta zena je velmi spinava ked sa odvazi take spinave veci predavat..ano ma pravdu ale tak neriesim operem a idem dalej
@kukinka231 ja teda veci periem a topánky tiež drhnem, hračky rovnako čistím, než idú preč, aj kočík som odrhla, než si poň prišli... 😕
ale mne už prišla suknička v sáčku od desiatej alebo od čoho, mastný a omrvinkový mikroteňák 🤐
@beruska.zuzanka no o tom presne hovorim......... skoda ze na vsetko musia byt vynimky
a ešte....tenisky Adidas,akože čistulinké už oprané,nachystané pre záujemcu a keď prišli ... 😕 boli ešte úplne mokré,smrdeli spotenou nohou a tiež navoňané pánskou vodou po holení.....no hnus...pani mi písala,že sú mokré lebo ich prala v práčke a nestihli vyschnúť .....no určite 🙄 🙄 🙄 ,keď som ich ja hodila do práčky tak vyšli ako novučičké.Vzala ich suseda,lebo mne boli veľké a okrem toho sa mi hnusili.Určite viem,že obuv už cez bazár nechcem. 😝
Neviem či to možem napísat sem,ale je dovolené používat na Modrom Koníkovy viac nickou?Nechcem nikomu uškodit,len sa my zdá že registrovaná Sajmon15 používa aj viac nickou Leninka229,Lenca229,22915 a z nich si píše dobré hodnotenia.Tieto dalšie mená nemaju žiadny profil,mesto,vek-proste nič,tak ako Sajmon15-ako keby chcela ostat v anonimite.A su to aj podozrivo podobné mená a čísla.Tak ak je to tak,tak pozor na tuto pani-stačí si pozriet jej hodnotenia.Táto pani je zo Sniny.
@nikuska27bb nie, nie je to dovolene, napis adminovi, nech to preveri. On ju zablokne a tie hodnotenia by jej mal vymazat
@nikuska27bb pozrela som si bazarik Sajmon15 a Lenca 229 a predstav si,tie iste veci predava aj jedna aj druha /uplne tie iste foto/.o tej Leninka 229 neviem,lebo ona tam nema ziadne inzeraty.ale urcite to treba nahlasit adminovi,nech si daju tu namahu a prekontroluju jej inzeraty,ze su rovnake,s roznymi nickmi a to nie je dovolene.
mna akurat pobavilo,ked somobjavila na bazare umele flasky z Tesca..ta pani ich predava 2 za 4e a ja som ich kupovala 3 v baleni za nejake necele 3e...
@nikuska27bb aby som bola presna.ma tam 2 rovnake inzeraty.jeden je zvieratkova kosela pre chlapca a druhy inzerat je pasikave dievcenske tricko /v druhom inzerate ma to tricko spolu s riflami,ale su tam pouzite tie iste fotky/.zaujimave 😲
@nikuska27bb ak mas hocikedy podozrenie, pis vzdy adminom..napis nicky..oni vedia overit, ci su alebo nie su duple..ci sa prihlasuju s jedneho pc 😉 ..ak ano, bloknu ich
@ludka77
to aspon ste zdarma dostali derave pancusky. mna zaraza, ked niekto predava derave pancusky za 1 euro. to je uz vrchod drzosti. ved za 2,35, alebo taku cca cenu sa daju kupit nenosene, ked natrafite na dobry inzerat. zaraza ma v poslednej dobe, ako niektore chcu silou mocou zarobit a predavaju za dost vysoke sumy veci, ktore by patrili do smetiaka.
Mňa napríklad zas a znova rozosmejú inzeráty na Disney ponožky a pančuchy z Lidla, ktoré sa tu predávajú za šialené ceny, pričom ich mali za 1 € ( 1 pančuchy, alebo 3 páry ponožiek). Bola to strašne dobrá cena, kúpila som vtedy z nich viacej, a včera som naďabila na inzerát, kde sa 3 páry ponožiek predávajú za 4 €. Tomu sa hovorí podnikanie. 😒
@zamilovana ahoj, ak môžem poradiť, skus kupiť v galantérii miesto celého zipsu len ten bežec, alebo ako sa to nazyva, mne to mamina takto v pohode vždy opraví, stojí to možno 0,2centov

@kukinka231 tak to som ja mala zatiaľ štastie, že mi veci prišli čisté voňavé vypraté a ešte aj s malinkým darčekom, niekedy sa síce zasmejem, že ako darček mi príde totál spraté tričko alebo deravé pančušky, tak ale možno si myslia, že keď kupím nejakú "jazdenú" vec asi som na to odkázaná 🙂