icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sante81
13. okt 2011

@ludka77 ja som pred pár dnami zhánala nejaké trička na doma s dlhym rukávom. kedže tovar nevidím a v obchode mám možnost si všetko preskušať, tak sa vždy na rozmer opytam. slušne poprosím pomerať, niektoré tričko mi sadlo velkostou M, niektoré L. stalo sa mi že ked sa mi zdal rozmer maly, resp kratky a viem že by som to nenosila, tak som slušne podakovala, že nemám zaujem, že mi to bude malé. a niektorá reakcia mamičiek ma tiež prekvapila, - že načo teda reagujem na inzerát, ked nemám zaujem nič kupiť. takže aj my kupujuce mame rôzne skusenosti.

vivianna
13. okt 2011

@henulienka ja som natrafila na bodynko z tesca, ktoré viem, že boli predávané za 2 eur kus /Deniskovi som kúpila presne také/ a tu sa predávali za 5 eur kus. Skvelé podnikanie...len mi ju ľúto mamičky, ktorá to kúpi, za tie peniaze môže kúpiť v obchode/teda v tescu/ dve nové! bodynká...

nicky655
13. okt 2011

mate niekto skusensoti s predavajucou ksenzy1?nema ziadne hodnotenia ani prispevky,tak vaham, dakujem

zamilovana
13. okt 2011

@sante81 ale tam nie je pokazený ten bežec, ale to čo sa do toho bežca na konci bundičky zacvakáva taký ten pliešok, vieš? Tak ten je oddelený od zipsa, bola som za krajčíkou tak vravela že jedine cely a vyjde to cca 5 eur, čo je dosť, ale čo už pôjdem ho dať vymeniť 🙂 mne je celkom jedno tých penazí, ako stane sa, možno si to ani ona nevšimla, ale tak ten prístup ma naozaj teda dostal....

ludka77
13. okt 2011

@vivusika no to je taká "vada" že zašiť gombík alebo kúsoček na mikunke, ale tie pančušky neboli že dierka na kolienku ale diery na pätách!!! a tajé že des. A tričko, fakt hrozné pôvodne bolo asi žlté ale už bolo šedé...., 😲

ludka77
13. okt 2011

@sante81 preto ja do inzerátu dávam pekne miery, lebo viem, že by som bez mier nič nekúpila. ALe keď miery v inzeráte mám a ona chce vedieť ako sa to naťahuje.. koľko cm?? a fakt ma s tým otravuje, lebo najprv toto potom hento, veď nech to napíše naraz do správy čo chce vedieť a nie ja tu stepujem ako pako a ona sa potom ani neunúva napísať že nemá záujem!! 😲

stanislavao
13. okt 2011

@vivianna ja ken nieco taketo najdem, ze viem, ze to predavaju drahsie, ako v obchode, tak to pisem adminom, ze nesplna pravidla, ved to je ako okradanie. vsak toto je bazar, tak ma byt vsetko lacnejsie.

nikuska27bb
13. okt 2011

@traktor Ano už som napísala,odpísali že sa na to pozru,mýslím že na dvoch su nahodené aj inzeráty a na jednom aj 6hodnotení,samozrejme aj zlých.
@huxy Dakujem za upozornenie,nepozerala som inzeráty či su rovnaké,ale mám takého tušáka že je to ona.Aj sa volá Lenka.

bartokami
13. okt 2011

uz som skor pisala,teda vraciam sa k tej mojej kupujucej co -------8.10najpr dobierku chcela..ja som odmietla,tak suhlasila ze zoberie aj tak,a este som sa jej pytala ako to poslat co obycajne..jej odpoved ze: ,,povedzme,, ,hm(to este mi nik tak nenapisal 😀 ),tak dala som9.10. podklady k platbe,a 11.10 som jej napisala,ci poslala uz peniaze ,lebo nic mi neprislo,tak ona ze ,,dnes ide do mojej banky zaplatit ----mbank ???,, tak som jej vysvetlila,ze do mojej banky sa neda ist zaplatit,a ona nato ze to az dnes na to prisla 😀 ..hm...tak som jej vysvetlila,ze musi zaplatit cez Ib,alebo pos.poukazkou a ona nato ze: aby som pockala este do pondelka ..obycajna spekulacia...tahanie za nos...dobre ze som nesuhlasila stou dobierkou,by som dopadla a ked som jej napisala nakoniec,ze uz nebudem cakat,ze mam dalsiu zaujemkynu,,tak si kludne odpise ze,,dobre nieje problem. Dakujem za odpovede ,,,

stale mi vrta v hlave ci pisete takym hodnotenie....lebo bola to taka tazka komunikacia...mala som pocit ze ma taha za nos..a neviem ci nebude tak tahat aj ine mamicky,ci by nebolo dobre ju hodnotit,ci to nechat tak..dam na vase rady 🙂 inac nema este nijake hodnotenie,tak neviem,nechcem jej uskodit..sme tu vselijaky ludia,nikto nieje dokonaly...

nikuska27bb
13. okt 2011

@huxy Tak pani Sajmon si už zrušila nick Lenca229,aby si to nikto nemohol overit aj hodnotenie je preč a zrazu na nicku Leninka 229 ma už v profile že má dve deti,ale nič viac.Ani fotky ani svoje meno,mesto.Je to ubohé bit prihláseny na Modrom koníkovy za učelom obohacovania sa a zatial jej to prechádza.

janka196
13. okt 2011

@bartokami ahoj ja by som hodnotenie nepisala kedze obchod vlastne neprebehol

monulicka
13. okt 2011

@bartokami ja by som zasa napisala, podla mna hodnotenie sa ma pisat aj ked obchod neprebehol, aby ostatne maminky vedeli aka predavajuca/nakupujuca je co do serioznosti a spolahlivosti...ostatne ved tam je ze "napis hodnotenie predavajucej" nie "napis hodnotenie obchodika, ktory prebehol"...tot moj nazor

anetaadam
13. okt 2011

@sante81 inak taku odpoved som dostala aj ja,je to smutné ale v poslednej dobe sa to nejak pokazilo ☹

zuzana1710
13. okt 2011

vidim,ze tiez pozerate na to ci to neni predrazene na nete..ja mam tiez skusenost..v halense som kupila oteplovacky s vetrovkou za 14evri a na nete ich predavaju za 27evri a este jednu vetrovku z halesu som kupila za 5 evri a na nete ju ponukaju za 19evri... 😉 😉a vela krat som uz aj napisala predavajucej,ze ja som nove kupila za 3nasobne nizsiu cenu ako ponuka ona a vacsinou neodpisali vobec a cenu nezmenili,alebo mi napisali,ze to je ich vec.. 😀 😀 😀

piacere
13. okt 2011

@bartokami mne jedna napísal: pošlite to ako chcete (na moju otázku či obyčajne alebo doporučene).... a nakoniec prachy nenabehli... čakám na ne od piatku 😎 😀 🙄

huxy
13. okt 2011

@nikuska27bb no este za tak.ale skoda,ze s tym tretim nickom nikto nic nespravi ☹

pajinka23
13. okt 2011

caute ja som v lete kupila kratasy za 18eur a potom som ich videla za 8eur u činana 😝 😝 😝 😝 😝 😝 to som bola akoze faaakt vytocena,lebo mamina pisala,ze novy tovar zo znackoveho obchodu☹to akoze znackovy obchod tin,tan,ton?? 😀 😀 😀 😀

vejinka
13. okt 2011

no s tymi cenami je to diskutabilne..ja som dostala dievcenske veci od sesternice a nove..no co s nimi tak som len odhadla cenu netusim za co to kupila ale cisto nove veci nebudem predavat po 5 eur z uk.

piacere
13. okt 2011

@pajinka23 japan typan 😀 🙄

nikuska27bb
13. okt 2011

@huxy Možno že sa časom prihlasi aj na ten tretí nick. 😠

pajinka23
13. okt 2011

no a najviac ma teda vie vytocit ked mam v inzerate NEZJEDNAVAJTE CENU...a maminka mi napise,neda sa dohodnut na cene???vrrrrrr 😠 😠 😠 naco to tam asi pisem??pre srandu kralikom,predsa nepredam novu vec za ktoru som dala 25eur za 10☹aj tak ju davam uz o 5ecok lacnejsie☹ked som jej to napisala takmi napise ze nechce☹tak naco sa potom hlasi na inzerat za 20eur ked nato nema a je ochotna zaplatit 10eur???za 10eur si teda moze kupit nieco s cinskych veci nie vec co bola kupena v detskom obchode☹((((VYTOCENAAAA SOM HNET OD RANA☹

pajinka23
13. okt 2011

@piacere DOOOBRE🙂moja starka by povedala ze Od Rakosnikou 😀 😀 😀 😀 ona rakosnikou vola cinanou🙂)

vejinka
13. okt 2011

@pajinka23 vies ako to vyrabaju? Maju pas na ktorom posuvaju novy tovar niekde v strede sa pas rozdeluje na dvojo a na jednej idu veci do cinskych obchodov a na druhej strane sa dolepi nalepka "originality" a putuje tovar do znackovych obchodov. Je to hnus ale je to tak v drvivej vacsine kupite ten isty tovar v cinskom ale nalepka je adiads.

monulicka
13. okt 2011

@pajinka23 aj ja to mam napisane v podmienkach...ale ked sa stane, ze cena vyjde aj s postovnym napr. 8,10 EUR, tak tych 10 centov odpustim...bo aj mne to tak niektore maminky robia..naposledy som mala platit 6,20 EUR a zaokruhlila mi to na 6 😉
A teraz ma potesila jedna maminka co zacala predavat...chcela som poslat II.triedou a ona mi pisala, ze poslala prvou,bo sa bala zeby to neprislo 🙂 samozrj.doplatit zvysok nechcela

pajinka23
13. okt 2011

@vejinka ved ja viem,ze to tak frci☹ale ja myslim detske hracky,na ktorych nieje nadpis made in china☹ale znacky,ktore niesu dovazane s ciny!!!co sa tyka tych znaciek na oblecku,clovek co je laik a nepozna original od praveho sa necha dost oklamat a kupi smejd za drahy penias..to je smutne,no zial je taka doba☹

pajinka23
13. okt 2011

@monulicka ano ja takisto centy odpustim a niekedy aj cele postovne,ci uz 1.tralebo2,tr ale nech sa nehneva ale 10eur teda nezlavim 😠 😠 😠 😠 to by asi ziadna z nas☹keby mi pvedala ze ci jej dam napr.postu gratis tak jasne ze suhlasim ale zjednavat cenu z 20eur na 10??to uz je normalna drzost☹

anetaadam
13. okt 2011

Baby radte🙂chcem kupiť fusak pre kámošku od jednej pani bez hodnotenia,cena 20evri....ale nechce poslať na dobierku,myslite že mám risknuť 😒

anetaadam
13. okt 2011

alebo nemate niektorá 😉 na predaj fusak taky kvetinkovany?

pajinka23
13. okt 2011

@anetaadam inak a to je co za fusak za 20eur?ja som kupila tento mesiac uplne novy zatepleny ov.runom za 15eur🙂bola sice zlava 10%ale aj tak supeeer🙂je aspon novy?

michelleuk
13. okt 2011

tak mne sa to stava stale dokonca mi niektore maminy rovno napisu zlava nebude?a ja som taka blba ze neviem povedat nie a vzdy tu zlavu dam...mna vie tiez vytocit ked chce vymenu a ja nechcem a nie a nie pochopit ze nechcem vymienat 😖
@pajinka23