icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pajinka23
13. okt 2011

@michelleuk no to aj mne sa stava🙂ja sice tiez nikedy uvitam vymenu,hlavne ked som tyzden pred RP 😀 😀 😀 ale niektore silomocou a nechcete toto?alebo toto?napisem ze sa mi ni nehodi a oni nato:a co by sa hodilo??pohladam!!! 😀 😀 😀 😀 no uzas 😠

anetaadam
13. okt 2011

@pajinka23 nie,je použivany.Novy tu predava jedna pani za 35evri 😒

michelleuk
13. okt 2011

@pajinka23 no ale v poslednom case sa tu fakt strtavam s roznymi ludmi ze az ma s tej stolicky dviha,najskor chce dobierku potom chce zlavu a ked dostane zlavu tak chce c.u. a potom sa uz neozve 🙄 a potom sa ozve dalsi zaujemca napisem jej ze ci ma zaujem ze nie dakujem nasla som nieco ine no chapes??

pipka
13. okt 2011

@anetaadam neviem aka je to znacka, ale ak je to emitex alebo kaiser fusak, tie su velmi dobre a kvalitne a nove stoja okolo 40 € tak v tom pripade ak je v dobrom stave, tak je to v pohode cena 😉

pajinka23
13. okt 2011

@anetaadam no ja by som sa radsej najprv popozerala po obchodoch☹lebo sa mi to zda prehnane kupit pouzite veci za 20eur☹a v obchodoch su akcie a mozte si to pokukat aka kvalita a tak🙂

pajinka23
13. okt 2011

@michelleuk no niekedy naozaj rozum zastava🙂ale aspon mame o com pisat 😀 😀 😀

pipka
13. okt 2011

ja som tu kupovala emitex minuly rok v lete a podarilo sa mi za 25 a to som si hovorila aka dobra kupa...potom uz na jesen som tu emitex fusaky nenasla pod 30€ 😝

michelleuk
13. okt 2011

@pajinka23 no asi tak 😎

monulicka
13. okt 2011

@pajinka23 no to ano, to chapem, to by aj mna nastvalo

pajinka23
13. okt 2011

@monulicka vsak??ved to je neskutocne☹aj ja som predsa za vec zaplatila peniazmi☹chleba nechceli 😀 😀 😀 😀

michelleuk
13. okt 2011

@nikuska27bb inac k tym duplikacnym nickom aj tato pani ma dva nicky lilyen2011 raz som kukala pazar a kukam ze sabrina1989 a lilyen maju tie iste cervene saty fotene s boku pri balkone aj baliky maju podobne tak som si obydve dala medzi oblubene ze co to a rano mala slecna sabrina vsetko zmazane ale prisaham bohu ze to bola ta ista zenska 😅

pipka
13. okt 2011

ono zalezi od toho aky fusak, su fusaky a fusaky...my mame taky, co sa da pouzivat od narodenia do 3 rokov, spodok sa da predlzit, odzipsivat, zvnutra je flis, je maximalne tepkucky a ja si ho neviem vynachvalit. Ja som pozerala kopy e-shopov ale tento emitex alebo KAISER pod 45-50€ nemaju nikde 😉
ano, klasicke fusaky maju vsade, ale daju sa pouzit pre babo max do pol roka , takze potom aj tak treba riesit nieco ine...bud zabalit do deky, alebo vacsi fusak 😒 😉

gabika7706
13. okt 2011

@pajinka23 tak nie je fusak ako fusak 😉 my sme nas kupovali pred 5 rokmi a stal 1700 Sk...teraz myslim, tie Emitexove stoja podobne, takze kupit taky pouzivany neposkodeny za 20 € je priam stastie.

anetaadam
13. okt 2011

Tiež pridávam skusenosť z dnešneho dna,maminka si rezervovala veci za 30euri,vypytala podklady k platbe a všetko čo k tomu patrí....to bolo v pondelok,ja rychlo premeriavam,pišem a atd...ona že ok,uhradila.Vecičky som vyprala,teraz zabalila....Pozeram na učet,peniažky ešte nedošli a ona mi teraz napíšeme že si to rozmyslela..... 😀

anetaadam
13. okt 2011

@pipka potrebujem len taky malinký do krstu,nakoľko mame taky väčší do kočíka

beruska.zuzanka
13. okt 2011

@henulienka ahoj, ja tie disney ponožky a punčochy z lidla dávam k objednávkam zadarmo, ak zodpovedajú veľkosti. lebo sa mi strašne ožmolkovali, akože pekné sú, stále biele, ale guličkové až hrúza, to bych sa hanbila predávať 😅 😀

beruska.zuzanka
13. okt 2011

@pipka super kúpa emitexu, ja minulý rok kúpila v akcii za nejakých 48 😕 ale chválim si ho, takže aj tak neľutujem 😵

bartokami
13. okt 2011

ked som bola doteraz nespokojna ci uz z predavajucimi,alebo kupujucimi,tak som nehodnotila,lfurt som kyvla s rukou..ale uz fakt zacnem...sa mi tu taky ludia hlasia na inzeraty ze paf,ma to normalne vytaca...predvcerom jedna skusenost, a dnes uz tu cupkam jak taka krava kvoli druhej kupujucej..mat zlate nervy

pipka
13. okt 2011

@anetaadam jaaj no ak ti staci taky nejaky obycajnejsi, tak taky sa da asi kupit aj za menej..len treba zase pozerat v akom je stave, aky material, ci runo, ci flis...atd atd 😉
ked to je dnes probleeem, takyyy mame vyber az nevieme co s tym 😝 😅 😀 kedysi mali nasi rodicia pre nas jeden druh a problem ziadny 😀 😀 😀 vsetci sme boli v bordovych sustakovych a kozusinka znutra 😀

pipka
13. okt 2011

@beruska.zuzanka ved preto som sa aj ja vytesovala, ja tiez nan nedam dopustit a hlavne ked viem, kolko naozaj stoji 😉

stanislavao
13. okt 2011

@anetaadam
supeeer, tak toto fakt "potesi". no otras, co sa tu uz fakt deje. nezavidim vam. ja mam teraz tiez jednu objednavku za 27e, tak snad peniaze pridu.

pipka
13. okt 2011

ja nechapem jedno, mne teraz napise baba, ze ma zaujem o vecicky, pomeram jej, ona ok, beriem, tak jej napisem c.u, a sumu a nech mi napise adresu a ona sa viac neozve 🙄 tak teraz co...ma zaujem..nema zaujem 😠 to ako ked vie odpisat v priebehu 5 minut 3x na rozmery...to uz dalsiu odpoved napisat nevie? 😕 😠 🙄 poraza ma z takejto komunikacie 🙄

nikuska27bb
13. okt 2011

@michelleuk Ano aj táto Sajmon15 bola taká šikovná,že dnes ráno si už zmazala jeden nick-tam kde ponukala veci na predaj.To su ale hnusoby...

michelleuk
13. okt 2011

@nikuska27bb no to hej a ja som si najskor myslela ze tej lili ta druha ukradla foto a kukam a tam viac podobnych inzratov,uz ti odpisal admin ze co s tym?

anetaadam
13. okt 2011

@stanislavao bola neregistrována,ale už z písania som si myslela že z toho nič bude.....bola taka divná komunikacia...moje tušenie sa naplnilo

nikuska27bb
13. okt 2011

@michelleuk Ano,admin my napísal že dakuju za upozornenie,a že to preveria,ale neviem...Asi by bolo aby sa ozvalo viac mamičiek ktoré boli nespokojmé s týmito predávajucimi.

nikuska27bb
13. okt 2011

@michelleuk Práve som zistila že Sajmon15 už nemá na bazáriku žiadne inzeráty,aj hodnotenia su zmazané-tie čo si napísala,myslíš že ju stopol admin?

michelleuk
13. okt 2011

@nikuska27bb no to hej ale su mnohe ktore nemaju nervy na to aby sa hadali a racej ustupia

nikuska27bb
13. okt 2011

@michelleuk Tak len dufam že to bol admin a že nebude zase vystupovat pod dalšímy nickamy. 😠

stanislavao
13. okt 2011

@anetaadam no tak s neregistrovanymi mam ja same zle skusenosti.