Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Dodavam i adresu drzej pani ktora vam vynada, ked nie je po voly, ze jej nedam na dobierku
radka8734 - Dnes o 09:43
radka kurova myslina 171 humenne 06601
@nikuska27bb no to jedine ak by jej stopli sem pristup uplne ale podla mna stopnu nesmie sa sem prihlasovat ppod viacerimi nickmy
@sante81
ja som prave predala ani raz nepouzity fusak za 20,50 s postovnym. treba hladat a istotne sa najde aj lacnejsi.
@michelleuk No ráno pod nickom Leninka229 nebol žiadny inzerát,len 6 hodnotení a niektoré tiež nie dobré a teraz je tam už jeden inzerát pridaný dnes,takže asi začala používat zase toto meno,ved uvidíme.
@huxy Ráno ste si všimli,že na nicku Leninka229 nie su žiadne inzeráty,iba 6hodnotení a teraz tam už je jeden inzerát nahodený dnes,lebo Sajmon15 a Lenca229 už nemaju žiadne inzeráty,admin to stopol.
@nikuska27bb tak ale ako som kukala tak ona ma na kazdom nicku zle hodnotenie dako jej tan biznis nejde
@michelleuk to mas stastie, ze ti aspon odpise. mne sa casto stane, ze ked mam dalsieho zaujemcu a pisem prvemu, tak ani bu ani mu.... 😕
@luciferova no to tie slusnejsie odpisu niektore neodpisu aj registrovane,ale ja si kvoli tomu vrasky 😒
@nikuska27bb no ved to ale na kazdeho raz pride mraz
@akika722 diky za typ, ale u nas v kauflande skapal pes ☹ v akom regali to bolo? v stredovom ci v detskom obleceni?
@beruska.zuzanka presne, aj tie naše také boli krásne za nova... my máme biele, béžové a aj ružové, ale deti to ešte nosia, tiež by som to nikomu nepredávala, a keď tak fakt len za nejakú symbolickú cenu.
@luciferova ja ked som mala naraz viac zaujemcov o niektoru vec, tak som vacsinou prvemu dala na rozmyslenie den - ak bol druhy ochotny pockat... a ked sa prvy zaujemca neozval, tak automaticky som tovar posunula tomu druhemu... to ze niekto napise ze ma zaujem, da si premerat a pod este povazujem za objednavku... najma ak potom dalej nekomunikuje normalne 😉
@luciferova
@michelleuk ..vás tu čítam a musím 100% súhlasiť. Pre mňa z nepochopiteľných dôvodov sa niektorá ozve, že niečo chce, opýta sa na podrobnosti, dostane odpoveď a potom NIČ 😠 Som sa nad tým strašne vždy rozčuľovala, že čo sú toto za spôsoby, ale už ich mám v paži 🤐 Naposledy som bola taká vytočená, že som rozmýšľala, že jej napíšem hodnotenie, ale keďže obchod neprebehol, tak som sa na ňu vykašlala. A to mala v hodnoteniach obzvlášť pozitívne hodnotenú vynikajúcu komunikáciu, tak ja už neviem......
@vivianna áno, také som už tiež videla ... alebo tie Bertonni kočíky, čo máš aj ty aj ja.... že rok používané za 55€, pritom vieš dobre, koľko stojí nový! Neviem, prečo si niektoré predávajúce myslia, že ostatné mamičky sú blbé a nepreverujú si, nechodia po obchodoch, neporovnávajú....
@fukylove to za objednavku nepovazujem ani ja 😉 svojim prispevkom som chcela len napisat, ze dotycny prvy zaujemca komunikuje jak po masle, ale ked uz ma prist na lamanie chleba, tak ani bú ani mú a ked mam druheho zaujemcu, pre istotu sa spytam este aj toho prveho (lebo sa mi stalo, ze pani asi fungovala cez mobil a jej spravy mi neprechadzali), nech mam ciste svedomie a hodnotenia 😉 a ten ani na vyzvu nereaguje - to je potom take, hmm, ako to napisat... divne.. 😝
@jarunka111 no vies podla mna ide o to ze spekuluju hladaju kde kupia lacnejsie alebo cakaju ze ci das ty lacnejsie,mne sa ozvala teraz jedna pani po dvoch tyzdnoch ze nech jej sveter nafotim na sebe vsak ok ale v inzerate mam uvedene ze mi je mali tak neviem ako to vyriesim 😅 a pred dvoma tyzdnami chcela vymenu a ja ze nie ze dakujem nemam zaujem a teraz ho uz chce vydiet na mne ja fakt nerozumiem tiez niektorim babam 😅
@luciferova no mozno nebude lebo ja mam teraz po malej xl a pred malou som mala S,M a ten svetrik je S takze navlec sa donho 🙄 😲
@michelleuk 😀 to su ake zabavne poziadavky 😀 este ze nepredavas spodnu bielizen 😀 tomu fakt nerozumiem, co tym chce dotycna dosiahnut...
@luciferova 🙂 ja chapem 😉
@michelleuk jasné, že špekuluje, otravuje a potom ho nezoberie 😖 alebo zoberie a bude jej malý a bude ďalej otravovať, že bla bla neviem čo, si vymyslí 😒 Sú tu teda niektoré extra prípady, ale že ich to baví, asi nemajú čo normálne na robote 😲
@jarunka111 no asi a viesco ja sa vzdy pred tym pytam ci jej to vyhovuje a klop,klop este mi ani jedna nic nechcela vratit nic (no az na jednu neregistovanu ale to bola moja chyba a vyriesili sme to)ale v poslednom case mam fakt stastie na debilov (s prepacenim)daju si pomerat aj neviem ake parametre a ani mi nenapisu male/velke dakujem 🙄
@stanislavao ja potrebujem taky kvetinkovaný fusak,jedna pani ho tu predava za 35 eur novy,ale zda sa mi to dosť
@michelleuk presne o tomto hovorím aj ja 😖 Jedna je tu a druhá neregistrovaná na mojasvadba.sk, ale neriešim viac. Napíšu, odpíšem, do večera počkám a potom ich mažem ako záujemcov, len tam zbytočne "plašia"........tak ti prajem len dobré obchody, lebo človek je seriózny, tak to isté čaká aj od druhých....ach moja naivita 😔
ahoj dnes mi prisli balicky,vetsinu som objednavala malej s h.kitty a musim teda povedat,ze som fakkkt maximalne spokojna,take krasne vecicky a v super perfektnom stave mi dlho neprisli🙂)))mam hnet lepsiu naladu🙂maminky dakujeeem🙂
@jarunka111 dakujem aj ja tebe 😉 tak som prave slecne pridala foto som sa ltt do toho svetrika napratala tak dufam ze mi aspon dakujem za foto napise 😅

Odporucam neregistrovanu Petru Slastanovu