icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

miia
13. okt 2011

Odporucam neregistrovanu Petru Slastanovu

miti
13. okt 2011

Dodavam i adresu drzej pani ktora vam vynada, ked nie je po voly, ze jej nedam na dobierku

radka8734 - Dnes o 09:43
radka kurova myslina 171 humenne 06601

bartokami
13. okt 2011

@bartokami takze z gven22 sme si vyjasnili vela veci...takze ju stahujem z ciernej listiny...sme tu vselijaky ludia ako som pisala...a da sa to vysvetlit cez IP,chvalabohu mila mamicka ospravdlnila sa,takze je vsetko ok.,tak prajem takych rozumnych kupujucich 😉

sante81
13. okt 2011

@anetaadam 20e za používany fusak je veľa, aspon podla mna, skus obehať viacej obchodov a za tie peniaze kupiť lacnejší a novy, aspon u nas minuly rok sa dalo zohnať

michelleuk
13. okt 2011

@nikuska27bb no to jedine ak by jej stopli sem pristup uplne ale podla mna stopnu nesmie sa sem prihlasovat ppod viacerimi nickmy

stanislavao
13. okt 2011

@sante81
ja som prave predala ani raz nepouzity fusak za 20,50 s postovnym. treba hladat a istotne sa najde aj lacnejsi.

nikuska27bb
13. okt 2011

@michelleuk No ráno pod nickom Leninka229 nebol žiadny inzerát,len 6 hodnotení a niektoré tiež nie dobré a teraz je tam už jeden inzerát pridaný dnes,takže asi začala používat zase toto meno,ved uvidíme.

nikuska27bb
13. okt 2011

@huxy Ráno ste si všimli,že na nicku Leninka229 nie su žiadne inzeráty,iba 6hodnotení a teraz tam už je jeden inzerát nahodený dnes,lebo Sajmon15 a Lenca229 už nemaju žiadne inzeráty,admin to stopol.

michelleuk
13. okt 2011

@nikuska27bb tak ale ako som kukala tak ona ma na kazdom nicku zle hodnotenie dako jej tan biznis nejde

luciferova
13. okt 2011

@michelleuk to mas stastie, ze ti aspon odpise. mne sa casto stane, ze ked mam dalsieho zaujemcu a pisem prvemu, tak ani bu ani mu.... 😕

nikuska27bb
13. okt 2011

@michelleuk Ale je prešpekulovaná-stále skuša predávat niekde inde.

michelleuk
13. okt 2011

@luciferova no to tie slusnejsie odpisu niektore neodpisu aj registrovane,ale ja si kvoli tomu vrasky 😒
@nikuska27bb no ved to ale na kazdeho raz pride mraz

luciferova
13. okt 2011

@akika722 diky za typ, ale u nas v kauflande skapal pes ☹ v akom regali to bolo? v stredovom ci v detskom obleceni?

henulienka
13. okt 2011

@beruska.zuzanka presne, aj tie naše také boli krásne za nova... my máme biele, béžové a aj ružové, ale deti to ešte nosia, tiež by som to nikomu nepredávala, a keď tak fakt len za nejakú symbolickú cenu.

fukylove
13. okt 2011

@luciferova ja ked som mala naraz viac zaujemcov o niektoru vec, tak som vacsinou prvemu dala na rozmyslenie den - ak bol druhy ochotny pockat... a ked sa prvy zaujemca neozval, tak automaticky som tovar posunula tomu druhemu... to ze niekto napise ze ma zaujem, da si premerat a pod este povazujem za objednavku... najma ak potom dalej nekomunikuje normalne 😉

jarunka111
13. okt 2011

@luciferova
@michelleuk ..vás tu čítam a musím 100% súhlasiť. Pre mňa z nepochopiteľných dôvodov sa niektorá ozve, že niečo chce, opýta sa na podrobnosti, dostane odpoveď a potom NIČ 😠 Som sa nad tým strašne vždy rozčuľovala, že čo sú toto za spôsoby, ale už ich mám v paži 🤐 Naposledy som bola taká vytočená, že som rozmýšľala, že jej napíšem hodnotenie, ale keďže obchod neprebehol, tak som sa na ňu vykašlala. A to mala v hodnoteniach obzvlášť pozitívne hodnotenú vynikajúcu komunikáciu, tak ja už neviem......

henulienka
13. okt 2011

@vivianna áno, také som už tiež videla ... alebo tie Bertonni kočíky, čo máš aj ty aj ja.... že rok používané za 55€, pritom vieš dobre, koľko stojí nový! Neviem, prečo si niektoré predávajúce myslia, že ostatné mamičky sú blbé a nepreverujú si, nechodia po obchodoch, neporovnávajú....

luciferova
13. okt 2011

@fukylove to za objednavku nepovazujem ani ja 😉 svojim prispevkom som chcela len napisat, ze dotycny prvy zaujemca komunikuje jak po masle, ale ked uz ma prist na lamanie chleba, tak ani bú ani mú a ked mam druheho zaujemcu, pre istotu sa spytam este aj toho prveho (lebo sa mi stalo, ze pani asi fungovala cez mobil a jej spravy mi neprechadzali), nech mam ciste svedomie a hodnotenia 😉 a ten ani na vyzvu nereaguje - to je potom take, hmm, ako to napisat... divne.. 😝

michelleuk
13. okt 2011

@jarunka111 no vies podla mna ide o to ze spekuluju hladaju kde kupia lacnejsie alebo cakaju ze ci das ty lacnejsie,mne sa ozvala teraz jedna pani po dvoch tyzdnoch ze nech jej sveter nafotim na sebe vsak ok ale v inzerate mam uvedene ze mi je mali tak neviem ako to vyriesim 😅 a pred dvoma tyzdnami chcela vymenu a ja ze nie ze dakujem nemam zaujem a teraz ho uz chce vydiet na mne ja fakt nerozumiem tiez niektorim babam 😅

luciferova
13. okt 2011

@michelleuk hehe istotne ho nezoberie, lebo aj jej bude maly 😀

michelleuk
13. okt 2011

@luciferova no mozno nebude lebo ja mam teraz po malej xl a pred malou som mala S,M a ten svetrik je S takze navlec sa donho 🙄 😲

fukylove
13. okt 2011

@michelleuk 😀 to su ake zabavne poziadavky 😀 este ze nepredavas spodnu bielizen 😀 tomu fakt nerozumiem, co tym chce dotycna dosiahnut...

@luciferova 🙂 ja chapem 😉

jarunka111
13. okt 2011

@michelleuk jasné, že špekuluje, otravuje a potom ho nezoberie 😖 alebo zoberie a bude jej malý a bude ďalej otravovať, že bla bla neviem čo, si vymyslí 😒 Sú tu teda niektoré extra prípady, ale že ich to baví, asi nemajú čo normálne na robote 😲

michelleuk
13. okt 2011

@jarunka111 no asi a viesco ja sa vzdy pred tym pytam ci jej to vyhovuje a klop,klop este mi ani jedna nic nechcela vratit nic (no az na jednu neregistovanu ale to bola moja chyba a vyriesili sme to)ale v poslednom case mam fakt stastie na debilov (s prepacenim)daju si pomerat aj neviem ake parametre a ani mi nenapisu male/velke dakujem 🙄

anetaadam
13. okt 2011

@stanislavao ja potrebujem taky kvetinkovaný fusak,jedna pani ho tu predava za 35 eur novy,ale zda sa mi to dosť

jarunka111
13. okt 2011

@michelleuk presne o tomto hovorím aj ja 😖 Jedna je tu a druhá neregistrovaná na mojasvadba.sk, ale neriešim viac. Napíšu, odpíšem, do večera počkám a potom ich mažem ako záujemcov, len tam zbytočne "plašia"........tak ti prajem len dobré obchody, lebo človek je seriózny, tak to isté čaká aj od druhých....ach moja naivita 😔

pajinka23
13. okt 2011

ahoj dnes mi prisli balicky,vetsinu som objednavala malej s h.kitty a musim teda povedat,ze som fakkkt maximalne spokojna,take krasne vecicky a v super perfektnom stave mi dlho neprisli🙂)))mam hnet lepsiu naladu🙂maminky dakujeeem🙂

gajdosovam
Odpoveď bola odstránená
michelleuk
13. okt 2011

@jarunka111 dakujem aj ja tebe 😉 tak som prave slecne pridala foto som sa ltt do toho svetrika napratala tak dufam ze mi aspon dakujem za foto napise 😅

luba142
Odpoveď bola odstránená