Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
nič,dame hodnotenie a sedak dam svokre vyšurovať savom,ak chcem,aby deti na tom deseli
Ja mám tiež, zlú skúsenosť s predávajucov, v lete som zháňala synovi sandálky, v tom čase som nebola registrovaná. Tak som si našla predávajúcu pod menom Adamof a mala v ponuke sandálky Adidas, cena s poštovným bola 10eur. Mali nejaké chybičky krási, ale bolo v inzeráte napísané že nie sú roztrhané. Ked som zaplatila a prišli mi sandálky tak som bola zhrozená čo mito došlo 😕 😕 😕 , boli súce do koša, alebo na donosenie po záhrade /syn mi povedal že to si nedá na nohu / ked som jej písala že jej ich chcem vrátiť, tak mi napísala že to predáva kamarátka a je na dovolenke, že ona sa ozve, čakala som 10 dní žiadna odpoveď. Tak som jej písala druhý krát, že chcem jej vrátiť sandále, písala že ona sa musí spýtať kamarátky či ich zoberie späť, že mi potom dá vedieť. Samozrejme zase odmlčanie. Tak som za ten skvelý obchodík zanechala negatívne hodnotenie. Samozrejme si napísala svoj komentár že s jej vecičkami sú ostatné maminky spkojné a že si mám lepšie pozrieť fotky / čo niekedy z fotiek neni všetko vydno / a tie sandálky išli len ce ňu, že to predávala jej kamarátka. Tak som dopadla tak že nemala som ani sandale ani 10eur. Musela som synovi kúpiť druhé a tie boli lacnejšie a 100% lepšom stave než mi poslala táto predávajúca.
@bartokami ved prave,nestalo to vela,dekel 1€ že akcia -novy 😀 a 1,20 pošta. pôvodne mala že 2€ ( ako napisala, v cene 80centov je bubl.obalka a cas straveny fotenim,balenim a cestou na poštu )
ja ked niečo predavam,tak som rada že sa toho zbavim,nebudem do ceny počitat ešte aj cas a nervy jak tu sedim a riešim hluposti ako teraz .
ahojte,tak som zase tu s ďalšou perličkou 😀 😠
21. septembra som poslala peniaze za súpravku čiapky a rukavičiek a o pár dní, že už mi ich posiela...nič nechodí a predávajúca, že keď som to chcela obyčajne, že sa to iste stratilo...tak som jej napísala svoje argumenty a neverila som jej, že to vôbec odoslala...dnes mi napíše, že ja som bola prvá záujemkyňa a mala aj druhú a tej napísala, že ak ja to nezoberiem, že jej to posunie a drahá predávajúca, keď som jej previedla peniaze, súpravu poslala druhej záujemkyni 😠 😠 😠 ...tá dobre nakúpila za moje prachy...a ja si môžem súpravu hľadať, kde chcem, lebo som ju už mala zladenú s bundou, čo sme dostali 😝 tak teraz mi predávajúca veľkoryso posiela moje peniaze späť po mesiaci, že sorry... takže jennys pozdravujem, len tak ďalej v obchodovaní...nech sa darí
@denisocka nemam slov nad niektorymi ,co si vsetko nezapytaju zaplatit..sak toto je bazar,chcem sa toto zbavit, anie tu drankat z ludi peniaze....a inac sak ked povedala,ze je ,,nove,,a je poskrabane....tak to nezodpoveda popisu...by ti mala vratit peniaze nilen za ,,dekeľ,,ale aj za postu...
@bartokami odpoved jej bola že - sedatko sme nepouzivali, poskrabane moze byt jedine stahovanim a prenasanim hore-dolu. vzhladom na to, ze sme sa teraz stahovali.
a vec som nepredavala ako novu, iba som v popise napisala, ze je nova, nepouzivana, co aj je. ale kedze nebola v original baleni , tak som ju ako novy tovar neuvadzala.
no už si na mne niekto zgustol ,postahovali mi inzeraty,len stale neviem " prečo "
@denisocka mě taky ☹ , ale já tam důvod blokace měla: odstraň smajlíky 😉: já tam měla smajlíka, psala jsem, že jsem na capáčky zapomněla a že už nám nejsou " ☹ " , proto jsou v bezvadném stavu " 🙂 ". Smajlíky jsem odstranila a stále čekám, kdy se inzerát odbklokuje, fakt jako někdo se asi dost nudí, když mi zablokoval inzerát už z 10/10 😒 .
baby kto podava reklamaciu ked mi v obchode mi poslali vyjadrenie zo servisu doporucene mne nic dodnes neprislo!sa tam ohanali ze maju potvredenie este mi neprislo vraj mi to o poljedenastej skenovala do mailu pritom uz pred 2dnami mi postarka doniesla baliky vzdy mi dava doporucene teraz sa budem natahovat jaaaj.