icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

huxy
14. okt 2011

@luba142 tak to bola asi mila pani za okienkom,ze? ☹

luba142
14. okt 2011

@huxy hmm netusim,lebo na poste bola mama, keby som tam bola ja tak sa na to rov no opytam,preco to tak je,ale mamina nevie ako su ceny 🙂 A to som naschval este vazila aj doma kolko to ma,aby som vedela pytat postovne za take lahunke

haslerka31
14. okt 2011

Ahojte,chcem sa opytat na vas nazor.Predavala som hracku(zatlkacku s kladivkom)chcela som 3,20 ozvala sa mi pani,ci jej nedam lacnejsie.Napisala som,ze v tescu stoji 8e a ja ju tu predavam najlacnejsie,tak ze jej mozem dat zlavu maximalne 0,20c.Ona ze za 3,60 berie.V piatok vecer mi prisli peniaze a ,tak som jej napisala,ze v pondelok svokra posle balik.Dnes mi pisala,ze nic nedostala a to jej nestalo,ze takto dlho musi cakat a peniaze mam uz od piatku-podotykam,ze som ich mala v piatok vecer.Ak jej nepride v pondelok,tak je mam poslat peniaze spat.Bola som nastvana a napisala som jej,ze kedze si zaplatila obycajne postovne,tak ja za balicek nerucim.,ale viem,ze ostatnym,ktorym boli baliky zaslane v rovnaky den dosli-ale oni si zaplatili doporucene.Ja stale davam nakupujucim na vyber.A ona spustila,ze som jej mala povedat,ze je to obycajne a ze klamem a balik urcite nebol poslany.Povedzte mi vy,ak niekomu poviem,ze dam zlavu 0,20 centov,tak za 0,60 jej to mam odniest domov???Aj som je to napisala. A ked som kukla jej bazar,tak tam ma krasne napisane,ze posiela 0,60 obycane a kto chce doporucene,tak jej to ma napisat!!!Nakoniec uz som nemala nervy,tak som jej napisala,ze svokra ,ktora balik odoslala urcite klame a potajomky si kladivkom kontroluje klby a ze si nemienim pokazit vikend niekym ako je ona a poslala som jej peniaze-celych 3,60.A chyba bola,ze balicek nebol odoslany v pondelok,ale az v utorok a to mi svokra povedala az dnes,tak som jej to pri tych natahovackach povedala az dnes:(((

huxy
14. okt 2011

@luba142 no mne sa stalo,ze som posielala balicek do 2 kg.a povedala som pani,ze to chcem poslat ako balik,dokonca som jej to povedala 2x.ona to dala na vahu,cez pc to dala potvrdit a potom vidim,ze namiesto sumy 2,20€ tam pise 2,60€.tak som sa spytala,ze preco,ved som to chcela ako balik /lebo ako list to vychadza drahsie/.no povedala,ze to uz spravila,ze som si nemala vypisovat podaci listok ale sprievodku.no ale to mi mohla povedat hned,vsak by som si to za minutku vypisala.tak namiesto pomoci obrala o 40 centov.uz neide o tie centy,ale o princip ☹

pipka
14. okt 2011

@haslerka31 rozumiem tomu dobre...cize teraz ma aj hracku a uz aj peniaze si jej poslala? 😕 😒
no ja by som ziadala peniaze aby ti previedla naspat, ak je korektna, tak to spravi 😉

haslerka31
14. okt 2011

@ pipka ona tvrdi,ze hracku nema,ale ked si raz zaplati 0,60 postovne ,tak je to moja chyba?peniaze uz ma,sme ta ista banka.Mne sa to zda logicke,ze ked niekomu poviem,ze jej dam 0,20 centov zlavu,tak nebudem este doplacat aj postovne na doporucene🙂)) a ona sama posiela len obycajne

huxy
14. okt 2011

@haslerka31 ja by som peniazky asi alebo urcite nevratila.ja mam v podmienkach napisane,ze za balicek poslany obycajne nerucim.a zakazdym ked niekto chce obycajne postovne,na to este znovu pre isotu upozornim.nastastie zatial vsetky balicky prisli.no je pravda,ze na poste alebo cestou sa moze stat hocico.
no nechcem nikomu krivdit,ale co ak ma pani aj hracku a teraz uz aj peniazky?

haslerka31
14. okt 2011

@huxy....ide o ten jej pristup-obvinit niekoho,koho nepozna....a takymto sposobom a vyhovorkami-primitivizmus...ale ma na nastvala,mne naozaj ku stastiu tych 3,60 nechyba 🙂)

pipka
14. okt 2011

@haslerka31 ak mas v podmienkach, ze ak si kupujuca sama ziada obycajne a v tom pripade nerucis za to, ci to pride...tak si jej tie peniaze ani nemala posielat...ale ak uz si tak urobila, lebo verim, ze cest ti asi nedala...tak teraz uz sa len spolahnut na cestnost kupujucej, aby priznala, ze balicek jej dosiel neskor a peniaze vrati...a ak nie, tak jej daj negativne hodnotenie a daj ju na ciernu listinu...a jedine co ti ostane, je ponaucenie z vlastnej chyby a nabuduce uz neposielaj bez doporucenia alebo nevracaj peniaze ak si vyziadaju obycajne 😉

luba142
14. okt 2011

@haslerka31
@huxy
@pipka baby ja uz som si aj do podmienok dala,ze neposielam obycajne, nechcem riskovat taketo natahovacky, ked to niekto chce tak zoberia aj doporucene podla mna 😉

pipka
14. okt 2011

@luba142 jasne ze ano..a ak sam navrhne, ze mu staci obycajne, tak upozornim, ze ale na jej vlastnu zodpovednost . Ja tiez posielam len doporucene 😉

huxy
14. okt 2011

@haslerka31 rozumiem,aj mna by mrzelo,keby niekto so mnou tak komunikoval.no ako som pisala,ja vzdy zasielam balicky obycajne len na ziadost a vlastnu zodpovednost kupujucej.takze by nebolo odveci to mat v podmienkach predaja,aby sa nabuduce predislo takymto veciam.a asi by som jej napisala negatko.

huxy
14. okt 2011

@luba142 aj ja najradsej zasielam doporucene.ale ked niektore maminy chcu radsej obycajne.hlavne ked kupuju nieco lacnejsie,aby zbytocne neplatili vysoke postovne.ale vzdy ich na to upozornim,ze nenesiem zodpovednost.a zatial vzdy vsetko doslo.a aj ja osobne som si parkrat nechala poslat obycajne,ale s tym,ze maminka mi rovno napisala vysku postovneho napr. 60 centov.ale vedela som,ze v pripade nedorucenia nesiem zodpovednost ja.

vejinka
14. okt 2011

ja som este nikdy neposielala inak ako doporucene teda myslim 😅

vejinka
14. okt 2011

inak vcera som si vydrazila vec a pani mala napisane postovne 0.60 tak reku ja xcem doporocene tak s tym nebol problem skor sa ona cudovala ze troj eurovu vec xcem za vyse styri eura

haslerka31
14. okt 2011

A to som sa tu chodila iba zabavit 🙂a neveriacky krutila hlavou,co za pripady sa tu najdu a aha,uz prispievam aj ja. 😀

akika722
14. okt 2011

@haslerka31 ja by som jej veru žiadne eura neposlala 🙄 ona chcela obyčajne tak čo rieši?

martinka17
15. okt 2011

@haslerka31 ja tiež tvrdím, namala si poslať €, okrem toho, nabudúce napíš, že posielaš teda obyčajne,a le ak sa stratí, je to na jej triko, ja sa vždy tak poistím 😉

veruvojtkova
15. okt 2011

@haslerka31 zdravím, náhodou jsem narazila na tuto diskuzi. nevím jak je to u vás na sk, ale tady v čr jde obyčejný balík 5dní a více..takže je klidně možné že jí teprve dorazí. pokud jste posílali v pondělí, může přijít i následující týden..

henulienka
15. okt 2011

@veruvojtkova tak už potom chápem, prečo išiel balík od nás do Brna tri týždne..... akože choré toto s tou poštou, či už s vašou, alebo našou...

nelinka0401
15. okt 2011

aj ja som strašne vytočená...po dlhom dohadovaní som predala jednej prebalovaciu podložku..mala som napísané osobný odber..ale strašne ju chcela.popísali sme okolo tohoa si celú stranu 😠 tak som jej bola zistiť na pošte cenu..máme milú poštárku 😉 tak som jej dala vedieť,že prvou triedou to bude 2.80 a poistený 3..niečo..a chcela nepoistený 1.triedou..tak som jej ho poslala 1O.9.a hned som jej napísala že je odoslaný a na druhý deň ho má doma.2x som sa jej pýtala,že či jej prišiel a včera v noci my napísala,že neni spokojná ,že je na obovćh stranách poškodený.vrrrr a posielala som ho neporušený..tak som jej napísala nech mi pošle foto môjho pultíka a nie foto jej starého. 😠 😠

nadhera
15. okt 2011

ak niektora mamina chce poslat obycajnou postou - zvyknem posielat 2triedou doporucene, tak si cely postup balenia fotim a este si aj na poste vypytam potvrdenie. Istota. 😉 Zatial vsetko doslo aj obycajnou postou, ale dokedy.

ani3012
15. okt 2011

@nadhera som včera maminke posielala balík,chcela ho obyčajne,ale aj tak som dala doporučene...radšej som tých 60 centov zaplatila ja,než by som sa mala potom naťahovať.... 😒

nelinka0401
15. okt 2011

@nadhera no ešte ani mne sa niečo také nestalo..až teraz.vždy sa opýtam ako to chcú poslať.a ked to náhodou vyšlo viac ako sme sa dohodli,nikdy peniaze nepýtam.ale toto ma dosť naštvalo..to čo už na tej pošte robia??? 😠

pajinka23
15. okt 2011

@haslerka31 ahoj inak ani ja by som peniaze nevratila ked chcela obyckom☹tiez to mam aj ja v podmienkachpredaja ze nerucim za stratu obyckom☹daj jej aspon hodnotko🙂

kilian
15. okt 2011

kocky ,dali by ste negativne hodnotenie niekomu,kto si da rezervovat vyse tyzdna väsciu vec,ja to dopravim na slovensko,aby preto na dany datum vedeli prist a az na moje otazky,reaguje,ze si to rozmyslela a uz tu danu vec nepotrebuje!!??? 😠
neide mi o tie peniaze,ale o to ze som zhanala niekoho,kto mi to dopravi na slovensko a teraz to tam stoji a nic!!

nikolca
15. okt 2011

@beruska.zuzanka no dnes mi lucia20písala že peniaze mi posiela späť že čo som nervozna,čo sa trasem a vraj čo vyskakujem,no ona mi poslala peknučké podla popisu a môj popis je s flakmi a žmolkové no niekto aj tomuto hovorí že peknučké,poslala mi hodnotenie to potom zmazala myslela si že aj ja jej pekné hodnotenie pošlem,v overaliku boli roztrusené omrvinky v kapucne pravdepodobne to dala do špinavej igelitky no to som ani nejak neriešila povytriasala som to do koša/ no ale ked som zbadala tie vraj peknučke rolaky ,no ked si na to spomeniem ešte teraz že fuj/a najhoršie je na tom že bola u nas svokra a ja som to rozbalila a omrvinky sa mi vysipali po celej obyvačke,moc som to pred nou rozbaliť nechcela lebo som nevedela čo na mna vyskočí a jej komentar ešte dnes počujem,vravela som jej že majú na mmb peknú čiapku že ju malej asi objednám a ona že dufam že si aj na niečom pochutíme až by v nej bol nejaký roztrusený darček navyše 🙂 🙂

pajinka23
15. okt 2011

@kilian ano ja by som teda dala negatko,za dlhodobu rezervaciu ano🙂

pajinka23
15. okt 2011

@nikolca mas vtipnu svokru 😀 😀 😀 no mne kebyze take posle tak asi hodnotim☹lebo aj ked si clovek objedna z bazarika tak chce mat vec podla opisu a v dobrom stave🙂

pajinka23
15. okt 2011

no baby co takto tema ktora je trosku opak takychto tem??preco si neprecitat aj o serioznych predavajucich?? 😉