icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

martina2001
17. okt 2011

@janka196 noo minimálne 3dni

pietra
17. okt 2011

@zuzu101 @janka196 ak vam to posielali na meno, tak vam postarka prinesie sek a na poste vam vyplatia peniaze. Ak vam to poslali postovou poukazkou na ucet, tak vam to pride na ucet rovnako, ako keby to posielali z banky prevodnym prikazom a z posty vam o tom pride neskor aj potvrdenie.
Mne ked posielaju postovou poukazkou, tak to robim tak, ze rovno pre tie peniaze idem s balickom, naraz vyberiem peniaze aj odoslem zasielku, takze casovo pre mna ziaden rozdiel medzi tym, ci posielaju prevodom alebo poukazkou

janka196
17. okt 2011

@pietra no aj ja to takto urobim. tiez radsej pockam na peniazky kedze sa tu rozmahaju take cudesne veci ako nepreberanie zasielok, alebo ze poslala som poslite uz vec :(
kupujuca s tym suhlasila takze nevidim problem 🙂

zuzu101
17. okt 2011

@pajinka23
@martina2001
@pietra - ďakujem za rady, ten čas tak nevadí, ide o to , aby neboli potom naťahovačky a opletačky okolo toho....

denisekkk
17. okt 2011

baby mate skusenost s predavajucou "bibkacik" pisala ze poslala platbu 7 tak ja cakam ako krava a peniaze nikde a uz sa neozyva...asi si myslela ze poslem este predtym ako zaplati....

trnka77
17. okt 2011

@janka196
@zuzu101 mne kupujúca tiež platila takto-poštovou poukážkou a do dvoch dní som mala šek doma 🙂 🙂

janka196
17. okt 2011

@trnka77 asi zalezi ci ho posle rano alebo poobede. inak potom to je este rychlejsie ako dobierka. lebo ked na dobierku tak take dva dni kym pride balik a potom dalsie dva kym pride naspat sek

kolesarowa
Odpoveď bola odstránená
kolesarowa
Odpoveď bola odstránená
kolesarowa
17. okt 2011

@pajinka23 stav bundy nezodpovedal stavu,ktorý popisovala predávajúca 😖 ..celý čas tvrdila,že je v tip-top stave,a nechcela osobný odber..no prečo asi,si domyslíte 😒 ..po bundu bol môj manžel,kedže pracuje v PO,odkiaľ predávajúca pochádza.To,že bunda bola v horšom stave,je asi podľa drahej predávajúcej moja chyba..a to,že manžel ju neprezeral jak nejaký pako,a len tak zbežne...a teraz vyzerá jak osol,na veci nič nemení,že sa mala unúvať a upozorniť ma na to!!!!Nenapadlo by ma,že ak má niekto veľa hodnotení..a počas komunikácie o tovare ho len vychváli,sa ku mne dostane len šmejd ☹ Nepáčia sa mi výhovorky typu..že ja som mala toto,ja som mala hento!!!Nie ja..ale ten kto tovar ponúkal,tak ten mal!!!Necham to už tak,aj tak sa na veci nič nezmení...v sobotu som tu bundu odniesla na burzu detského oblečenia do materského centra Haliganda tu u nás v Košiciach.na cenovku som napísal 8eur..a ja som ju kúpila za 14eur..No ani pes po nej neštekol!!!!..taká na jedničku je 😒 😎

lji
17. okt 2011

@nikolca zaujímavo sa o nej vyjadruješ napriek tomu že ti nič neurobila. len to tu sledujem tak sa mi nepáči ako si poniektorí myslia že majú pravdu len preto že našli túto tému.nevravím že ty ju nemáš len konštatujem z toho čo tu od teba čítam. písala si že si videla fotky, videla si ako to vyzerá, že to bolo vonave a opraté a odrazu sú to handry na podlahu? to čím ťa tak vytočila že máš tolko jedu v sebe? nadávala ti? odmieta s tebou komunikovať? odmieta vrátiť peniaze? kočky niektoré by ste sa mali zamyslieť nad vašou hranicou ješitnosti. len sa tým strápňujete. dobrú noc.

beruska.zuzanka
17. okt 2011

@lji nechcem sa nikoho zastávať, ale čítala som to od začiatku a pokiľ viem, tak @nikolca od začiatku písala, že jej lucia20 poslala fľakaté a žmolkaté bodyná a že bola arogantná... čo by som zas ja do nej nepovedala, ale to je medzi nimi, nemiešam sa.... 😉

nikolca
17. okt 2011

@lji fotky som samozrejme videla,bez toho sa tu kúpiť myslím že ani nedá,a predala som aj balíček na donosenie po vonku pre nenáročnú maminu,kde som uviedla že veci majú bežné známky nosenia/ako su žmolky a sem tam nejaký fliačik/ale ani na jednej fotke tie žmolky vidieť neboli a dokonca ani fliačik,a myslím si že nie som jediná ktorá ked vecičky pofoti tak na fotke vyzerajú uplne super,a žmolky a sem tam ten fliačik nie je vidieť,pisala tu aj jedna maminka ktora kupila bundu/je trošku vyššie nad tebou/dala za nu neviem teraz presne ale myslím si že okolo 14euro/čitala som to od začiatku/ a bunda bola deravá!!!!!!!!ved ta maminka tiež videla fotky a ako je potom možné že ma deravú bundu????????,ja som napísa la že vecičky boli oprané ano nakolko boli vonavé no ale zatial som sa nestretla s nejakým extra učinným prachom ktorý vyperie žmolky a zažratú špinu/možno nejaký poradíte/,podla vás ked to bolo vyprané/vychádzam z toho čo píšete/,tak to muselo byť bez žmolkov a čisté,peniaze mi zo začiatku odmietla vrátiť,vraj podla nej je to ok,pri roláku mala uvedené:veľmi peknučký roláčik,ja si pod slovom peknučký predstavujem rolák v takom stave že ho môžem dieťaťu obliecť domesta i do škôlky,no toto bolo tak na von a jej reakcia bola že cena zodpovedá stavu veci,a myslím si že je jedno či je cena 1,2,3...10euro,už som tu aj ja kupila pre malú vecičky na von/pre také dieťa je zbytočné kupovať nejaké drahé veci na von/ no tie boli ozaj veľmi zachovalé a poniektoré sme do tej škôlky aj využili,keby napísala že vecičky majú bežné známky nosenia tak to nekúpim pretože so to chcela pre dieťa do škôlky!!!!nakoniec sme sa dohodli na vrátení sumy s tým že mi uviedla dve adresy kde jej mám balík poslať,tak som jej napísala že jej balík posielam na tu adresu ktorú uviedla poslednú a ona mi na to napísala že ma poprosí presne uviesť naktorú adresu jej to budem posielať!a takisto som uviedla že v tom overali bola kapucna plna omrviniek a nakolko to bolo vyprané a vonalo to tak to musela dať do igelitky v ktorej tie omrvinky boli,ináč si to vysvetliť neviem!!a peniaze sa rozhodla vrátiť až ked som jej pohrozila adminom!!!!!!!! 🙂 🙂

nikolca
Odpoveď bola odstránená
nikolca
Odpoveď bola odstránená
lucia20
17. okt 2011

no neda mi nezareagovat. nastastie som si vsetky vase spravy vazena nikolca odlozila. hned ako ste mi napisali, ze nie ste spokojna, som vam spat odpisala, ze jasne nie je problem vratit peniaze. hoci si myslim, ze rolaku ozaj nic nie je, pretoze rolak bol cisty a zmolky, ktore vznikaju pranim su zial podla mna nie zavadou. ine je ked su zmolky vytvorene nosenim alebo dranim. ani jedna foto nebola upravovana ani retusovana. fotim veci tak ako su. nemam ani cas ani zaujem tu nacvicovat s foto. mam rodinu a deti a tym sa venujem a nie tu okradanim inych.
ak by sa dali skopirovat verejne spravy, velmi rada to urobim, lebo vase urazky, ktore ste vy pouzili, no otras. ste uplne cudzia zena, o mne nic neviete a vy si dovolite ma nazyvat spindurou a humusnou zenou, ze som vam poslala humus, ze sa na to nemozete pozerat lebo sa vam chce grcat??? toto su presne citaty... to kde sme? ako si toto vy mozete dovolovat. mam 83 hodnoteni a ani v jednom jedinom nie je spomenute, ze by som odmietla vratit peniaze, poslala chybny alebo spinavy tovar. minimalne 83 ludi bolo spokojnych a vy jedina si dovolujete ma tu urazat???

po cely cas som s vami jednala slusne. hoci by som vam tak rada a schuti nieco napisala.... ale, nie som z tych, co by sa znizovali na taku nizku uroven, aby som urazala ludi o ktorych nic ale nic neviem.
pokial ste ma urazali a kritizovali v spravach, este som sa to snazila prehltnut, ale nenecham vas nadavat na mna verejne, zvlast pokial nie ste v prave. v poslednej sprave ste mi napisali, ze mam veci dat znovu do obehu a napisat, ze maju bezne znamky nosenia. a teraz sa pytam.... bolo v inzerate uvedene NOVE alebo NEPOUZIVANE??????. nie nebolo, tak je snad zrejme, ze veci boli nosene. pokial by tam boli flaky, tak by som to pisala. mam to v inzeratoch uvedene a takisto na to vyslovene upozornujem, ak je na veciach nejaka chyba. prikladam fotogragie, ktore vznikli pred predajom a veci na nich boli rovnake ako som vam posielala. dajte si prosim vas tu namahu, vybalte ten udajne zabaleny balicek a budte taka dobra a nafotte mi tie flaky.
narozdiel od vas nerobim to, ze sa snazim flaky zamaskovat ako ste pisali, ze to robite vy. tak vas poprosim o foto.

ja som doplatila postovne za vas, lebo som vam uctovala menej ako som realne platila, vy ste po mne chceli postovne co ste si zaplatili vy a este aj spat. ok, nebudem sa s vami natahovat, len som velmi zvedava, ci tie veci pridu spat, realne take ako som vam ich poslala.

lucia20
Odpoveď bola odstránená
lucia20
Odpoveď bola odstránená
nikolca
Odpoveď bola odstránená
beruska.zuzanka
Odpoveď bola odstránená
lucia20
Odpoveď bola odstránená
lucia20
Odpoveď bola odstránená
beruska.zuzanka
Odpoveď bola odstránená
lucia20
Odpoveď bola odstránená
nikolca
Odpoveď bola odstránená
trnka77
Odpoveď bola odstránená
traktor
18. okt 2011

nie raz, nie dva krat som aj ja toto riesila..pokial nie je dôkaz, je to tvrdenie proti tvrdeniu..nezastavam sa ani jednej,,ale myslim, ze ak veci maju fakt flaky a neboli spomenute, stacilo ich ofotit a poslat predavajucej..a nemusel byt okolo toho taky cirkus..zmolky / normalna bezna vec, ved veci su nosene - teda pokial to uz nie su fakt take zmolky, ze vec je uz sprana a fakt to vidiet..s tym by mala pocitat kazda mamina..kazda ma dieta , tak vie, ze zmolky sa urobia snad hned /zalezi od materialu/..inak myslim, nie je problem pre ziadnu z nas sa pred kupou opytat, ma ten tovar zmolky, flaky ci ine poskodenia?..ja to tak stale robim..takze fakt..ak nieco prislo v stave, ktory nebol spomenuty, tak to pofotim..je to problem?podla mna mensi, ako to tu rozpisovat na tri strany..ten cas straveny fotenim, by bol mensi 😉 ..a dalsia vec..ked som aj neviem ako nastvana, slusna komunikacia je zaklad..nasa vizitka.. 😉

nikolca
18. okt 2011

@trnka77 ja jej napíšem už len ked jej budem balík posielať no bohužial ja som spokojná nebola a myslela som si že ked má tolko hodnotení tak to aj ok bude,no nebolo a nie som ani prvá a myslím že ani posledná ktorá sa spoliehala na to že ked je veľa hodnoteni dobrých tak musí byť aj tovar podla popisú,ja som brala od maminky vecičky ktorá mala veľmi málo hodnotení ale ked mala pri inzeráte napísané pekné tak mi to aj pekné prišlo,ona mi posiela peniaze a ja jej balík a tým to je pre mna vyriešené,ked jej budem balik posielať tak som jej napísala že jej ip o odoslaní pošlem,prajem pekný zvyšok dna 🙂 🙂 🙂

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená