icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
nikolca
Odpoveď bola odstránená
nikolca
Odpoveď bola odstránená
traktor
Odpoveď bola odstránená
nikolca
Odpoveď bola odstránená
nikolca
Odpoveď bola odstránená
traktor
Odpoveď bola odstránená
nikolca
Odpoveď bola odstránená
monulicka
18. okt 2011

@pajinka23 Mnoo, tak nebude z toho nist...chcela vymienat 🙄 a kedze jej syn je mladsi od mojho, tak by som si nic nevybrala aj keby som chcela...

pajinka23
18. okt 2011

@monulicka to tak zacina🙂))este ti napise 😀 😀 😀

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
monulicka
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
danu
18. okt 2011

@nikolca @lucia20 poprosim vas, rieste si svoje spory cez ip, dakujem

jazmina83
18. okt 2011

Ahojte,na bazare je inzerat od lienka 2004,ma 4 negativne hodnotenia,predava kocik maxi cosa mura za 100eur,uz to je prilis podozrive,preco ta uzivatelka nie je zablokovana? 😠

jazmina83
18. okt 2011

inak som ju uz nahlasila 😀

jazmina83
18. okt 2011

a na tejto stranke ho dokonca predava 2x za inu cenu aka drzost!!!! http://deti.bazos.sk/?hledat=maxi+mura&hlokalit... 😠 😠 😠

smreko3
18. okt 2011

@jazmina83 no asi uz je zablokovana,lebo uz sa ju nedalo najist ako predajcu....

jazmina83
18. okt 2011
smreko3
Odpoveď bola odstránená
jazmina83
Odpoveď bola odstránená
traktor
18. okt 2011

@smreko3 ukazuje ju daj to tak lienka2004 ..a mozno aj dobre, ze je tu..ludia citaju hodnotenia, nekupia..ked ju vymazu, zalozi novy nick, nebude mat ziadne hodnotko..skôr niekto naskoci..

timea4
18. okt 2011

ahojte,máte niekto skúsenosti s kupujúcom sabrinamanci???...Mária Kozárová,Hrachoviste 584?...má u mňa rezervované tričko a stále sa vyhovára že poslala inam peniaze atd...dneska my skončila trpezlivosť a hodila som ju na čiernu listinu a poobede jej fuknem negatko...ked nemám peniaze tak si nič neobjednávam alebo poviem nemám teraz pošlem vtedy a vtedy ale nie takto ... 😠 😠 😠

nikolca
Odpoveď bola odstránená
denisocka
Odpoveď bola odstránená
piacere
18. okt 2011

Mám problém.... dievčina mi písala min. týždeň v stredu, že peniaze poslala (ako ide o smiešnu sumu, len neviem ako ďalej postupovať)... peniaze mi však dodnes neprišli... včera som jej písala, neodpovedá... pritom má samé kladné hodnotenia... nechápem. Čo ďalej? Opäť tovar zaktívniť alebo??? 😖

janka196
18. okt 2011

@piacere no ked pisala ze peniaze uz poslala tak to moze ist aj o podvod, ale aj nemusi. mne tiez tak jedna mamicka napisala ze peniaze poslala a po tyzdni som ju kontaktovala ze mi nic nedoslo a nakoniec z toho vzislo ze to poslala na ine cislo uctu :( banka jej vtedy nastastie peniaze preposlala spat a ona ich poslala opat ale uz na spravne cislo.
ak zistis ze na net chodi a napriek tomu ti neodpisuje tak ta oklamala. ja by som si inzerat znova dala ako aktivny a jej by som napisala negativne hodnotenie ze zavadza

piacere
18. okt 2011

@janka196 inzeráty nemá, takže neviem zistiť, či tu napr. bola včera (ak by si zaktívnili svoje inzeráty, tak to vidím...) a profil jej zatiaľ ukazuje ako aktívny.... Ech... moja prvá negatívna skúsenosť asi... skúsim ešte počkať, možno nebola včera na nete, tak moju správu ani nečítala... 😖

janka196
18. okt 2011

@piacere skoda ,mozno ti admin vie zistit ci bola prihlasena