Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Ahojte,na bazare je inzerat od lienka 2004,ma 4 negativne hodnotenia,predava kocik maxi cosa mura za 100eur,uz to je prilis podozrive,preco ta uzivatelka nie je zablokovana? 😠
a na tejto stranke ho dokonca predava 2x za inu cenu aka drzost!!!! http://deti.bazos.sk/?hledat=maxi+mura&hlokalit... 😠 😠 😠
@smreko3 mne este stale ukazuje jej inzerat https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/5blv/pre...
ahojte,máte niekto skúsenosti s kupujúcom sabrinamanci???...Mária Kozárová,Hrachoviste 584?...má u mňa rezervované tričko a stále sa vyhovára že poslala inam peniaze atd...dneska my skončila trpezlivosť a hodila som ju na čiernu listinu a poobede jej fuknem negatko...ked nemám peniaze tak si nič neobjednávam alebo poviem nemám teraz pošlem vtedy a vtedy ale nie takto ... 😠 😠 😠
Mám problém.... dievčina mi písala min. týždeň v stredu, že peniaze poslala (ako ide o smiešnu sumu, len neviem ako ďalej postupovať)... peniaze mi však dodnes neprišli... včera som jej písala, neodpovedá... pritom má samé kladné hodnotenia... nechápem. Čo ďalej? Opäť tovar zaktívniť alebo??? 😖
@piacere no ked pisala ze peniaze uz poslala tak to moze ist aj o podvod, ale aj nemusi. mne tiez tak jedna mamicka napisala ze peniaze poslala a po tyzdni som ju kontaktovala ze mi nic nedoslo a nakoniec z toho vzislo ze to poslala na ine cislo uctu :( banka jej vtedy nastastie peniaze preposlala spat a ona ich poslala opat ale uz na spravne cislo.
ak zistis ze na net chodi a napriek tomu ti neodpisuje tak ta oklamala. ja by som si inzerat znova dala ako aktivny a jej by som napisala negativne hodnotenie ze zavadza
@janka196 inzeráty nemá, takže neviem zistiť, či tu napr. bola včera (ak by si zaktívnili svoje inzeráty, tak to vidím...) a profil jej zatiaľ ukazuje ako aktívny.... Ech... moja prvá negatívna skúsenosť asi... skúsim ešte počkať, možno nebola včera na nete, tak moju správu ani nečítala... 😖