icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

benne
18. okt 2011

@piacere mne jedna napísala, že peniaze posiela nasledujúci den, ked som sa o pár dní ozvala, že to nenabehlo, že teda ak nechce, nech povie rovno, ešte mi aj odvrkla, že také správanie ona nemusí a že to mám posunúť dalej..

skús admina, mne tak vedel zistiť, že či bola prihlásená, zistila som vtedy, že nie (bol to iný prípad) a tak som čakala, vysvitlo, že jej dieťa skončilo v nemocke a nakoniec sme všetko doriešili k spokojnosti na oboch stranách

zuzana17
18. okt 2011

@piacere ak sa ti neozve a neodpovedá, tak inzerát znova aktivuj, ja to tak robím. Stalo sa mi už že prejavili záujem, dokonca som poslala podklady k platbe a nič, žiadna odpoveď. Nechápem takých ľudí, ale aspoň by sa mohli ozvať 🙄

piacere
18. okt 2011

@benne už som kontaktovala admina, tak uvidím....

nikolca
18. okt 2011

@timea4 ved už jedno hodnotko ma že si rezervovala a hrala mrtveho chrobáka,tak si myslím že ani žiadne peniažky neposielala 😖

pajinka23
18. okt 2011

baby zase tu jedna pani zobre veci!!!Davajte si pozor!! a ani nie hocijake, len skoro nove pre babo 😠 😠 😠

pajinka23
18. okt 2011

oliviahajasova@post.sk - oliviahajasova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 12:26
dobri den prosim vas pekne nepodarujetenam nejake oblecenie pre chlapcea ma 3 roki adruhe je na ceste nemame oblecenie ani na babetko zme taka slapsia rodinka ktora si dovolit kupit nove veci nemoze mam toho troj rocneho chlapceka choreho som tehotna 8 mesiacov anemame nic prosim vas pomoste nam aspon z oblecenim prosim vas pekne

Ja - Dnes o 12:35
nehnevajte sa ale nie nepodarujem,za veci som ja dala tiez vela penazi,a to som vsetko krvopotne kupila nove a tasko som nato pracovala a teras zijeme s vyplaty do vyplaty☹mne tiez nikdo nikdy nepomohol aj ked sme boli uplne bes penazi,myslim ze je od vas nezodpovedne,neferove a ba as neslusne tu zobrat skoro nove veci!!!!!☹takze nie...niesom charita☹pekny den

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pipka
18. okt 2011

boze ta gramatika 😝 🙄 😀

inak ak ma na internet, zaujimave ze nema na to, aby si kupila v bazari veci pre deti.... 😝 🙄

littledevil
18. okt 2011

@pajinka23 Mne pisala asi pred tyzdnom, ani som jej neodpisala a hned som ju vymazala.

pajinka23
18. okt 2011

@littledevil ale mne to uz ide dost na nervy☹a furt tie iste 😠 😠 😠 😠

pajinka23
18. okt 2011

@pipka aj ja som to napisala predtym ked zobrala nike tricko za 14eur 😀 😀 😀 ze ked ma na net,ze nech si kupi aj tricko 😀 😀 😀

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
littledevil
18. okt 2011

@pajinka23 Tato Olivia mi pisala este vlani, ze su postihnuti zaplavami a nic nemaju a pise mi od sestry. Chcela balik oblecenia pre chlapca, tak ja, ze dobre, poslem. Ale za 5 minut mi pisala na dalsi inzerat a tam pisala uplne nieco ine - asi si neuvedomila, ze uz mi pisala, alebo si myslela, ze som blba....Tak som si povedala, ze jej nic neposlem a potom som objavila debatu o nej na fore...tak som bola rada, ze som jej nic nedala. U nas na dedine robili zbierku satstva, tiez pre ludi postihnutych povodnami, tak som im nabalila 2 velke vrecia - robil ju cerveny kriz, tak viem, ze veci dostanu ludia, ktory ich naozaj potrebuju.

smreko3
Odpoveď bola odstránená
smreko3
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
zuzana581
18. okt 2011

Som znechutená, mala som už jednu zlú skúsenosť z kúpou cez internet, ale vtedy som ju neriešila. Teraz to už len tak nenechám. Kúpila som detské čižmy. Vyslovene som sa pýtala, či majú nejakú chybu a predávajúce mi bez hanby povedala, že žiadnu. Dnes prišli čižmy a majú totálne rozbitú podrážku. Nie vychodenú, ale popraskanú kompletne až k vnútornej časti topánky. Ak mi dotyčná nevráti peniaze, tak ju zverejním. Je mi z toho nagrc. Predávam veci cez inzeráty už dlho aj na burzách, ale ani ma nenapadlo dávať do predaja poškodené veci. Veď by som sa musela prepadnúť od hanby. Preboha, čo čakala, že to nechám len tak a nechám v tých botách detsko chodiť??

pajinka23
18. okt 2011

@zuzana581 boze to je naozaj strasne 😨 😨 😨 topanky ktore su uz takto poskodene patria jednoznacne do kosa a nie na net na predaj 😒 ved uz do nich musi aj zatekat☹to je fakt hovadske☹niektore proste nemaju ani kus hamby v sebe a chcu predat veci aj ked pojdu pri tom ces mrtvoly a klamu o prietrh☹fuuuj

pajinka23
18. okt 2011

babulky moje prosim hodte mi niektora nick na tu tabulku nespolahlivych na ciernej listine🙂dakujeeeem 🙂 🙂

nicky655
Odpoveď bola odstránená
denisocka
18. okt 2011

@piacere jaky ma nick

zuzana581
18. okt 2011

@pajinka23 Volala som teraz z predávajúcou a povedala, že si to nevšimla, o čom ja silno pochybujem, lebo ako píšeš, tak v tých topánkach muselo byť zima a zatekať do nich pri snehu. Naozaj boli na obrázku pekné, čo zvrchu aj sú, ale tá podrážka, des. Ale tak mi treba, mala som si ju nechať nafotiť. Povedala, že mi vráti peniaze, ale zbytočné behačky kvôli tomu. Veď musím poriadne pozrieť tú vec, keď ju idem predať. Očistiť. Už aspom keby očistila tú podrážku tak to zbadá, ale tak ako tie topánky dieťa vyzulo, tak ich zabalila a poslala. No... Tak dlho zasa nekúpim vec cez internet. Len mi je lúto, že spolahlivé predávajúce na to doplácajú.

pajinka23
18. okt 2011

@zuzana581 no ja tiez pochybujem ze si to nevsimla☹ale ak ti vrati peniaze tak je ok🙂ja som tu ras kupila pre deti balik veci a smrdeli tak strasne ze isli po tretom prani ku kosu 😀 😀 😀 😀 lebo ten smrat nezisiel dolu☹stava sa naozaj hocico☹

akika722
18. okt 2011

baby,otazka...
možno by sa skor hodila adminom ale čo vy nato..
Môžu sa dať za JEDEN obchodik 3 DOBRE HODNOTKA??? 😨
našla som take,isto to bol jeden obchodik lebo tie hodnotka su hodene v jeden deň,ale su rôzne,všetke dobre 😒
to by sa nemalo davať len jedno hodnotko za jeden obchodik? 😅

traktor
18. okt 2011

@akika722 jeden obchod- len jedno hodnotenie..mam to potvrdene aj adminom..ak vies , ze je to tak, pis adminom a oni nechaju len jedno hodnotenie

kolesarowa
Odpoveď bola odstránená
denisocka
Odpoveď bola odstránená
nikolca
18. okt 2011

@akika722 za jeden obchod sa dáva hodnotko len jedno ak je viac hodnotiek a admin o tom vie tak to maže,mne jedna predavajúca davala negatívne hodnotenia a to tri kontaktovala som admina,zmazal mi to,ona znovu napísala tak ju admin na to upozornil aby mi nepridávala dalšie hodnotenia

kolesarowa
Odpoveď bola odstránená