icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

akika722
18. okt 2011

ok baby posielam to adminom

denisocka
Odpoveď bola odstránená
kolesarowa
Odpoveď bola odstránená
akika722
18. okt 2011

zmazane 😅
kurnik 😀 ja nikdy nedostanem 3hodnotka za jeden obchod pritom vždy pribalim jeden kus gratis 😀 😀 😀

denisocka
Odpoveď bola odstránená
kolesarowa
Odpoveď bola odstránená
akika722
18. okt 2011

aaaaaaa ešte jedna vec 😒
mala som tu zaujem o danu vec,poprosila som premerať,pani mi premerala tak som jej napisala že sa ozvem zajtra večer-že cez deň niesom doma...večer mi vypadol net 😔
tak som sa chcela ozvať dnes rano aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pani ma zmazany inzerat 🙄
teraz? 😅 mala som prva zaujem a ona to rychlo preda niekomu inemu 🙄

denisocka
Odpoveď bola odstránená
sisaha
Odpoveď bola odstránená
luba142
18. okt 2011

@akika722 tak to je smola, mala pockat,alebo ta aspon vyzvat ci ma zaujem...jedna pani si tiez u ma nechala premerat nejake veci, napisala,ze sa ozve, tak som nechala tak a ozvala sa az na dalsi den,lenze keby medzi tym niekto tiez na danu vec napisal tak mu poviem, co a ako a nepredam mu to hned 😒

kolesarowa
Odpoveď bola odstránená
sisaha
Odpoveď bola odstránená
akika722
Odpoveď bola odstránená
cristi
18. okt 2011

@akika722 presne take nieco sa stalo aj mne 😒 poprosila som pani o rezervaciu tovaru do druheho dna vecera,ze o.k..a na druhy den o 19hod.,kedy som sa tiez pre technicke problemy na nete nemohla skor dostat na MK,bola uz vec predana inej zaujemkyne.Nerobila som z toho ziadnu vedu,vsak dobre vediet.Ale tiez sa mi takyto pristup k veci nepaci ☹ Ze vraj sa dotycna pani ozvala skor 😒No co je toto uz za korektny obchod!?

akika722
Odpoveď bola odstránená
kolesarowa
Odpoveď bola odstránená
luba142
18. okt 2011

@akika722 no ved stat sa moze hoci co a ty nemusis mat pristup na net, aspon den pockat mohla, ja mam aj v podmienkach, ze cakam na vyjadrenie 2 dni...proste to bola neochota na jej strane

akika722
18. okt 2011

@cristi no naštvalo ma to..ja ako blba čakam za odpovedou aj 4dni..aj teraz čakam na odpoved od jednej už treti deň..a čakam a čakam 🙄

denisocka
Odpoveď bola odstránená
kolesarowa
Odpoveď bola odstránená
sisaha
Odpoveď bola odstránená
akika722
18. okt 2011

@luba142 noo..pisala som jej hned nato ip som zvedava či bude mať ochotu aspoň odpisať

denisocka
Odpoveď bola odstránená
kolesarowa
Odpoveď bola odstránená
akika722
Odpoveď bola odstránená
luba142
18. okt 2011

@akika722 no tak 4 dni cakat to uz sa mi zda dost,ale snad sa ozve a ak sa ozve ina tak to predaj jej 🙂

denisocka
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
kolesarowa
Odpoveď bola odstránená
akika722
18. okt 2011

@luba142 tak kym nieje iny zaujemca čakam 😀 ale! keby bol najprv jej napišem či chce alebo nie..bez toho to nepredam inemu..ale to som asi len ja blba