Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
zmazane 😅
kurnik 😀 ja nikdy nedostanem 3hodnotka za jeden obchod pritom vždy pribalim jeden kus gratis 😀 😀 😀
aaaaaaa ešte jedna vec 😒
mala som tu zaujem o danu vec,poprosila som premerať,pani mi premerala tak som jej napisala že sa ozvem zajtra večer-že cez deň niesom doma...večer mi vypadol net 😔
tak som sa chcela ozvať dnes rano aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pani ma zmazany inzerat 🙄
teraz? 😅 mala som prva zaujem a ona to rychlo preda niekomu inemu 🙄
@akika722 tak to je smola, mala pockat,alebo ta aspon vyzvat ci ma zaujem...jedna pani si tiez u ma nechala premerat nejake veci, napisala,ze sa ozve, tak som nechala tak a ozvala sa az na dalsi den,lenze keby medzi tym niekto tiez na danu vec napisal tak mu poviem, co a ako a nepredam mu to hned 😒
@akika722 presne take nieco sa stalo aj mne 😒 poprosila som pani o rezervaciu tovaru do druheho dna vecera,ze o.k..a na druhy den o 19hod.,kedy som sa tiez pre technicke problemy na nete nemohla skor dostat na MK,bola uz vec predana inej zaujemkyne.Nerobila som z toho ziadnu vedu,vsak dobre vediet.Ale tiez sa mi takyto pristup k veci nepaci ☹ Ze vraj sa dotycna pani ozvala skor 😒No co je toto uz za korektny obchod!?

ok baby posielam to adminom