Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Moja zla skusenost: neregistrovana Dagmar Bendikova dada.pimpi@azet.sk, ukecala ma na dobierku, svato-svate slubila, ze ju preberie a nakoniec... dobierku mam doma... vraj musela odcestovat s postihnutym synom na vysetrenia do UK a teraz na to nema peniaze... Hlavne ze ma nahanala jak "zdutu kozu", aby som jej tenisky (adidas) poslala... Takze dakujem pekne!!! 😠 😠 😠
Minule ste písali, že vás rozčuľuje, keď sa kupujúca neunúva napísať, či jej balíček došiel a či je všetko ok. Mňa zas veľmi napajedí, keď som ja v osobe kupujúcej a predávajúca sa ani len neunúva počkať, či jej napíšem, že mi balíček došiel a všetko je v poriadku a keď sa jej chcem ešte raz poďakovať, tak inzerát už má dávno zmazaný. Akože nezáujem...
pisala som tu že kupujúca mi písala ešte v sobotu že mi peniaze poslala,no do dnes mi peniaze neprišli,tak som jej dnes písala že by som ju poprosila aby to skontrolovala lebo že peniaze mi neprišli,skontrolovala som číslo učtu a to som dala správne,napísala že to ide pozrieť a že mi dá vedieť,potom mi napísala že skontrolovala výpis a nevie z akeho dvôvodu že ved všetko zadala tak ako bolo treba ale že peniaze sa jej vrátili späť na jej účet,je to možné?mne sa to ešte nestalo aby sa mi platba vrátila späť,takže mi ide peniažky poslať znovu 🙂 🙂
@bea1971 no mne to tiež prišlo divné,ved čislo bolo spravne aj ona napísala že všetko zadala tak ako bolo treba,no neviem čo si mám o tom myslieť,myslím že tu som to niekde čitala že pokial by sa peniaze poslali na iný učet tak treba isť do banky a oni myslím že požiadajú majitela učtu na ktorý boli peniaze omylom poslané aby platbu vrátil ale myslím že za to sa aj platí,ja ked som poslala peniažky na čislo ake ssom mala uvedené vždy prišli 🙂
@nikolca ja som raz omylom poslala na iný účet peniaze-ale to som platila telefón. hneď som volala do banky a povedali mi,že musím čakať 48hodín-ak taký účet v danej banke neexistuje, peniaze sa mi automaticky vrátia späť. našťastie to aj tak bolo-lebo šlo o 35eur 😝 až po 48hod. sa môže ísť spísať reklamácia na bankový prevod-žiadosť o vrátenie peňazí, tak mi to aspoň povedali.
myslím,že možno tvoja kupujúca zabudla-a preto možno zaklamala 😉 uvidíš, možno nakoniec z toho niečo bude-držím palce 🙂
@li_la
@bea1971 no ona mi napísala toto:Pozrela som si výpis,a peniaze mi boli vrátené späť...nechápem dôvod...nakolko všetky údaje boli uvedené správne(mám Tatrabanku)...idem robiť opätovný prevod...dakujem za pochopenie...prosím dajte mi vedieť ked vám peniažky nabehnú...a potom napísala ešte toto"peniažky odoslané...musím si zriadiť sms notifikáciu
@nikolca No zriaď, pokiaľ ti za to nebudú sťahovať toľko peňazí, že budeš nemilo prekvapená... 😀 Ja som o tom ešte nikdy nepočula, že by sa peniaze vrátili späť. Nuž ale, možno si nič iné lepšie nevymyslela a teraz peniaze naozaj pošle. Na tvojom mieste by som inzerát znovu aktivovala, ak peniaze pošle, poslala vec, a ak nie, tak môžeš byť aspoň spokojná, že si kvôli niekomu nespoľahlivému neprišla o potencionálneho záujemcu.
@nikolca Jáj, tak... Ale jej by to v tomto prípade asi veľmi nepomohlo... Nuž je to dobré, keď čakáš na platbu, len ti pípne SMS a nemusíš stále kontrolovať, či už peniaze poslala alebo neposlala... Mne to veľmi pomohlo aj v Tescu, keď mi šikovná predavačka stiahla peniaze dvakrát!

@nikolca urcite by som trvala na osobnom odbere alebo by som obchod neuzavrela...ked tak na teba tlaci, nie je vsetko v poriadku, nedaj sa oklamat