Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nikolca no to je na to,ze ked odosles,alebo ti strhnu nejaku platbu, alebo ti pride nejaky obrat tak o vsetkom ti pride sms a nemusis stale chodit na IB, moj muz to ma tiez, ale kedze ja som doma a cakavam na peniaze s bazarika tak by aj mne sa to hodilo, lebo mi to bud muz hlasi, alebo ja sa stale kukam na IB ked cakam platbu 😀 😀
@macamac Ja mám nejaký študentský účet... Bezplatný, náramne výhodný... Za SMS notifikáciu si tuším stiahnu jednorazový poplatok, nie je to nič hrozné, ale si predstav, že za každú jednu prišlú platbu si stiahnu 0,15 eura, čo si napríklad zoberme príklad, že som predala vec za 0,30 + poštovné bolo 0,40. Nakoniec poštovné bolo 0,50, lebo sme zrejme mali s pani poštárkou rozdielne váhy, čiže som mala k dobru 0,20, potom si stiahli tých 0,15, takže som bola za obchod "zisková" neuveriteľných 0,05 eura!! 😀 😀 Ale som si povedala, vyhodiť by som to nevyhodila, tu by sa mi to povaľovalo, takto to mám ako odmenu za to, že sa nezaložím blbosťami v novom byte (máme v rodine takú úchylku všetko odkladať, snažím sa s ňou bojovať 😀 ) a niekomu tá vec poslúžila... takže som spokojná... 😀
@luba142 no kedysi davnejšie mi môj brat spominal že si take dačo dal aktivovať,no on mal poštovú banku a pokial robil viac prevodov v jedeň deň,tak mu prišla správa len jedna a stále kvoli tomu chodil do poštovnej banky najprv si myslel že to ma nejak zle nadstavené ale v banke mu povedali že pokial je v jeden den viac prevodov,alebo mu dve platby prídu v jeden den tak sms mu chodila len jedna,no nakoniec to zrušil lebo nemal v tom prehlad
@nikolca mne sa tiez raz stalo,ze som poslala peniaze na nespravne c.u,ale nevsimla som si to.A na druhy alebo treti den sa mi peniaze vratili.Bola som velmi prekvapena,ze sa to deje 😲 A ked som si isla prevody skontrolovat na IB,zistila som, ze som udala nespravnu banku. 😝 Vsetky pohyby na ucte mam tiez preposlane na moj mt v podobe sms.
@bea1971 mna to zo začiatku vyhadzovalo stale,dala som si aktivovať IB,no vededela som s tym vôbec robiť,tak som vždy musela isť do banky s listočkom a tak som vždy peniažky poslala,no len ma to dosť otravovalo kedže som musela isť do mesta do banky,no a raz ked tam bolo pomenej ludi tak som sa spýtala pracovničky ako sa to robí a bola taká ochotná že obrazovku otočila smerom ku mne a po lopate mi to vysvetlila a odvtedy posielam penižky pekne v pohodlí domova 🙂 🙂 😉
kto vie ci aj mbank ma taku sms notifikaciu???a kolko je mesacne za to poplatok??vdaka
vie mi niekto poradiť ako sem davate konverzáciu,z modrieť mi to zmodrie a dalej nič neviem čo to ako sem mám nalepiť,len by som potrebovala cely postup,ked stlačim kopirovať tak stale ma to vyhadzuje ☹
@nikolca ked uz mas zvyraznene, co chces skopirovat, stlac ctrl c a potom tu do noveho prispevku ctrl v
Masaryk@vyskovapraca.sk - Daniela Masarykova (neregistrovaná/ý) - 9. októbra o 16:56Dobrý deň prajem Mam záujem o detskú súpravu ktorú predávate poprosím vás o zaslanie na dobierku na adresu Masaryková Daniela Nitrianske Sučany 460,Nitrianske Sučany 97221
nikolcapas užívateľa
Registrovala sa 22. januára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 76 príspevkov a 104 inzerátov.
Ja - 9. októbra o 17:28dobrý deň,na dobierku po zlých skusenostiach neposielam,posielam len po prevode penazí na účet
Masaryk@vyskovapraca.sk - Daniela Masarykova (neregistrovaná/ý) - 9. októbra o 17:46Materskú mam koncom týždňa ktorá mi nabehne na účet momentálne mam len hotovosť ak ešte nebude do konca týždňa predaná tak vám ich pošlem ešte vám napíšem z pozdravom Masaryková
nikolcapas užívateľa
Registrovala sa 22. januára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 76 príspevkov a 104 inzerátov.
Ja - 9. októbra o 17:55dobre,dakujem zatial za info a prajem pekný deň
nikolcapas užívateľa
Ja - 14. októbra o 23:57dobrý večer,dajte mi vedieť či máte o súpravičku ešte záujem,dakujem

@bea1971 asi tak 😉