icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

macamac
21. okt 2011

@pajinka23 veď to 😉 preto to píšem verejne 🙂

pajinka23
21. okt 2011

@smreko3 waaaaau 😀 😀 😀 😀 ze diky.)

nikuska27bb
21. okt 2011

@pajinka23 Asi čakala,že jej ich dáš ešte za polovicu.

nikuska27bb
21. okt 2011

@li_la Svatá pravda...

pajinka23
21. okt 2011

@nikuska27bb a čo som šiši miši 😀 😀 😀 😀 ??ved stali ras tolko 😠 😠

nikuska27bb
21. okt 2011

@pajinka23 Niektoré si asi myslia,že MK je charita alebo čo...

nikuska27bb
21. okt 2011

Babi chcem sa opítat kolko trvá kým príde balík prvej triedy poistený záujemkyni?Včera som ho posielala,tak či ho má čakat až v pondelok?Pani je z Janmíka,ale neviem aký je to okres.

pajinka23
21. okt 2011

@nikuska27bb to asi ano,lebo to uz jeniekedy o hubu taky pristup☹ved tak ked si idem pozriet inzerat,kde vec stoji 15eur tak ratam s tym ze tych 15ecok musim zaplatit...ci??fuuuu ras ma jedna maminka faakt nazlostila 😠 😠 😠 mala som v inzerate nezjednavajte cenu vec je nova a ona ze ci jej to dam za polovicu☹a este mi napisala aj pod dalsi inzerat,kde som predavala zimnu bundu za 15eur a ona,ze jej mam dat aj to za polovicu a aj leginy za polovicu☹som nevedela,ze co zo sebou☹takeee som mala nervy 😠 😠 😠 tak som jej napisala ze jej ziadne veci nedam za polovicu,lebo tie veci boli fakt ovela drahsie,leginy nove,zimna bunda 2xoblecena,a hracka len odskusana☹tak mi napisala nato,ze:TO VAM NIKTO NEKUPI!!!!!!!!!!!!!!!!DAJTE ZA POLOVICU AJ S POSTOU☹tak som sa naozaj prvy ras nezdrzala a povedala jej svoje 😠 😠 😠 a ona ze:nekupi vam to nik 😝 😝 😝 inak tu bundu aj s leginami som este v ten isty den predala inej zaujekyni🙂a este som jej pribalila dve trika gratis🙂))za rychly nakup🙂))

pajinka23
21. okt 2011

@nikuska27bb ahoj🙂mal by jej prist do troch pracovnych dni 🙂 🙂

michaelafiladelfiova
21. okt 2011

@pajinka23 o tom zjednavani poznam ja tu mám jedny Pumy tenisky, moj mm kupil ze mojmu a oni ruzove🙂) a pre emmu odkladat na 5 rokov a kolko stoja detske nove tenisky a pani zjednavala u mna ze za 13 s postovnym to vezme akoze , ajk to balenie a post, nieco stoji ale nemam rada taketo kupujuce,,,, a zas nedam vec , presne ako ty za halier, ked mna to stalo viac ach...

nikuska27bb
21. okt 2011

@pajinka23 Daka si bola istá a nemala pravdu.Na čo na ten inzerát písala ked nemala peniaze,to nepochopím...A dakujem za info o balíku.

pajinka23
21. okt 2011

😉 vsak ani ja som akoze faakt nechapala🙂

pajinka23
21. okt 2011

@michaelafiladelfiova vsak aj ja sa niekedy opitam,ked nieco kupujem ze ci sa neda este dohodnut,som tiez len clovek co je doma na RP a vela si dovolit nemozem ale aby som na drzovku pisala nejakej mamine ze:hej daj za polovicu??? 😀 😀 😀 😀 mne je normalne as smiesne🙂

michaelafiladelfiova
21. okt 2011

@pajinka23 ved hej ale boli za cenu 17 s postovnym zjednala za 15 povedala asom ok,,, a ona o dve h za 13 ich beriem neviem, dost na mk davam ja nizke ceny co ja kupim ale zadarmo nemozem vsetko davat...

pajinka23
21. okt 2011

inak chvalim nakupujucu s nickom matthiaskovajanulka uz druhy ras mi prebrala dobierku v nemalej sume🙂je to superna baba,ktorych je velmi malo🙂takze jej naozaj dakujem,pretoze za korunky s dobierky kupim detom topanky a overaly na zimu🙂))to je jedina maminka ktorej poslem dobierku VZDY🙂inak neposielam dobierku nikomu🙂no u naj sa vdy mozem spolahnut🙂ma odomna veelkeee DAKUJEM 🙂 🙂 🙂

pajinka23
21. okt 2011

@michaelafiladelfiova TO VIES DRAZBA 😀 😀 😀 ale smerom dolu ze kto da za najnizsiu sumu od toho beriem 😀 😀

mici11
21. okt 2011

musim odporucit neregistrovanu alexandra.smehylova@azet.sk posielala som jej na dobierku a bez problemov a rychlo ju prevzala....

pajinka23
21. okt 2011

kurnik teras som pozerala akoze do toho policka moje nakupy a koze tam nemam skoro ziadne ulozene inzeraty???u jednej pani som si rezervla bluzocku do utorka☹a teras co??ako ju najdem???preco tam ten inzerat nemam??do frasa☹budem vyzerat ako klamarka☹a tu bluzku velllmi chcem

pajinka23
21. okt 2011

prosim pani u ktorej som si dnes rezervovala bluzku,nech sa mi ozve lebo toto vynovenie bazaru mi zrusilo skoro vsetky inzeraty na ktore som reagovala!!!!!!!!!!!!!!!!!ozvite sa prosiiiim

traktor
21. okt 2011

@pajinka23 pozri hore, mas tam môj bazar,... moje nakupy..a tam najdes inzerat, na ktory si reagovala 😉

mici11
21. okt 2011

denisocka aha, ok dakujem

nikolca
21. okt 2011

čo tu došlo k zmenám?ked kliknem na moje nákupy hore mi ukazuje môj wishlist ked na to kliknem tak sa mi zo brazia vecičky ktoré som si dala medzi moje oblubené

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
traktor
21. okt 2011

@pajinka23 ja tam mam vsetko 😅

pajinka23
21. okt 2011

@traktor vidis a mne tam chyba pet inzeratou☹tes mam co robiiit???a niesu ani v zmazanych proste nikde☹

nikolca
21. okt 2011

@pajinka23 ja mam uplne hore my fotoblog,môj bazár, moje nákupy a ked kliknem na to moje nákupy tak sa mi všetko zobrazí to čo som kupovala ale aj to o čo som prejavila záuje je to všetko v kope,no miž maž 😒

denisocka
21. okt 2011

@pajinka23 paji,nepíš velkymi pismenkami,nesmie sa to na MK

monulicka
21. okt 2011

tak platba od mojej neregistrovanej pred chvilou prisla 🙂 super, dalsi kusok ide ta het

pipka
21. okt 2011

to co zas porobili s tym bazarom 😠 🙄 boze furt nieco inovuju a len k horsiemu to ide 🙄