Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
baby-pomoc
@pajinka23
to je riadna haluška 😲 😲
som to práve odskúšala-ten "vynovený" bazár 😒
a je to od veci-slušne povedané
lebo ako píše Pajinka-teraz som mala záujem o jednu vec-napísala som predávajúcej a išla som to len tak kuk do " Moje nákupy" a tam to nie je!!!!!!! ani nikde!!!!! 😲 z toho mi vyplýva, že sa mi to tam zobrazí asi len potom, ak odpovie predávajúca, či????
Kto nám to tu vysvetlí???
@traktor
@martinjasen
to akože teraz, keď budem niečo chcieť kúpiť-si to mám pre istotu dať aj do mojich obľúbených? stlačiť hviezdičku? šak ako si to mám pamätať-ak mi predávajúce neodpíšu-že o čo som prejavila záujem?
zas niečo nedomyslené 😖
@macamac asi tak☹aspon niesom sama☹ale vies ja som si od tej pani dala rezervovat do utorka bluzku pricom teras niesme doma a vratime sa len v utorok☹a teras jej ako napisem??ona inzerat pozastavila,tym padom ho nenajdem ani medzi bluzkami☹ach dufam,ze mi napise a pochopi to co sa stalo,lebo tu bluzocku naozaj velmi chcem 🙂
apropo: "môj wishlist" 😕 😕 😕
už vidím,ako si na anglických stránkach píšu po slovensky "obľúbené" 😒
viem,že doba ide dopredu a už sme niekde "inde", ale myslím, že na Slovensku by sme mali stále ostať Slovákmi 😖 niečo ako národná hrdosť,nič? a potom, že sme málo sebavedomí
neviem, či bolo nutné to tu "anglikárčiť" 😖
caute, mna by zas zaujimalo, preco uz nevidim sekciu "zmazane inzeraty"??? lebo mam tam predsa len konverzacie aj kupujucich, ktore chceli len obycajnu postu. tam som mala potvrdene, ze posta prisla, su spokojne a bla bla bla a teraz je to fuc, to co toto?
@luba142 ale chápeš? načo? to by bolo komplikované 😉
veď keď som na tejto stránke-tak tu aj chcem byť a aj "pracovať" 😉
mám si otvárať mail a mať naotváraných x okien na PC-to je na prd 😖
ako ja to nechápem
halooooooo @martinjasen
chceme naspäť ten parádny funkčný bazárik!!
viď problémy popísané vyššie 😉
baby ja nechapem co sa to tu deje tie co nakupili sa neozyvaju ze ci im prisli baliky alebo nie,tie co chcu nieco kupit zevraj posielaju peniaze na ucet a nic...
@akika722 hej jednoducho sa stratili 😖 a niesom sama aj macke sa stratili☹a najhorsie na tom je ze som tam mala aj inzerat v ktorom mam rezervovanu bluzku do utorku☹a teras jej nemam ani ako napisat☹nick som si nezapametala☹len cakat ze sa mi ona ozve a posle do piiiip,ze sa jej neozivam...ach
inak ani oblubenych predajcou mi nezobrazuje☹pise nula ale ked otvorim tak su tam...toto je teda riadny bordel☹ale hlavne ze sa riesi ze pisem velkymi pismenami☹toto je uz hnus zajtra si stiahnem inzeraty pomali inde☹toto tu uz ma naozaj prestava bavit☹
baby-ďalšia haluška 😀 😀 😀 😖
zmizli mi obľúbení predajcovia 😠 nemám tam ani jedného 😠
už ma to nebaví...o chvíľu mi zmizne celý bazár 😅 😝