Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nikuska27bb Tak to potom ešte nie je také strašné. To je tu úplne bežné. Zistila, že by jej to nesedelo a má na saláme odpisovať... Už keby mala napr. číslo účtu, tak by ma to vytočilo... Aj keď mala by dať vedieť, to je jasné, ale také niečo sa tu nerobí. Je to už takmer pravidlo! 😀
@martinjasen
tak teda-pýtam sa ťa tu-odveci k téme 😉
už pár dní mi vŕta v hlave,prečo každý príspevok-alebo založenie diskusie-je IHNEĎ upravované pre lepšiu zrozumiteľnosť 😕
to sú tu podľa vás fakt tak blbé užívateľky, že nie sú schopné dať dokopy pár súvislých viet? apropo na tvoj dnešný príspevok-zasahovania do súkromia- tak toto je podľa mňa maximálne zasiahnutie do súkromia-prepísať niečí príspevok pod jeho menom 😒
@macamac inak cica zevraj zasahovanie do sukromia sa tu riesi????a admini teda tiez zasahuju do sukromia uzivateliek,ked im prezeraju sukromne foto alba????lebo podla mojich informacii ma pravo nahliadnut do tvojho alba len priatel,ktoreho mas ulozeneho ci???a to nieje zasahovanie do sukromia,ked mi zmazu album na ktorom je napr moj muz???dost blbeee 😠 😠
@pajinka23 ony vidia do všetkého-pre poriadok tu, to aj chápem 😉 on myslel,že verejne by zasahovali do súkromia,keby dali na známosť,v ktorý deň-dátum, tu ktorá užívateľka je a to mi príde zcestné
lebo už len napr. aktualizovaním inzošov sa sama priznávam,že som tu 😀 aj prispievaním do fóra 😀
ale tu baby riešili kupujúce/predávajúce, ktoré tu nevykecávajú vo fóre napr,, keď sú ich záujemkyne o tovar a chcú zistiť, prečo sú ticho, jednoduchšie by to bolo,keby nesvietilo len "aktívny" ale presne kedy-aby, keď predávajú veci a hrajú mŕtveho chrobáka, si mohli kuk,kedy tu boli 😉 úplne jednoduché, nie? ale NIE-podľa admina je to zásah do súkromia 😀 a máme premýšľať ďalej a prísť asi na niečo iné a dať im vedieť 😉 aby znova mohli nesúhlasiť 😀 😀 😀 😉
@macamac Neviem o takej IP, na ktoru by nebolo odpovedane. Termin, kedy otvorime temu Otazky na adminov je v teme spomenuty.
@macamac A je to len ďalšia odpoveď tipu "LEBO MEDVEĎ". Tak ako skoro na všetko pádne, čo tu napíšeme. Logickým rozumom mojím chápem, že by to bola super vec, ale nie, a prečo nie, lebo proste nie, lebo niekomu je zaťažko aj niečo napísať... Tak sa tu gniavme a skáčme si po hlavách a vymýšľajme super veci, prezentujme si ich samé pred sebou, chváľme sa a tešme sa, aké by to bolo pekné, keby sa nami NIEKTO inšpiroval... 😀
inak babenky moje zlate NEODBACAJME OD TEMY LEBO NAS ZASE ZAMKNU!!!!!!!!!!!!!!!!!!A TO NECEEEEM 😅 😅
@martinjasen som písala viz-ovi, či zle som písala? som mala problém s bazárom 😉 a on neodpísal 😉
vieš-chýbate nám v tom vašom kancli 😉 🙂
@macamac to preto, ze pises vizovi, on je programator a venuje sa tejto cinnosti. Dole na stranke mas napisane komu mas napisat. Ak je to dotaz, ktory sa tyka aj viz, oslovime ho.
@martinjasen ahoj mozem sa spytat vsimla som si ze sa zmenil moj bazar a zase mi zmyzla ta skusobna verzia..ci uz nebude?alebo ju neviem najst..
@martinjasen aha-díky 😉 vidíš, ja som si chcela - a aj vám - uľahčiť prácu a ísť priamo na vec 😀 aby sa nešlo cez viac rúk 😉 a písala som akože teda povolanému k danému problému 😉
ok-už budem vedieť, že mám písať adminom a ony potom,ak treba-posúnú odborníkovi 😉
díky za odpoveď 🙂
jejda-teraz behom chvíle sa mi zmenil bazár!!! 😲 aká novinka 😕 prečo?
zas-kým si zvyknem na to, to potrvá 😕
prečo sa menil facelift bazárika?
@martinjasen
@martinjasen prosím ťa-ak teda chcete nejaké nápady od nás 😉 - budem sa opakovať,ale nebola mi zodpovedaná otázka: prečo sa nedá do bazárika pridať kategória "kabelky" ? a potom napr. šperky, opasky,....lebo tá "módne doplnky" bola aj tak od veci a moc všeobecná, boli tam aj šály, vesty,...kdečo a ja keď som chcela kabelku, som sa preklikávala do aleluja
a keď bola taká všebecná-možno preto tam maminy hádzali aj odveci veci 😉 takto by to bolo prehľadnejšie a aj nahlasovacie maminy by ľahko nahlásili v kategórii "kabelky" že je tam opasok napr. 🙂 😉
nedá sa s tým nič robiť?
teraz majú baby kabelky pri tričkách pofotené-a tiež je to od veci
píšem sem a nie do IP, lebo myslím, že to bude zaujímať viaceré. tak kým otvoríte kancel, je to tu 😉
dík za odpoveď

@nikuska27bb a dobre si urobila🙂aspon si predala takej ktora aj komunikovala a mala seriozny zaujem🙂ked niektomlci ako ryba,nech ide plavatdo potoka🙂 😀 😀 😀 a nech nepise na inzerat o ktory nama ani zaujem 😅 😅 mne sa zase nedavno ozvala neregistrovana na topanky na zimi za 15evri...dlho nic a potom mi pise ze ona chce nieco lacnejsie,tak naco mi do rimavskej soboty 😀 😀 😀 pise na inzerat s novymi topankami,kozenymi za 15eur???vsak vidi cenu nie??keby neboli nove dala by som jej postu gratis ale su nove a pisana je prava koza🙂