Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nadhera pomeraj si to a odváž si to 😉
@beruska.zuzanka Predstav si, ze tu tuniku si vyskusala suseda, ktora ma velkost 38 a je jej akurat, takze ja s mojou 46 s nou mozem robit vies co. skusim jej este napisat. Dakujem za pochopenie🙂 Barbora
@mathyasko no pekne.... ach jaj a takéto predávajúce potom robia suprovú reklamu aj serióznym a ver potom niekomu... 😔
mathyasko maš niaky problem napiš to mne a neosočuj ma tu ja som korektna predavajuca nikto sa okrem teba nesťažoval a ked sme pritom peniaze ti nevratim nemam nato vonkoncom žiadny dôvod tovar som poslala su to kusky ktore som ti opisala tak ako to v skutočnosti bolo ak sa ti nelubi napíš mi hodnotenie ale potom budem nutena napísať ti aj ja kedy si vyprosim tvoje osočovanie ak sa do toho nenatlačiš mala si si zobrať väčšie herečka 😉
beruska.zuzanka neviem prečo sa jej zastavate ked vôbec neviete ako to naozaj bolo kedysi som si tu čitala že aj vas tu jedna pani zhadzovala čo tiež pravda podla vas nebola to je moj pripad ked pani nepozna svoju konfekčnu velkosť tak nech si ide oblečenie kupiť do obchodu a nekupuje len tak od oka 🙂 🙂 to moje vyjadrenie veci predavam skoro 5 rokov aj na miniaukciach aj na mimibazare a všade mam len kladne hodnotenie asi tolko k danej veci pekny den 🙂
@valria321 Ked predavam nieco pod velkostou xxl, tak to tak ma aj vyzerat. A poznam konfekcnu velkost aku nosim. A sama viete aka bola skutocna velkost a ako to bolo aj s tym zelenym trickom. A tie leginy su co? Nosene silonky. A predavali ste to ako novy tovar. Mam odlozene spravy, ktore sme si posielali. A tam su aj tie rozmery, ktore ste mi napisali. Neosocujem vas, pisala som pravdu. A sama viete, ze je to tak. Ja som zacala nakupovat cez internet len prednedavnom a preto som sa tu pytala na radu, ked tu mali kupujuce podobne skusenosti. Myslim, ze mam na to pravo. Sama najlepsie viete ako to v skutocnosti bolo.
@beruska.zuzanka Vam dakujem, pretoze to co som napisala je pravda. A vdaka tejto predavajucej som z bazariku ostala znechutena. Aj ja sa pokusam predavat vecicky, ale nie za kazdu cenu, aby som zavadzala kupujucu. Ale to je jedno. Nech sa kazdy sam vysporiada s tym co robi. Dakujem za pochoúpenie
mathyasko 🙂 viete čo ja neviem čo k tomu dodať nebudem sa ospravedlnovať pretože nieje začo mate svoju pravdu ale kopu inych ludi vie svoje tak ja svoju debatu tymto končim len vas upozornujem aby ste si rozmysleli čo píšete pekny večer 😉
Ja ta predsa neurazam. Ty si ma nazvala hereckou. Ja nemam za potreby niekoho urazat, ale precitaj si tie spravy co sme si pisali len tak pre seba a trosku sa nad tym zamysli. O nic ine mi nejde. Ja sa pre tych 17 eur nezblaznim, ale islo o princip. A nezabudni, ja som ta neurazala, zacala si s tym ty. Ja nemam problem sa vtrepat do veci. Naozaj si tie spravy precitaj. A mam pocit, ze rovnako ako tu ostatn i pisu svoje nazory, mam na to pravo aj ja, nie. Takze nechapem tie vyhrazky. A skus si este raz precitat aj tieto prispevky. Ja som ta neurazala, ale to si zjavne nepochopila.
@mathyasko http://www.plastoveobalky.sk/ ja som max.spokojná.... 😉
@winona24 jeeeeeej, dík za tip, konečne nezbankrotujem na papierovkách 😵 😵 😵
@beruska.zuzanka 😵 😵 😵
@winona24 len skoda, ze to postovne je take vysoke. ☹ a neviete nemaju tie obalky aj na poste?
@katarinasifrova kde je poštovné vysoké???? 😲 😲 jáááj vidím....mno....čo už???ja som sa na pošte u nás pýtala,nemajú...
@katarinasifrova na pošte predávajú len poistné obálky na poistené listy, najväčšia je A4 a stoja cca 0,3€/ks 😉
ja vacsinou balim do toho hrubeho baliaceho papiera, co predavaju na poste a kupila som si tam aj bublinkove obalky, ale tieto plastove sa mi velmi pozdavaju 🙂 skusim este pozriet aj v papiernictve 🙂
@katarinasifrova bublinkové obálky majú v Tesco, iste lacnejšie ako na pošte a balíkový papier kupujem v obyč papierku, tiež lacnejšie, ako na pošte 🙂
ahojte, mam zaujemkynu o tovar, je to zrejme Slovenka zijuca vo Francuzsku, chce mi poslat peniaze na ucet, neviete ci mi tam hrozia nejake extra poplatky? 😝

@zuzana1710 do krabice od detskych topanociek to teda nedam , takze krabica bude vacsia - snad to za list do kila za 1€ budu povazovat.