icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zuzana105
18. apr 2011

@winona24 super stránka, asi si obj aj ja 🙂 🙂 mix je dobrý 🙂
len som si pozerala to poštovné - kopírujem: POŠTOVNÉ NAD 5,01 EUR /sumy objednaného tovaru/ 5.01-30.00 (cena) 3.00 Eur

čiže pri objednávke do 5 € nie je poštovné?? 😉 😉

winona24
18. apr 2011

@zuzana105 ach keby si ja pamätala...to som už dávno objednávala....ale platila som poštovné...myslím 😝

zuzana105
18. apr 2011

@winona24 no ved tiež si myslím, že nikto nepošle zadara 😝

alusha
18. apr 2011

@zuzana105 ja som teraz objednavala tie obalky, startovaci balicek a postovne mi nauctovali 1,60eur, takze celkom v pohode... a dakujem za tip, tiez som sa doteraz babrala s balenim, takto to bude lahke 😀

zuzana105
18. apr 2011

@alusha 1,60 € celkom prijateľné 🙂 🙂 super, objednávam 🙂 🙂 díky za tip

zuzana105
18. apr 2011

objednané, zaplatené, teším sa na obchody 😀 😀

katarinasifrova
18. apr 2011

@alusha super, tak to ich idem objednat aj ja 🙂

katarinasifrova
18. apr 2011

objednane, zaplatene 🙂 vdaka

misicka2207
18. apr 2011

@z.k ahoj presne tato ista maminka pisala aj mne aby som jej darovala oblecenie pisala mi uz asi 10 krat ale jedno nechapem nema peniaze ale na a nete vysedava pomerne casto je to vlemi zaujimave

zuzana1710
18. apr 2011

ja som prave dnes kupovala na poste bublinkove obalky A3 a 2 velke baliace papiere...1obalka 60centov a baliaci papier 10centov..

child
19. apr 2011

@krasnulka
môžem sa spýtať odkiaľ bola tá Katka ....
ja som tiež zaplatila za tovar no balík ani neposlala... mala prezývku so skratkou mena katka tak či to nieje dotyčná osoba....

krasnulka
19. apr 2011

@child Katka Hoangova a je z Ciech, tovar vsak posiela zo Slovenska Klokocov pri Cadci...ale my sme si to uz vyriesili-resp.riesime to este stale

zuzana72
21. apr 2011

Ja mam zasa skusenst, pani odomna kupovala tovar konkretne detske body hoci som velkost 92 ako bolo pisane na etketach uviedla chcela aby som jej vsetky este raz premerala. Ked som jej napisala rozmery odpisala mi OK mozu byt. Po obdrzani balika mi napisala ze body jej nesedia su male. a ze ja som uviedla zlu velkost. Ona sice mne kazala ich zmerat ale sama tak neurobila. A ja som teraz ta zla predavajuca , ale to ze pochybila nezmerala body co nosi jej dieta to nepriznava. A este mi napise aj negativne hodnotenie . Predava pod menom child

reruna
21. apr 2011

Ahoj, ráda bych věděla, jak se dá napsat hodnocení registrované uživatelce, která třeba sama nakupuje, ale ona inzeráty nemá - tudíž nevím, kam třeba napsat hodnocení, že ji jako nakupujíci doporučuji? Poradí mi někdo?

sebsam
21. apr 2011

@reruna ..ahoj da sa to aj takto, pojdes do bazaru a das si vyhladat predavajucu napises tam do kolonky kt. je na pravo jej nick, ono ti ju vyfiltruje a tam mas napisane vedla jej nicku ze hodnotenie - bud uz nejake ma alebo nema, kliknes na to a mozes pisat, daj vediet ci sa ti to podarilo

ela2710
21. apr 2011

@reruna ahoj, ja tiez nemam inzeraty, a toto su moje hodnotenia, staci ked odpises stranku/bazar/hodnotenia/nick/
pr.
https://www.modrykonik.sk/bazar/hodnotenie/ela2...

reruna
21. apr 2011

@sebsam @ela2710 díky, já jsem to hledala v profilu, tam ta možnost není, přímo v bazaru přes nick mě to nenapadlo. Už jsem to našla a napsala. 🙂

sorciera24
25. apr 2011

prosim vas, hladam Katarinu VAlachovu, dostla som od nej platbu,ale neposlala mi adresu,neviem,kde mam poslat balicek.....a vymazala som ju omylom......Katka,ozvite sa mi

ani3012
25. apr 2011

@sorciera24 napíš adminom,tí ju nájdu 😉 teda tvoju vymazanú správu 🙂

sorciera24
25. apr 2011

vyriesene,uz sme sa nasli 😉

ani3012
25. apr 2011

@sorciera24 🙂 😎

marianeta
26. apr 2011

Moja skusenosť:
Jedna pni chcela značkovu súpravu Nike v hodnote 14€,no chcela aby som poslala dobierkou.Najskor som nechcela no uprosila ma a ja blba som jej ju poslala.Po tom čo mi oznamila,že dobierku prebrala som čakala na peniaze.No peniaze nechodili,tak som začala patrať.Nakoniec vysvitlo,že ja som zle vypísala šek a jej sa peniaze vratili spať.S touto skutočnosťou sa mi zamozrejme aj priznala a odvtedy je to same klamstvo z jej strany 3xmi pisala,že poslala supravu a teraz nakoniec ze peniaze kt.samozrejme neprišli.Niekolko krat som sa ponukla že pridem osobne nakolko byva par kilom.odomna.Tu zacali vyhovorky typu,nemam doma tolko,mam zablokovany učet ap.
Nakoniec som sa dozvedela tu z MK ze este jednej mamičke neprebrala dobierku a tym padom prišla o takmer 4€.Nvyše tato mamina jej posielala na tu istu adresu ako ja len pod inym priezviskom avšak rovnakym krstnym menom.

z_d_e_n_a
26. apr 2011

@marianeta napíš sem jej nick

mirka907
26. apr 2011

@marianeta nieco podobne sa stalo aj mne ...no s tym zaverom, ze mne mamicka peniaze poslala...prvykrat som nieco posielala na dobierku a rovno som zle vypisala sek, takze pani dostala aj peniaze späť aj veci....priznala sa mi a hned mi utekala peniaze poslat...tak drzim palce aby to aj pre teba skoncilo stastne...

marianeta
26. apr 2011

@mirka907 To pochybujem.Už sa začínam zmierovať s tým,že neuvidím ani súpravu a ani peniaze. ☹

klody1010
27. apr 2011

@marianeta napis nick 🙂 aby aj ostatne maminy predisli takej skusenosti 😒

emkab
28. apr 2011

@zuzana72 Zuzi, nechcem sa Vam do toho miesat, ale od "child" mate pozitivne hodnotenie, nad nou mate negativne od "irine"- nepreklepli ste sa nahodou? Aby zase nevzniklo nejake nedorozumenie...

beruska.zuzanka
28. apr 2011

@monuska342 ak sa chceme rozpisovať, tak tuná, čierna listina je len na mená 😉 tam nám zmažú dlhšiu konverzáciu 😉
a to bol kočík, čo ste šli poň?

monuska342
28. apr 2011

@beruska.zuzanka a kde inde sa da pisat?tak podme tam 🙂 nieje to bola ohradka a nechcela som platit postu ☹

beruska.zuzanka
28. apr 2011

@monuska342 no, veď tu 😀 a aha, no a neprejazdilo sa viac, ako poštovné? 😕