Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@pajinka23 jejko 😀 fakt-aj mne tam píše nula-a keď otvorím-sú tam 😀 😀 😀
to akože dokedy nás tu nechajú na samovýučbe?????????????????????????????????????????
ony zmenia podmienky-zmenia lifting bazáru, nik sa v tom pomaly nevyzná-a sú preč 😠
a my ako samouci sa tu trápime 😒
chcem naspäť systém, že ak o niečo prejavím záujem-chcem to tam mať hneď-a nie až keď mi naň zareaguje predávajúca 😖
ja som si dala zoradit inzeraty podla datumu pridania a akonahle zo stranky odidem a opat sa vratim , tak sa mi to vzdy prerobi na zoradenie podla novych sprav 😠 😠 😠 kurnik aj s takymito ich inovaciami...no na co je to dobre 😠 🙄 len "vyrobme si problem ak ho nemame" jedine co tu bolo super bol bazar...a uz ani ten nie je 😠 😠 😠 😠 😠 normalne ma to vytocilo 😠 🙄
@akika722 žišmária 😲 😲 😲
teraz som skúšala pajinke a tiež-kuknem Moje nákupy-a nič, až som si všimla, že tiež je tam ponuka zoradené-Podľa nových správ a Podľa dátmu pridania 😲 a automaticky je to nastavené podľa Nových správ-ako píše
@pipka
a keď som to dala podľa dátumu pridania- tak mi ten pajinkin ukázalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵
takže mi to ide 😉
ale teda je to maximálne odveci nastavené
@pipka máš úplnú pravdu
suhlas...maximaaalne odveci...a to je veeelmi slusne povedane 😅 😝
akoze milovymi krokmi dozadu 🙄 🙄 🙄
ak ste registrované na fb, tak pozrite skupinu kupim, predám, vymením, dosť sa to tam točí. skupina je uzavretá, ale pridaju vás hned.
viem že budem zmazana, lebo odbočujem od témy ,ale tak snád to niektorá stihne prečítať
@sante81 ked dam vyhladat presne tak ako si napisala, nenajde mi ziadnu skupinu...

@pajinka23 no s tymi predajcami to aj mam presne tak isto ako ty....uplne na prd 😒 hlavne ze sa tu nieco vynovuje a neni to vobec cele domyslene ... 😢