Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
https://www.modrykonik.sk/bazar/tricka-topy-tie...
tak dievčatá- zlodejka mojej
fotky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠
úplne nehanebne si skopírovala fotku z môjho aktuálneho inzerátu 😠 😠 😠
@pajinka23
@akika722
nahlasujem 😠
@macamac ze sa do toho miesam ...
ale ved skopirovala len tu jednu fotku... a popis mate obidve uplne odlisny ... no ja nevem ci sa az take strasne nieco stalo... neviem 😅 😅
@tatiana1985 no neviem,či by sa tebe páčilo,keby tebe niekto vezme drzo fotku z bazárika-a nájdeš si tu hockde foto svojej obyvky a tvojej práce v bazáriku 😖
toto sa nerobí-a myslím,že sa niečo podobné tu už riešilo
a nedávno sa riešilo-a kuk podmienky bazára-máš pridávať SVOJE foto, ok?
@tatiana1985 a dík-dobre vedieť tu verejne,že to nevadí,ak si niekto tvoje fotky posťahuje a použije 😉
a ešte aj drzo-na tej istej stránke, kde si ty 😉 fajn
@macamac 🙂 🙂 no tak aspon to mohla ustrazit a dat tvoju foto na iny bazar 😉 😉
@tatiana1985 vies o com to je?ze kazdy ma dat svoju realnu fotku toho, co predava..a teda, ak niekto pouzije cudziu fotku..tak to nie je ok..to je taky problem odfotit?co ak jej vec je v inom stave..?a tej co si to kupi sa to nebude pacit?..potom sa tu zas budu natahovat na tri strany..a dôkaz budu ake fotky?stiahnute od uplne ineho cloveka?..nie realne?
@macamac , som v šoku, keď si predstavím, čo mi pri 3 deťoch dá námahy vytrepať sa na poval do úložných boxov, poprať pofotiť, zas uložiť, zaprataná obývačka, veď stále robíš premeriavačky, každý deň odpisuješ, 100x vytiahneš a zas upraceš, večer je na fotky zlé svetlo,keď prší detto, hľadáš miesto, kde ti nestraší v pozadí tvoja domácnosť...a potom má niekto sa pár sekúnd "zarobené"...no veselo...vitaj v realite 😠
...a tiež som zvedavá ako vyzerá "jej" tričko...možno ho chcela vyhodiť, ale pri pohľade na tvoj inzerát jej napadlo, že ho ešte "schosnuje"
...inak asi budem mimo tému ale ja som mala včera aj zlú skúsenosť s predávajúcou na pošte...nahovorila ma na ich krabičky, vďaka čomu mali balíky 510 gr. a ja som behom pár sekúnd na 5 balíkoch prerobila 4 eurá...som blbá 😒
@adriana7 vidíš-niekto má takú drzosť 😠 si myslí,že je neodhaliteľná? aká nenápadná-a ešte na tom istom bazáre 😠
opísala si to presne-ako keby som o sebe čítala. ja tiež tak lietam a pri 2 deťoch sa tomu venujem,len keď malá spí 😖
smutné,aké vedia byť tu niektoré ženy 😒 by sa mali uvedomiť
ma dobre hodnotenia..myslim, ze to urobila len preto, ze prave to iste ponuka a na figurine to krajsie vyzera..mala to za dobry napad..ale zas az tak dobry nebol..
@adriana7 nemyslim, si, ze je s tych , co si vytvoria dalsi nick..kazdopadne, fakt to nebol dobry napad..tu fotku by mala stiahnut..a aspon uz bude do buducna vediet, ze vsetko si ma fotit sama..tak ako to kazda robime..ja by som to tolerovala napr. ked si to kupim, nesadne mi velkost tak to hned aj predam dalej/ mozno inemu by to vadilo, mne nie/..ale nie takto, ked to mam tiez v ponuke..
@nikolca presne tak
@traktor ja by som tu neurobila ani v takom prípade-proste je to kradnutie fotky 😠
a keď by som posúvala vec,čo tu kúpim-tak by som aspoň predtým si vypýtala súhlas prvej predávajúcej....ale ja by som si to aj tak sama odfotila-a aj to tak robím,ak mi niečo nesadlo, sama som si to odfotila a nahodila,na to nepotrebuje slušný človek čítať ani podmienky pridávania foto k inzerátom, slušný človek vie,že toto sa nerobí 😠
Ahojte. Môžem otázočku? Dávajú sa hodnotenia aj kupujúcim? Ja som dvom dala, ale neviem, či to je bežné 🙂

@sante81 no som tam,ale ked je to ako uzavreta skupina mi nejde nijak poziadat o clenstvo 😒