icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mirka907
Odpoveď bola odstránená
traktor
Odpoveď bola odstránená
damiankad
Odpoveď bola odstránená
simisi
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
trnka77
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
mirka907
Odpoveď bola odstránená
traktor
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
szighardt
Odpoveď bola odstránená
traktor
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
nextik
Odpoveď bola odstránená
beruska.zuzanka
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
simisi
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
mirka907
Odpoveď bola odstránená
beruska.zuzanka
Odpoveď bola odstránená
nonika
23. okt 2011

Tak baby spat k teme...potrebujem poradit, predavajucej som poslala peniazky za tovat, v piatok ich mala na ucte a od vtedy sa mi vobec neozvala...nechcem ju bombardovat spravami....dokedy je normalne cakat ze sa ozve?

traktor
23. okt 2011

@nonika teraz v piatok?..no niektore nepisu,/nekomunikuju 😅 /, rovno poslu tovar...uz som mala viacere take, ale vsetko prebehlo ok..mozno je len mimo net teraz, na navsteve u rodicov...zajtra jej napis, uvidis..este sa nic nedeje, ved len teraz jej nabehli peniazky..

nonika
23. okt 2011

@traktor ano teraz v piatok....naraz som vkladala dvom, ta prva mi hned reagovala ze peniazky ma ale ta druha bohuzial nie....je mi to divne asi preto ze doteraz som nemala este taky problemik... dakujem 😉

szighardt
23. okt 2011

@nonika ja by som este pockala, pisala ti ze su na ucte? mozno jej este nenabehli, zajtra je pracovny den, a ak ich aj mala, mozno posle balik zajtra, nie kazdy ma postu v dedine alebo v meste, aspon ja v takej byvam, a mozno jej ochorelo dieta alebo nieco podobne a nema cas ist na net, do zajtra by som pockala, mozno by som poslala 1 spravu

beruska.zuzanka
23. okt 2011

@nonika aj ja som mala teraz takú predávajúcu, ale na mmb, ja som jej napísala, keď som poslala peniažky aj všetko, ona mi po dvoch dňoch píše, či som peniaze poslala, tak som jej poslala kópiu mailu, čo som jje už posielala, na to mi už neodpísala, až zasa o dva dni, že posiela tovar...
tak držím palce, nech v pohode dopadne obchodík 😉

nonika
23. okt 2011

@szighardt bol to priamy vklad tak ich snad mala hned 😉 dobre, pockam do zajtra a potom sa jej ozvem....dakujem 🙂

nonika
23. okt 2011

@beruska.zuzanka mam velmi dobre skusenosti s predavajucimi tu na MK, dokonca aj s takou ktora tu bolo rozoberana, ze je neviem aka a realita bola uplne ina...je vikend takze aj ona ma urcite neaky lepsi program ako sediet za netom 😉 😉 😉

pietra
23. okt 2011

@nonika vela ludi odchadza na vikend mimo domu a nie su pri PC. Niektore predavajuce nedavaju vediet, ze prisli peniaze a odosielaju balicek. Tak sa neznepokojuj zatial.

helenkasabinka
23. okt 2011

ako mozem napisat hodnotenie niekomu,ked este nema ani jeden prispevok na MK a ani inzerat? ja jej chcem napisat negativne hodnotenie no neviem sa k tomu dostat :-/

nonika
23. okt 2011

@helenkasabinka klikni si na bazar a v pravo dole je "Hladaj predajcu" tam napis jej nick