Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@helenkasabinka jej nick môzes napiosat aj tu..ak je to negativna skusenost https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/
baby-tak znova sa pýtam, včera sa mi nik na to neozval 😉
prečo, keď idem do "Moje nákupy" a chcem ísť v tom na 2. stránku hodí ma na 2.stránku ale do "Môj bazár" ????
neviete?????
díky
@macamac lebo zmenili bazár a určite im nemôže všetko hned fungovať.. robí to aj mne, tak to prepisujem hore v linku a potom to ide.. a bude treba napísať @martinjasen tak ako žiadal, že ked nejaký problém s novým bazárom, tak IP 😉 🙂 🙂
baby poradte 😅
na jednu vec v mojom bazariku prejavili zaujem naraz dve baby..
jedna registrovana a druhe neregistrovana.. a ta neregis.sa mi zdala povedoma..tak som ju našla na čiernej listine,ona odo mna raz chcela čosi kupiť,chcela čislo učtu,naťahovala ma 2t že eura už poslala a nakoniec napisala -po 2t že to nebere..a ona mi zas piše..
a mam obavu že to urobi zas -a tu druhu mamičku si odoženiem zbytočne..čo robiť? 😅 ak opyta čislo učtu? 😅
@akika722 ja by som tej neregistrovanej napisala ze nech sa nehneva,ale ze uz si mala s nou zlu skusenost a ze mas este jednu zaujemkynu a tej to predas...je to chyba tej neregistrovanej,ked ta uz raz sklamala
@akika722 ja by som uprednostnila tu registr, kedze s tou druhou mas nega skusenost....resp.by som tej neregistr.napisala, ze sa pred nou prihlasil zaujemca a ze keby sa daco zmenilo, das jej vediet...ak bude mat seriozny zaujem, tak pocka...samozr.ak to nebude nejaka dlha neurcita doba
@akika722 Pozri, Ty mas pravo rozhodnut sa ako chces, aj keby to malo byt len pre modre oci kupujucej......Urcite nechod do niecoho v com nemas dobry pocit. Na co si pridavat stres? A ani sekundu by som nevahala ked Ta uz raz "obabrala", pusti to z hlavy. Kazdy si je sam strojccom svojho stastia - mozno mala objektivny dovod vtedy, ale to uz nie je Tvoja starost. Vies, aj ja som raz povedala, ze nieco beriem a nakoniec som to nezobrala. Ale to bolo este v ten isty den, predavajucej som sa ospravedlnila a napisala som jej, ze ak je to nutne som ochotna to zobrat (chcela som si kupit nieco a zhodou okolnosti par hodin na to mi volala mama, ze mi kupila presne to iste....). Takze veci sa daju riesit aj korektne a nie poslat niekoho niekam po dvoch tyzdnoch....
@julianka777
@monulicka napisala som jej rovno že už ma raz oklamala,natahovala ma tak že čakam pravdivu odpoved..
tej reg.som dala miery,no ak mi napiše že to chce tak jej to predam hned..
ale som zvedava čo nato nereg.odpiše 😅
@akika722 ja by som predala tu vec,alebo aspon odpisala,prvemu zaujemcovi 🙂 stale to tak robim a ak ten nic,tak ide druhy 😉
@ludka140281 prave že prva je ta nereg.čo ma raz oklamala 😅 inač aj ja to vždy tak robim že predam vždy prvemu,len mam teraz obavu 😅
@akika722 tak jej skus napisat,ze je to zatial rezerve a ked sa nieco zmeni,tak jej napises 😉 tak sa jej taktne zbavis a ponechas si ju ako rezervu,ak by ta druha zrusila zaujem 😀
@akika722 No ved presne to tym chcem povedat - ja som to urobila ihned, ospravednila som sa a este som bola ochotna zaplatit za to aj tak PLUS som ratala s tym, ze mi moze napisat zle hodnotenie a brala by som to ako ferove. A nie ze niekto Ta vodi za nos a ma tu drzost este raz chciet nieco kupit. To som tym myslela - veci sa daju riesit, alebo neriesit, ale musime si byt potom vedomi toho, ze sa nam to vrati. Takze neber na nu prehnane ohlady 🙂

@nonika skusim to