icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

akika722
24. okt 2011

@pajinka23 dufam že sa doruči aj moj..kresielko fisher price 😔

pajinka23
24. okt 2011

@akika722 neboj isto dojde aj tvoj cica 😀 😀

akika722
24. okt 2011

@pajinka23 dufam 😒

viz
24. okt 2011

@pipka zoradovanie inzeratov bude poriesene o chvilku

nikuska27bb
24. okt 2011

@ludka140281 To ti poviem,to bola ale ženská.Ešte s jednou mamičkou sme písali adminovy,aby ju stopli,ved ona nehorázne okrádala mamičky a používala dalšie 3 nicky-na jeden stále nahadzuje inzeráty a tie hodnotenia...

nikuska27bb
24. okt 2011

@monulicka Vieš v čom-mne poslala tričká v igelitovej taške Tesco ,oblepenu lepiacou páskou a nalepeným papierikom s mojím menom.Som sa čudovala,že jej to na pošte také vobec zobrali.

nikuska27bb
24. okt 2011

@macamac To bola teda hviezda-mala som tu čest s nou obchodovat.Moja chyba bola,že som si nečítala hodnotenia-teraz už taku chybu nespravím.Pravdepodobne ani dalšie mamičky nečítali jej hodnotenia.

nikuska27bb
24. okt 2011

@macamac To bola teda hviezda-mala som tu čest s nou obchodovat.Moja chyba bola,že som si nečítala hodnotenia-teraz už taku chybu nespravím.Pravdepodobne ani dalšie mamičky nečítali jej hodnotenia.
@ludka140281 No vecičky na obrázkoch možno boli pekné,ale čo s toho.Kamošku obtala o 11e a to chcela dake tričká,poslat to doporučene+si zarátala balné a doteraz nič.Vraj jej tvrdila že balík poslala doporučene,no doklad dáko záhadne zahodila,lebo ona si to neodložila-divné.

nikuska27bb
24. okt 2011

@ludka 140281Ten nick je Leninka229-veselo dalej obchoduje na baby bazári,ten kočík čo tu má odfotený má aj tam.V profile má napísané,že má dve dcéry,tak odkial má tie chlapčenské veci?Ako tvrdí má vraj sestru.Stačí si tento nick napísat do googla.

stanislavao
24. okt 2011

@viz
momentalne sa mi vobec moje inzeraty neukazu. len jeden. supeeer.

benne
24. okt 2011

@stanislavao mne sa ukazuju všetky.. ale len 1ks/stranu .. asi to už opravuju

stanislavao
24. okt 2011

@benne no ved uz som zistila, ze aj mne tak. uvidime, ako to bude zajtra, lebo po novom to je hrozneee.

annie13
24. okt 2011

lucinka1104 NEDOPORUCUJEM

nehrana koliska je doskriabana, znicene papierove casti
odpovedou mi bolo
Je mi luto ale nevezmem ju ja som tak isto kupila kocik chcela som ho vratit este v ten den a pani mi ho nevzala, potom sa stratil balik zase som ja ustupila, vzala som spat uz 3 baliky nepravom ... sorry

asi nepravom neboli vratene

traktor
24. okt 2011

@annie13 napis ju tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ a urcite jej daj negatko.. mozno jej to dopne a urobi co ma..

nikus5
24. okt 2011

@nicky655 ja som od gabif akurát dnes dostala balíček a som veľmi spokojná, /aj komunikácia bola super/, 🙂 neskôr pridám aj hodnotenie,takže myslím, že pokojne môžeš nakupovať

nikuska27bb
24. okt 2011

Ahojte,nemáte niekto skusenost s kupujucou Jankavitasková@azet.sk?Je neregistrovaná.

akika722
24. okt 2011

@pajinka23 došloooooo 😀 😀 😀 😀 nestratilo saaa 😀

pajinka23
24. okt 2011

@akika722 vidis huraaa 🙂 🙂 🙂 aj tebe dnes aj mne sa nasiel balicek🙂

ludka140281
24. okt 2011

@nikuska27bb to je teda 😠 nikd 😠 😠 som neuctovala balne 🙂

akika722
24. okt 2011

@pajinka23 noooo 😅 terz mi pisala že prišlo 😀 tešim 😀
@annie13 ahoj cica,kukam že ona už ma nejake tie zle hodnotka 😒 stoj si za tym nech ti eura vrati,ja som sa tiež nedvno s jednou natahovala,tiež vo svojom popise klamala a nakoniec eura vratila..držim palce

annie13
24. okt 2011

@akika722 a ako telefon mi nedviha uz som jej tolko sprav poslala aj sem aj tam
chcela som to vikine pod stromcek ale takto

akika722
24. okt 2011

@annie13 nahlas ju adminovi,popripade prepošli spravy čo ste si pisali-ako dokaz že ťa oklamala..nepomože?

annie13
24. okt 2011

@akika722 poslala mi smsky neskutocna
zena

akika722
24. okt 2011

@annie13 teraz ti pisala?či ste to cele riešili len cez sms?

annie13
24. okt 2011

my sme sa stretli osobne je zo zvolena kolisku mi dala zabalenu tvrdila ze nehrana tak ja krava som ju neobzerala a doma toto
pisala som jej sem mrtvy chrobok adnes mi dosli sms od nej ked som jej pisala ze nech mi da adresu ze jej to donesiem spat

annie13
24. okt 2011

@akika722 riadne prefikana moze sa hanbit okradat matka matku

akika722
24. okt 2011

@annie13 a nato už neodpisala?kolko si zanu dala???nechapem take ženske 🙄 fuj

luba142
24. okt 2011

@annie13
@akika722 nejaku ma este aj v ponuke 😕 😕

annie13
24. okt 2011

@luba142 to je ta ista ani len to nevymazala
cele tie boky su znicene
je to len plast a papier
karton dokrceny
este mi vykricala aj tu babu co dala gratis

annie13
24. okt 2011

ano som cestna prečo by som amla zakaždým všdetko vziať preč viete my sme na to tak zle že sa sťahujemem takťže nas tu aj tak nenájdte byvame tu rok a vraciame sa zkade sme prišli lebo nam to nevychadza za tie peniaze som kupila synovi ryfle a dcerke papuče mna to naozaj mrzí ale peniaze nemám iba ak za iný tovar to viem vymeniť