Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@akika722 ak u mna niekto prejavi zaujem,a tri dni neodpisuje,napisem:rusim vas zaujem nakolko nekomunikujete! a ak som este nepisala cislo uctu,tak ju vymazem a uz sa ani neozve 😠 to neznasam,ved pochopim ak napise,ze chcem,no nemam peniazky a budu az na matersku...nemam problem cakat,alebo zmenit cenu 🙂 len to treba napisat
@ludka140281 ja skoro vždy niekomu niečo rezervujem do materskej a voobec s tym nemam problem..ved sme ludia..a aj ja som si par x dala niečo rezervovať a vždy som to vzala..
keby napisala odlož mi to do 20teho tak to rezervujem v pohode..
už sa mi aj stalo že som rezervovala na 4MESIACE!!! lebo mamička čakala ASI chclapčeka,nakoniec aj bol chcelaček a nevzala to.. 😒
ale nedala som hodnotko..
mala asi dosť starosti tak som nato brala ohlad,hoci som isto prišla o par zaujemcov no čo už 😅
@akika722 ach jaj 😅 ludia su všeliakí,len ma mrzi,ze aj take,ktore maju kopec zlych hodnoteni su tu nadalej ☹
ja rada nakupujem na modrom koníkovi.Sú tu veci lacnejšie ako na mimibazári.Zatiľ som nemala zlé skúsenosti.Už som začala aj predávať,tak možno teraz sa to zmení,keď budem aj predávajúca.Ešte som len začala a predala som len 2 veci.Dobré sú aj aukcie.Odtiaľ mám už tiež pár vecí.
@ludka140281 hodnotka pozeram hned..no už sa mi stalo ked mala baba dobre hodnotka,priam až vyborna a mna oklamala-napr vtedy čo som sa tu sťažovala že mi dala uplne iny rozmer /o 10cm menši/ a eura nechcela vratiť
@akika722 ak mi obchod nevyjde,napr ak sa mi tovar nepaci,lebo nezodpoveda popisu,okamzite ziadam vratenie a doteraz sme sa vzdy dohodli 🙂 vtedy nepridavam zle hodnotko,len napisem,ze som nebola spokojna,no vratila mi peniaze 😉
@ludka140281 mne ta eura nakoniec vratila a ja blba som hodnotko zmazala ,prosila ma o to,lebo mala same dobre 😒
baby,mate niekto skusenost s gabif?chcem od nej nieco kupit,ale n ema zatial ziadne hodnotenia-nemusi to nic znamneat,viem,ze niektore baby ich proste nedavaju.
@martinjasen píšem tu, keďže otázky pre adminov sú zamknuté 😒 ... uvítala by som, keby mi inzeráty v bazáre ostali napevno usporiadané podľa "dátumu pridania" pokým si to sama nezmením..... ide mi na nervy, keď si prekliknem na "podľa dátumu...", pozriem si jeden inzerát, lebo ho chcem napr. zmeniť a keď sa vrátim, zase je to zoradené podľa "nových správ".... Cením si snahu, ale mám pocit, že tento nový bazár dáva viac roboty a preklikávania ako ten starý...
@piacere súhlasím,aj mne to tak stále robí.a je to zbytočné stále sa preklikávať,predtým to bolo oveľa jednoduchšie.a ďalšia vec je,že medzi inzerátmi,o ktoré som prejavila záujem,nie sú všetky.dokonca ani tie,ktoré som kúpila.chýbajú tam min.2.a tiež mi zbytočne zavadzajú inzeráty,o ktorých som sa informovala,no nakoniec nekúpila.a nedajú sa už permanentne vymazať.
a napr. pri kolonke "predajcovia, ktorí sa mi páčia" mi ukazuje "0" ... pritom tam mám štyroch.... 😉
hodnotenia su na to, aby predavajuce vedeli, ako je kupujuca spolahliva. dala som negativne hodnotenie, ktore bolo opravnene a predstavte si, ze je zmazane. a vraj sa hodnotenia nemazu, len vo vynimocnych pripadoch, ked su hanlive, urazlive, co moje nebolo take, len som napisala, ze som s kupujucou nebola spokojna. tak naco potom piseme hodnotenia? som maximalne sklamana.
@danielaj
ked si ich date ulozit podla datumu, tak mate zasa inzeraty, ktore treba aktualizovat az na konci, ako to bolo doteraz. ale tiez sa mi toto nove delenie nepaci.
presne tak, je to naprd, mne sa to tiez stale preklikava (nerozumiem preco mi nezostanie radenie podla datumu ked si to tam nastavim) kazda zmena tusim vedie k horsiemu 😠 a nemozem ani napisat adminom lebo temu zamkli.
baby ten balik jej nedosiel ani dnes☹mne v piatok rano u nas na poste povedali,ze od nas odisiel este v ten isty den ako bol poslany teda 17,10☹ja som na nervy uz....poondiata posta☹a postovne som zaplatila 2,70☹za 150g balicek 😠 😠 😠 no nic musi sa ist aj ta pani opitat a ak nebudu u nich na poste tak podam reklamaciu a budem cakat co bude dalej☹
@viz a s tym zoradenim inzeratov sa neda nieco spravit? preco ked si ich zoradim podla datumu pridania a akonahle opustim stranku a o chvilu sa vratim, uz to mam zase zoradene podla novych sprav 😠 🙄 ale ja to tak nechcem!!! Ja to chcem mat tak, ako si som to mala vzdy, teda podla datumu pridania! Dakujem 😉
takze balik sanasiel🙂huraaaaa...mala ho u nich na poste bohvie odkedy🙂no zase pochybila postarka nedala jej ten zlty listok☹uf ale som si vydychla 😀 😀

@ludka140281 vdaka 😵
@alenka600 mne sa už viac x stalo že niekto niečo chcel a potom si to rozmyslel,pokial ma nenaťahoval dlho hodnotko so nedavala..až na jeden pripad-ale ked mi to vysvetlila hodnotko som vymazala..
niesom zakerna a chapem-teda snažim sa pochopiť každeho,ale nemama rada ak si zo mna niekto robi blbu 😒