Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
vziať späť som chcela napísať predala som asi 400 vecí a vy ste len druhá nespokojná takže to o mojich pravdivých slovách niečo svedčí ja som ju nepredavala zato že je ako vy píšete zničená, ale za to že sa snou dcerka nechcela hrať jeden jedinký krát a to prysahám sme do nej naukladalio hračky spať a ona si hned tak ako bždy vzala svoje atá a lego to je jedinné čo ju baví takže ja NEKLAMEm či už veríte alebo nie a neuražajte ma bolo to síce kupované v tescu ale nie je to tesco značka škoda že sme vyhodili krabicu ale svokra určite bude mať bloček ten vam pošlem
@traktor
@akika722 kaslem na to co sa uz budem dotahovat nema uz ani peniaze tak co uz narobim
len na MMB napriklad po opakovanych negativnych sa vymaze tak aj jej by tu mal byt predaj zakazany toto sa nerobi
tak neuvadzam nehrana a podobne kecy
a plati stare zname porekadlo
PRIDE HLUPY, KUPI.... zial trafilo to na mna
@annie13 kuk http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11780131&tab=0 ako nove 26eur,bez škrabancov 😉 takže prve jej klamstvo

Baby baby, idem Vám troška náladičku zdvihnúť 😵
si predstavte, že v piatok o 18:15, tesne pred záverečnou som z našej pošty odosielala takmer 3kilový balík, poistený, krehký a čojaviem čo ešte, no poštovné 3,30 😝
a dneees už prišieeeel, akože som nechápala 😕 😀 😎