icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

abbey1
24. okt 2011

Kočky, ako mi radíte postupovať? Už som tu raz písala, že mi neprišiel balíček, ktorý bol poslaný ako obyčajný list, takže bez dokladu. Ja vždy posielam doporučene, aj tak vždy kupujem. V tom čase som kupovala si 8-9 vecí a ani mi neprišlo na um, že to pani pošle obyčajne.V tom je trocu moja chyba a už si dám pozor a zdôrazním , že chcem len doporučené zásielky. Nechcem obviňovať ju, obviniť poštu mi nepomôže, ale zasa nemám ani chuť oželieť peniaze, i keď išlo len o 5,80Eur.

hviezdamk
24. okt 2011

žienky pozor na mrchu pod nickom deniska2305. okradla o cca 200e. chcela kupit striebro, vela, ze v anglicku je drahe, strasne jej to surilo, poslala mi falosny doklad o uhrade, ja som jej balik poslala, este si rozkazala kupit nove cislo casaka mama a ja. a dodnes ziadne peniaze, co uz je vyse mesiaca ☹(( ani tovaru. prestala komunikovat hned ako dostala balik. dovtedy aj 3x denne mi pisala. mam dojem ze si vymyslela vsetko. deniska, meno daniela, vraj jej syn umrel, ze byva v anglicku, tu ma okres zilina, uz zmazala aj fotku. nedajte sa oklamat touto osobou!!!!
verim ze takym ludom vsetko raz vrati a s urokami!!!

beruska.zuzanka
24. okt 2011

@hviezdamk už tu bola spomínaná, chcela nakúpiť u @pajinka

hviezdamk
24. okt 2011

no, skoda ze som si to neprecitala, mohla som tak usetrit si nervy, slzy a hlavne peniaze ☹

gabika7706
24. okt 2011

@abbey1 pokial to kupujuca poslala svojvolne obycajne a Ty si zaplatila ako za doporucenu zasielku, ziadala by som peniaze spat (a aj som tak uz veru robila..).

beruska.zuzanka
24. okt 2011

@hviezdamk ja len k tomu predaju... ani by mi nenapadlo niekomu posielat tovar v takejto hodnote, kym peniaze nemám na účte... to len poučenie do budúcna... nech by sa aj sama kráľovná za ňu zaručila...

hviezdamk
24. okt 2011

vsak som si aj myslela. ale ja som taka dôverciva. no mam ponaucenie a viac to neurobim!!! ani kralovnej.

annie13
24. okt 2011
annie13
24. okt 2011

@akika722
@traktor no posudte vsade je to oskrete, karton odskereny, zazlkle

traktor
24. okt 2011

@annie13 no za toto by som isto tolko penazi nedala..tak bud by mala vratit celu sumu, alebo keby si suhlasila, daku cast penazi..kedze tovar je pouzivany a nie je v takom stave ako pisala..

badimeria
24. okt 2011

Dobry vecer chcem len upozorni ze mamicka pani neviem pod nickom christina0192 mi dodnes neposlal balicek zaplatila som jej fusak pisem jej kazdy den a nic ☹ nema ani 1 nzerat ani 1 hodnotenie a ked som sa pytala tak zevraj tu mala nick kde mala velmi vela dobrych hodnoteni a ze jej ho vymazali no podla mna to neni pravda nakolko som do dnesneho dna nedostala svoj balik ani peniaze spet a ani odpoved ......... ☹

beruska.zuzanka
24. okt 2011

@annie13 pekne, by Ti mala hneď peniaze vrátiť... ona by si taký tovar nechala???
aj my sme na tom biedne s peniazmi, ale teda toto by mi nenapadlo, okašlávať mamičky...

luba142
24. okt 2011

@annie13 no to fakt je teda ....za take penaize toto predavat, ja si myslim,zeby ti mohli admini pomoct

akika722
24. okt 2011

@annie13 😲 😲 😲 😲 tak toto je sila 😲 😲

traktor
24. okt 2011

@badimeria jej som dnes hadzala link..cize je tu..pisala si jej?pis jej IP, ked nic, tak rovno do fotoblogu pod @..nech vidi, ze ju spominas

badimeria
24. okt 2011

ste tu mily ale vobec neviem co je ip ci interna posta?a fotoblog najdem kde a jej tam napisat postu?este som neni skusena ako vy 🙂 takze s vami dnes komunikovala??ja sa snazim uz dlho a nic☹

badimeria
24. okt 2011

a uz som to nasla dakujem vam

traktor
24. okt 2011

@badimeria IP je interna posta...a ano, pisala som dnes s nou, chcela nieco a ja som jej posielala link cize bola tu.. .vidim, ze uz si jej pisala..hadam sa ozve

badimeria
24. okt 2011

dufam aj ja 🙂) co mam robit no uz len cakat bud ano alebo nie

abbey1
24. okt 2011

No veľmi som u pani nepochodila. Vraj doporučene posiela len na požiadanie. Ale tak mi treba blbej, nabudúce si dám pozor. 😠

annie13
24. okt 2011

@traktor som jej to chcela dat pod stromcek by ma MM zabil co je to davam

traktor
24. okt 2011

@annie13 napis jej, ze nech sa pozrie na fotky..co ona na to..

annie13
24. okt 2011

@traktor aj to sa stalo
mrtvy chrobak

traktor
24. okt 2011

@annie13 😖 ..tak co k tomu dodat..je smutne, ze sa toto vôbec deje..mama mamu oklame.. 😖

annie13
24. okt 2011

@traktor ☹ a este mame rovnako stare deti, z jedneho mesta, no dojala ma az k slzam

gabika7706
25. okt 2011

@abbey1 ale kolko si platila postovne? lebo ak zaplatis napr. 1,20 a ona to poslala za 0,60, tych 60 centov je co? Balne? jej cesta na postu atd? lebo na mma som uz aj take citala 🤐 nedala by som sa aj ked je to len 6€ z Tvojej strany, vsak ide o princip (teda podla toho, kolko vypytala postovne...)
Ja som napr. zaplatila za tenisky postovne 1,60 €, takze som automaticky predpokladala, ze pridu (teda hlavne, ze pridu) a doporucene, pani mala aj v podmienkach, ze posiela doporucene 2.tr. Tenisky nechodili a nechodili, pytam podacie cislo, tak pani ziadne nema, lebo ved to posielala obycajne ale ako 1. triedu, takze to musi prist. Volala aj k nam na postu, ale nepochodila, ja som sa tiez bola pytat, hoci som tusila, ze zbytocne (tak to aj bolo). Pani mi napisala, ze ona predsa chce mamickam pomoct aby neplatili vysoke postovne a preto posiela obycajne, ale odo mna vypytala 1,60 ... Po mesiaci handrkovania a osocovania, ze som klamarka a zasielku mam urcite doma (!) mi peniaze vratila.

lucinka1104
25. okt 2011

@traktor my sme ju ale takuto naozaj vybalili ten karton nedržal od začiatku timi nevie ani na čo to je vôbec sa o nu nezaujimala PC bola 29 eur kupila ju za 11 eur prevzala si ju osobne keby som jej ju posielala nepoviem ale prevzala si ju sama mala si ju lepšie pozrieť ja som jej to predsa nezakazalla my sme na tom tak zel že perdavame naš dom a ideme s dvomi malými detmi do malého bytu lebo nemáme na živobitie za tie peniaze som kupila synovy ryfle a dcérke papučky nemám žiaľ z čoho jej vratiť navrhla som jej vymenu za iný tovar mam toho veľa no nechce ja mam 65 dobrých hodnotení nepredavam zničené veci nemôže,m nato že my ju už svokra v takomtpo stave priniesla ale podotýkam v originál zabalenej krabici ja mam svedomie čisté doteraz sa mi stalo že boli dve nespokojné a ja asi 10 krát a to veľmi a vždy som ustúpila ja ani aj mm povedal však si to tam mala lepšie pozrieť

sante81
25. okt 2011

@lucinka1104 v profile máš že predávaš len nepoškodené veci a si uprimna a čestna. nezvyknem sa miesať do vecí inych, ale su tu aj mamičky, ktorych príjem tiež nieje vysoky, ale vedia hrať fér. tie foto postielky ani zdaleka nezodovedaju realite, a peniaze by si zaslužila mamička vrátiť. a to že si kupila rifle a papučky je len tvoj problém, je to o hraní fér , dufam len že sa ti stane podobná skusenost

lucinka1104
25. okt 2011

@sante81 praveže mne sa to už stalo a kočík som chcela vratiť ešte v ten den nie o dva dni len na tom zaklade že mi ani ona nevyhovela som si povedala že prečo by som mala vždy ja ked som na to naozaj fionančne zle keby jednala inak vratila yb som jej ich ale ona bola odzačiatku taká ani nevienm ako to napísať no hned ma len obvinovala a neopytala sa ma pekne či by tpo bolo možné vratiť ale prídem zistím si adresu vyvoláva vnoci o 00:04 aby mi deto zobudila tak prepáč tak som krava a pojdem do pekla ale pri takomto jednaní a poštou ani nehovorím kolko zničených vecí mi prišlo a nikdy mi to nikdpo nevzal späť bto prave ja som už 2 krát vratila peniize
upozornujem posledný krát PREVZALA SI JU OSOBNE mala hned povedať nechcem ju

lucinka1104
25. okt 2011

ked zruší všetky obvinenia na moju adresu tak nech si dnes pride po peniaze o 16,30 adresu si vraj zistila a s koníkom končím ona nafotila len to škaredčšie 5 krát ale na prvý pohľad kolíske nič nie je dostala to so 60 percentnov zľavou