Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@lucinka1104 ahoj,sorry tiež sa extra nechcem miešať ale keby som tu vec od teba kupila ja tak to tak isto nenecham...
ta vec je ZNIčENA a ja neverim že takato doškriabana bola aj za nova...A ak by aj NAHODOU bola,myslim že by si ju vzala a šla ju reklamovať aj cena bola fakt vyššia.
p.Anka si kupila tovar,ty si ju neupozornila v akom je stave,tak nemala dovod to na ulici vybalovať a skumať či neklameš...
A to že sa sťahujete,prepač,ale každy mame niečo,..niekto nema peniaze na dom,niekto na deti,niekto pre tie deti nema ani na lieky a nepouživa to ako vyhovorku..
Ale zrejme ťa to štve ked si si zmazala profilovu fotku...A ty čo to čitali už,aj keby neviem ako očistila Akna tvoje meno,pre nas spolahliva predavajuca už nebudeš-toť moj nazor..Ale vratenim penazi dokažeš že aspoň trošku čestna si!
pozri,mne sa tiež stalo že jedna pani chcela kočik na dobierku,poslala som jej ho 1.tr lebo tak to chcela,ona ho nechala TYžDň na pošte,potom si VYMYSLELA že je špinavy a potrhany,pritom fakt neboj,mohla ho anfotiť a dokazať mi to,no nemala čo fotiť,lebo bol vo vybornom stave,tak ho poslala späť,ja som sa s nou nechcela naťahovať tak som jej vratila eura..ALE nebudem si moju zlosť vybíjať na ostatnych maminach a ked niečo predavam a ma čo i len bodku čo by tam nemala byť,VžDY nato upozornim
@lucinka1104 to že si nemala dobru skusenost s predávajucimi je len a len tvoja starost, tvoja skusenost, ako predavajuca by si mala poznať pravidla predaja a aj ich kupu. píšeš že si 2x vrátila peniaze, tak asi už 2 ludia neboli spokojní s tvojim opisom. ja neriešim inych ludí, ale práve tuto jednu mamičku. a aké obvinenia má zrušiť? ked človek napíse pravdu, tak sa to ťažko príjma druhej strane. ja osobne by som sa v tvojom prípade nemohla na seba pozrieť do zrkadla, bolo by mi zo seba na grcanie, že som okradla druhu maminu pre svoj osobny prospech, tiež zijem z rodicovského príspevku a mam dieta, a riadim sa heslom cely život - nestavať si stastie na nestastí inych- ale to je asi o povahe človeka
@traktor lenže enchapem ako to fotila ked ja som si tie škrabance naozaj uprimne prisaham nevšimla a už dosť zleho na moju adresu dnes ju o 16,30 čakam peniaze jej vratim no svedomie mam čisté
@sante81 však opakujerm peniaze jej vratim ale nie je mi zo seba nagrc keby som o tých škrabancoch vedela nepredam ju ma asi dobrý foťkák lepší ako ja kedže na mojich fotkách to vidieť nebolo ja som ju enskumala kedže som evdela že sa snou dcera nehrala
@akika722 baby ja som to fakt nevidela prisaham že sa snou nehrala jedine ak tak že o tom neviem Lukáško a kedže som si bola istzá že je dobrá tak som ju predala ale mýliš sa mala si ju pozrieť a foto som zmazala preto lebo ja neznášam ked som nepravom obvinená a niekto ma nemá rad mne sa odzačiatku nepáčila ale čom mala svokre povedať to čo si malej kupila na prvé narodeniny taku haraburdu preto mi ani nedalo ju predať drahšie možno som fakt taká hlupa ale nemala som pocit že tým niekomu ubližujem vratila som Dva krát peniaze ale vecí som perdala asi 400
@lucinka1104 ale ved sama si priznala, ze ste taku uz dostali..ten karton a tak..cize si vedela, ze nie je celkom ok..a o toto ide..ked viem, ze nieco nie je ok, tak na to upozornim..viac k tomu ja nemam co povedat..vyrieste si to vy dve..a verim, ze urobis tak ako si pisala, vratis peniazky.
@traktor keby jednala milo v tých spravach čo mi písala k inzeratunie tu verejne ale mne osobne a nevyvolávala v noci aj ja by som sa k tomu postavila inak to je jedno vo vašich očiach som len ja ta zlá dalo sa napísať prepáčte ale ked som prišla domov a postavila kolísku našla som na nej tie e tie chybe, prosím vas nedaju sa vratť peniaze ...no jasné daju sa ale on hned napíšte adresu ak nie ja si ju zistím už som pisala adminovi vratim vam ju aj s babou no ako keby som bola handra urobila som chybu priznavam no nevedomky keby ma to netrapilo tak tu nie som a radčšej sa venujem dcerke peniaze vratim ona bude mať novu kolisku ja si na to ako aj na plienky chleba zase požičiam a život bude krásny biodaj by boli všetky také poctivé ako ja
Lucia Balková Jana Palárika 29, 96223, Očová žltý dom oproti škôlke , ale po 16, 00 ja peniaze d oma nemám manžel požičia od kolegu ale príde až o 16-Tej tak len potom si pridite po peniaze a nechajte si aj kolísku ked ste na tom tak zle že dcerke kupujete aj pod vianočný stromček veci z bazaru tak jej ju dajte teraz a za tých 11 eur jej kupite niečo nové oki nech ma radosť
@traktor aôle tie škrabance určite neboli tak vidno ako na foto tiež to mohla doškriabať viac a tak odfotiť to je jedno čokoľvek napíšem obrati sa to proti mne
@lucinka1104 teraz si to zabila.. 😅 ..absolutne to tu nemuselo dôjst, stacilo napisat IP, jasne, prepacte, nevsimla som si, peniaze vratim, byvam tam a a tam..a koniec, nic viac netrebalo..ale toto?.. 😖
@traktor
@traktor jasné že vratim lebpo ja by som ani nespala nemala som načo upozorniť ten karton to tak ma byť je to na každej tej kolíske v tescu ked sme ju dostali videla som ich na predajni a ešťe som povedala že by som za taku vec nikdy nedala také peniaze ale moja svokra ma talent kupovať zlé teda nekvalitné veci
no dosť že si musím požičať aby som jej ich vratila na naftu už nie ja musím byť dnes doma lebo pridukupci našho domu iba ak počká kým pôjdeme zase o týžden na nakupo do zvolena ak to chce dnes musí prísť sama
@lucinka1104 😲 😲 😲 trošku si drza nie? 😲 😲 😲 tak ty tu vypisuješ že nemaš na chlaeba a jej napišeš že nema na darček pod stromček pre dieťa tak preto tu kupuje? 😲 akože to by ma isto urazila..nooooo..tak už fakt nemam slov 🙄
alebo nech mi napíše jej adresu do IP pošlem jej ich dnes poštou nech sa radčšej ani nevidíme
@lucinka1104 všetko zle sa hadže na svokry,jasné 😀
a čo tak jej eura poslať cez ib alebo cez šekovu poukažku?
@lucinka1104 podla mna moc mila ku nej niesi,ona nič zle neurobila,keby si ty taku vec kupila tu na mk riešila by si to tiež a tiež by si žiadala vratiť eura nie?
@lucinka1104 ja som jednou z tých ktoré majú s vami negatívnú skúsenosť a odo mna máte aj jedno negatko,lem same naťahovačky,odo mna ste chceli súpravu,poslala som vám číslo učtu čakala a čakala peniaze samozrejme nechodili ked som sa pýtala či máte o súpravu ešte záujem tak odpoved som dostala ano mám a zas som len čakala a čakala no penazí som sa nedočkala,tak som inzerát znovu spojazdnila a supravičku predala serioznejšej mamine a vy ste ma začali obvinovať ako som si to dovolila predať niekomu inému ked vy ste mali o to záujem a nebola som prvá ktorú ste takto ťahali za nos,ste veľmi neseriozna a okradať ine maminy zak zato sa môžete len hambiť,ved vam sa to všetko vráti ako bumerank a nie len jeden raz 😢
@akika722 to mi ale ona sama napísala že by dieťatu nekupila nič z bazara na narodky že sa môže moja svokra hanbiť nepoznáte jej slová a utočite tu do mna a svokra to kupovala milá anka v tescu som ti slubila že s peniazmi ti priložím dodatočne aj bloček a už odchadzam nekazte si den ja si to snou už doriešim bud príde alebo počká alebo jej to pošlem
@nikolca ked myslíte ja som ju vtedy fakt chcela len som čakala kým našetrím a napísala som vam že ju chcem
@akika722 ja určite nie lebo kupujuci kupuje na vlastné triko bola som milá ale už dosť su tu oveľa horšie podvodnice a do mna ste sa takto pustili revem tu od rana ale vam je jvšetko jedno len ja a ja som zlá nehovorím že ona je zla ale ked som slubila že peniaze vratim tak čo mi už nedate pokoj
@akika722 nemám stým problém nech da číslo učtu aj hned pošlem to manželovi požičia si peniaze vloží na učet a pošle jej to
@lucinka1104 citat: ...ked ste na tom tak zle že dcerke kupujete aj pod vianočný stromček veci z bazaru...
to akože čo je?áno,možno je na tom až tak zle.a možno nie,no keď si prečítala pri inzeráte,že kolíska v super stave,nepoužívaná a za 10€,tak prečo by to nekúpila aj v bazáriku.ja osobne som natrafila na pár pekných nepoužívaných vecí za dobrú cenu.no vždy to boli nepoužívané veci v dobrom stave.toto je dosť divná komunikácia.a váš posledný prívspevok,že by ste za takú vec nikdy nedala také peniaze /tých 29€,čo tvrdíte/,a 10€ by ste vy osobne za to dali?no ja určite nie.a ani 1€ za nič z vášho bazárika.nemám nič voči vašej osobe,no čítam túto komunikáciu od začiatku.a predstava,že ja by som nebola spokojná a mamička by ma ešte takto naťahovala?no ďakujem,neprosím.
@lucinka1104 je mi to aj v podstate jedno,ja svoj nazor už mam a DAM SI POZOR OD KOHO čO KUPUJEM..
od p.Anky som 2x kupovala a možem povedať že je to skvela mamina,tovar prišiel u užasnom stave,fakt krasny..
takže neverim že by klamala ona...
ok..pekny deň 😵 skončila som 😵
@lucinka1104 treba ist tu postielku reklamovat do tesca,určite sa vela krat prenašala,prekladala a to lepidlo už tiež povolilo.hold všetko sa robi v čine . nedrzim nikomu stranku ,ale ked to bolo zabalene,tak asi nemohla vedieť,že to lepidlo nelepi a že je ošuchana. treba vratiti peniazky a vy s tým chodte do tesca a vradte to 😉
@lucinka1104 vy ste ma neskutočne dlho naťahovali,,stačilo len napísať rezervujte mi to vyplatim to len vtedy a vtedy,vždy som len dostala ako odpoved že ano mám záujem a viac nič,mne jedna mamina písala chcela odo mna ruksak a písala mi že jej manžel bude mať za týždeň výplatu či by som bola taká dobrá a či by som mohla počkať že mi to bude môcť vyplatiť až potom,no prečo nie počkať sa da vždy len sa treba vedieť dohodnuť ale od vás mi chodila len odpoved ano mám záujem no nikdy ste nenapísali že sa vám to neda hned vyplatiť len ťaháte ludí za nos?
@akika722 ja nehovím že klame len si peniaze späť mala pýtať inak ako to urobila a nebudiť mi v noci teda po polnoci deti ktoré potom nechceli zaspať
@denisocka ja som nemala to srdce povedať svokre že sa mi to nepáči a vratť to teraz som ju predala len za lebo sme nemali na papuče nemám vo zvyku predavať darované veci naozaj som nechcela nikoho oklamať ale tu to aj tak nevysvetlím

@lucinka1104 to ako na tom teraz financne si..to tu vôbec nepatri..kazdy nas tom nejako sme, ved preto vyuzivame bazar, nie?ak som prachac, tak idem do znackoveho obchodu a nebudem riesit cenu, ..nebudem hladat na bazariku, aby som usetrila, aby som svojmu dietatu urobila radost...Dalsia vec je, ze aj keby si tovar ty neposkodila a dostala ho v takom stave, v akom tvrdis, tak si na to mala upozornit v bazare..je to aj v podmienkach..mas pravdivo opisat stav veci..hodnotenia s tym tiez nemaju nic spolocne..a prave naopak..myslim si, ze prave preto, ze ich mas uz tolko, mala by si vediet, ze takto sa obchod nerobi..a tymto si si len uskodila..pretoze dalsie nakupujuce si uz budu davat pozor, ci nieco nakupia..ak takto konas..pises ak zrusi vsetky obvinenia..stalo to za to?..ona neurobila nic zle, len cakala , ze ked mas tolko dobrych hodnoteni, tak budes konat ferovo..peniazky jej patria..a ty si nemas klast podmienky..tebe ma zalezat na tom, aby si napravila to co si pokazila...vratila jej peniaze a ospravedlnila sa, za neprijemnosti..