Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@lucinka1104 nevadi,tak vradte 10e a postielkuu nechajte malej,aspon sa svokra neoduje,ked zisti že postielka je fuč 😉 . ja tiež nepredavam darovane,ale prednedavnom som pustila do obehu auto na dialkove,dufam že si to nasi nevšimnu 😀 bo detom už viac nič nekupia 😀
@nikolca vždy posielam peniaze v den manželovej vyplaty a z takej kopy ludí od ktorých som ja už niečo kupila alebo predala je toto ako ihla čo ste nespokojné vždy sa musí najs´ť niekto nespokojný ja s koníkom dnes kočím paniaze vratim a nestojí mi to zato ešťe som tu mohl cveľa mamičkám pomôcť nakolko moje deti nosia veci len z tadeto ale už nemám nervy človek sa snaží pomôcť detom a nakoniec skončí ako klamar
@lucinka1104 ja som si napislaa len svoj nazor,uraziť nechcem nikoho,no mám povahu,kedy si vždy poviem svoje a nehanbim sa zato...Inač by som v živote nedosiahla všetko to čo mam 😅
to si už teraz musite doriešiť len vy dve s @annie13
...čítam od rána vašu diskusiu na tú pani ...lucinku 1104....no nikto nebol pri ich konverzácii,nikomu nedržím stranu ale každá minca má dve strany a asi každý má svoju pravdu.nechajte nech si to vyriešia oni dve.myslím si,že sa už okolo toho tu dosť popísalo 😉
@denisocka veru ta by sa riadne odula no nič mna to fakt celé veľmi mrzí keby som bola prachatá tak nerobím caviky z vratením ale ked ja som ich fakt ešťe v ten den minula aby malia j dačo nové v lidli na papučky a ryfle čo bolo pre mna dôležitejšie svokra asi nevidí že ja mam už len 47 kg mala som 70 nepomôžu nam finančne musíme sa sami trapiť chcela som eln dobre nemala som pocit že perdavam takto poškodenú vec ja som ju fotila z metra potom hned zložila a ani ma nenapadlo že sa stane takéto niečo keby radčšej nechám dcerku bez papuč ako takto teraz sa tu obhajujem a ona sa sam ahojdá už dve hodiny tomi za to nestojí takže
cakam na číslo učtu
nedávno som tu písala, že predávajúca mi poslala krátke rifle č.XXS-32 miesto S-36. Ked som jej to napísala, že čo s tým urobíme, tak jej odpoved bola "bohužial, nech si to predám!" odvtedy sa neozvala dva týždne, na koni bola aktívna. ja som ich predala, ale napísala som jej negatko, krátke, že uvádza nepravdivé miery. a madam sa po mesiace spamätala, poslala mi arogantný list, že nie som v značkovom obchode, že ked mi niečo nesadne ako šerbeľ na riť, nemám robiť cirkusy ale predať to dalej a že mi píše negatko!!akože toto nechápem, lebo z jej strany musí byť neskutočná spokojnosť, peniaze som jej poslala, tovar prebrala...ak by bola so mnou komunikovala, tak jej negatko nedám, čakala som ospravedlnenie a nejake riešenie problému, lenže ona sa z toho rýchlo vykrútila a odmlčala..a vrchol celého je, že na moje hodnotenie dopísala:" večne nespokojná kupujúca, už sa sťaťovali vieceré mamičky!" 😀 😀 😀 nad tým sa musím zasmiať, to akoby ona bola vedúca v butiku, kde si chodím každý týždeň kupovať malé veci a sa sťažujem a sa k nej chodia na mňa sťažovať aj iné mamičky! 😀 no nič, len mi napadá, že vlastne na figu sú tie hodnotenia, lebo každý si tam napíše, čo chce...a sudcov tu nemáme....a v podstate, ja mám celú našu poštu uloženú, tak to že klamala, mám ako dôkaz....normálne ma to odrádza od obchodovania, to len mám čakať, kedy na dajakú podvodníčku natrafím???
@cukor dakujem mne už tak buši srdiečko že tu ešťe aj skolabujem ja si takéto veci veľmi pripúšťam a trapi ma to naozaj neklamem aj ked to tu nedokážem
https://www.modrykonik.sk/bazar/hracky/ejrp/kra... takomto fotení som si teda nič nevšimla že je to až tak veľmi preto osm jej včera nechceôla vratiť peniaze lebo som si toho nebola vedomá dnes ked som videla fotky sama som uznla že ma pravo vratenia peniazí tod vše končím
Jáj baby mňa neskutočne vytáča ked mi na inzerát píšu neregistrovaní a potom je ta komunikácia taká divná tak už duhykrát sa mi stalo že bol záujem a poslala som aj číslo účtu a nič. Jedna ženská ma takto naťahuje už 2 týždne 😨 gol bol ked chcela poslať č.účtu smskou tak ja neviem ja nie som dobročinný ústav dávam čisto novú vec za 4 eurá a ešte mám sms platiť, neskutočne dáčo, tak som poslala tu na MK číslo a že nech pošle adresu a ona na to že OK a adresa stále nikde. 😀
@lucinka1104 a mimochodom piste co som napisala nie si vymyslate aj ked ste inzerat zmazala komunikacia ostala tak pozor co tu pisete vidi to aj admin
@lucinka1104 vas? a co potom ja
nie nie sme na tom tak zle len baba ktoru mame ma 50 cm a vsetky kolisky su do 48 a nehrana koliska tak som jej ju chcela
PENIZA BOLI PRAVE POSLANE zo slovenskej sporitelny do troch dní ich mate na učte a aj vam krásne vianoce
@annie13 keby som tieto fotky čo ster nafotila videla včera poslala by som vam ich už včera kašlite na to VELMI SA VAM OSPRAVEDLNUJEM a kolísku naspäť nechcem darujem ju dcerke nech sa hra lebo napriek teda poškrabaniu je plne funkčná povedzte jej že jej ju dala jedná zlá teta a nech sa hrá ešťe dnes
bolo by dobre riesit to uz cez IP, lebo zas sa tu bude vo velkom mazat, skoda davat adminom pracu naviac 😉

@nikolca to nie pravda všetkyveci do jednej za 3 roky čo moje deti nosia su ztadeto z koníka keby som ťahala za nos chodili by holé a prosím už mi dajte pokoj nepredam už nikomu nič ani nič nekupim len do mna nerýpte