Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@annie13
@lucinka1104
prosim rieste si to ces RP!!!!i
inak pani Lucinka neviem teda ale zda sa mi dost trapne tu niekomu vyhadzovat na oci co a kde kupuje detom pod stromcek 😠 😠 😠 pretoze aj ja prevazne hracky kupujem ces bazar a deti su stastne lebo namiesto jednej veci co stoji v obchode aj 20eur maju hraciek minimalne 5☹ja tak kupujem tiez a vobec sa zato nehambim!!
Tiez niesme nato financne najlepsie,ale nebudem to tu rozoberat vo fore a este osocovat druhe mamy ze preco kupuju v bazare☹nieje to slusne
Annie ste uplne v prave,pitat si spet peniaze,hracka je v ocividne zlom stave...drzim palceky nech to vyriesite co najskor..
pekny den
@beruska.zuzanka mozno to ta pani s tou otazkou o stave pyzamiek nemyslela tak zle.mozno mala uz zlu skusenost alebo nieco take.ja osobne sa po mojej zlej skusenosti radsej tiez este raz spytam na stav veci.teda konkretne sa spytam,ci ma zmolky,flaky,dierky,ci ine poskodenia.uz som to tu asi raz pisala.kupovala som balicek veci vraj v 100% stave,len pancusky minizmolky a jedno tricko viac nosene.no jedny pancusky skoncili hned v kosi,jedno tricko ma dierocku a to viac nosene tricko ma flak vpredu,co neide vyprat.a zabudla som,na riflickach je vidiet zblizka,ze boli nosene,maju mini fliacky na kolienkach a ritke.ale to som uz mozno velmi kriticka.no ja myslim,ze 100% stav znamena,ze nie je vidiet nosenie,ci???
@huxy hej jasné, len ono záleží aj od spôsobu akým položíš otázku, aj ja sa zvyknem pýtať na stav vecí, ale otázku sa dá zformulovať slušne 😉
@pajinka23 pýtať si 😵 už ich ma poslané !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hou hou hou, včera tu bolo vzruuuušo 😀 😅 😕
@beruska.zuzanka aj ja si myslím, že pani mala iba zlé skúsenosti s vecami v "100% stave" .... ja už som tiež predala pár nepoužívaných vecí za babku... a po doručení balíka mi mamičky písali celé natešené, že až taký super stav nečakali.... 🙂
ja kupujem deťom stale len na bazare amma veľa zlých skuseností no pod stromček zo zasady vždy nové aj keby mala byť len kapustnica nechcela som ju nijako uraziť keby ona netvrdila že svokra dala malej použitú hračku to písala ale len mne a yv zase vidíte len to čo píše ona to je jedno o chvíľu zmažem všetky svoje onzeráty aby ste boli kludné že odomna nahodou niečo nekupite
@piacere no, veď pri tých pyžamách nebol napísaný 100% stav, boli uvedené žmolky od prania. Ale to je jedno, ako som už napísala, aj ja sa pýtam na stav, ale nie štýlom, že zlatko, vidím, čo tam máte napísané, ale mne povedzte pravdu.... toto teda nie a za príliš slušné to nepovažujem.
ahojte kocky,potrebujem poradit...vyhrala som aukciu na mmb...boli to cizmicky..pani pisala,ze peniaze dostala este v pondelok 17-teho a ze ich pojde posielat vo stvrtok 20-teho...dnes je 25-teho a ja este nemam cizmicky...predpokladam ze ked bolo postovne 1,20 tak ze to posielala 1,triedou,takze uz by som ich
mala mat no nemam...aj som jej pisala,ale zatial nic a naposledy bola prihlasena na mmb 19-teho...mam este cakat,alebo co mam robit?dakujem
@julianka777 velmi lahko sa mohlo stat,ze pani nestihla ist na tu postu,alebo jej nieco do toho prislo.no 1,20€ by malo byt 2.trieda doporucene.mozno sa nieco medzitym stalo,ked aj na mmb bola naposledy 19-teho.ja by som pockala.
@julianka777 ma uz dake hodnotenia?..pozri aj bazar nie len aukcie, ci sa prihlasuje tam.-..môze byt, ze neprechadza mail..je to tam caste..môze a nemusi..skus jej este napisat..a ak nie, obrat sa na luciu-kontrola..ona ti urcite pomôze..
@lucinka1104 otazocka.a ta koliska nebola nova?teda nepouzivana neznamena nova?teda ak by ste ju kupovali od niekoho ineho kto ju pouzival a vy by ste ju nepouzivali,tak by nova nebola.ale pisete,ze ju kupovala svokra v tescu a nepouzivali ste ju.cize by mala byt nova.nie je nic zle na tom,ked ju niekto chcel kupit ako vianocny darcek.
myslim,ze o tejto teme sa tu uz popisao dost.uz by aj stacilo,nie?
@lucinka1104 inak toto tiez nieje riesenie,ved mate pekne vecicky a tiez aj dost hodnoteni🙂inzerujte aj nadalej,len si myslim,ze kazdej s nas sa uz stalo nieco podobne,vtedy je len na mieste vec vyriesit s chladnou hlavou a dohodnut sa co bude dalej a nie bezhlavo si stat za svojim🙂ja sa tiez snazim dat veci vzdy doporiadku ked nieco nieje ok🙂)))prajem pekny den
@julianka777 no mne zial tiez prisiel vlacik co som vyhrala na mma as po dvoch tyzdnoch,,hlavna vec ze pani si pytala postovne 1,80co je za doporuceny list 1triedy no balicek mi prisiel ako obycajny nepoisteny list a vo vreci do kosa zabaleny☹no uzas...a este k tomu mi namiesto jedneho vlaku poslala omylom dva tak este ja teras budem posielat naspet jej☹ale som jej napisala postovne 1,80 nech mi posle na moj ucet a potom jej ho poslem☹lebo na vyhadzovanie penazi takymto stylomnaozaj nemam,ak chce naspet vlak nech si zaplati postu....
@julianka777 skus jej este napisat..a ak nie tak ta lucia..môze byt aj mimo ale fakt jej nemusel prejst mail..ja som teraz na jeden inzerat 3 x pisala, kym mi odpisali..a presiel len jeden odkaz..
Ahojte
chcem sa spytat ked vam napiste niekto neregistrovaný pisete mu na mail alebo pod vec o ktoru ma zaujem?
ja pisem tiez pod vec o ktoru ma zaujem. ale raz ma jedna poprosla o odpoved na mail a ani sa neunuvala odpisat ☹
ahojte... 2x sa mi stalo od tej istej zajemkyne ze sa naskor spytala odkial som(prislo mi to ako cista zvedavost nejake overovanie ci som to ja 😝 ).....a potom nic keby aspon tak neberiem ale obrovsky zaujem najprv .... neznasam to.... ale poznate to;).. podaktore podklady na platbu a potom nic....
Pytam sa lebo tiez odpovedam pod danu vec a potom ked odpisem tak sa uz neozve 😠 , takze potom nemusia prejst ani 3 dni a rezervaciu rusim, lebo vidim ze neodpoveda. Ale s tymto mam problem nastastie iba pri neregistrovaných a tych nie je az tak vela 😝 ale aj tak ma to vie nastvat
@julianka777 postovne 1,20€ je suma za 2.triedu doporucene. Ak balicek posielala vo stvrtok, pri druhej triede by mal prist vcera (v pondelok). Ale kedze posta je taka aka je, je mozne, ze pride dnes alebo zajtra
a este som sa chcela spytat ako urcujete postovne? Ja vobec nemam odhad co sa tyka vahy a velakrat sa mi stalo ze som zauctovala nizke postovne a doplacala som ja

Keď to tu tak čítam baby, tak sa ani nečudujem, že často čítam v statusoch tuná, že sa tu už neoplatí nakupovať a veriť dobrým hodnoteniam, lebo tu len všetky afajáme nakupujúce, vezmeme peniaze za nekvalitný tovar a podobne....
Mne minulý týždeň prišla otázka k inzerátu, že mám pani úprimne napísať, či sú pyžamká ozaj v takom stave, ako píšem, lebo že sú príliš lacné..... akože normálne nepriame obvinenie, že klamem....
minulý týždeň som mamičke predala kočík-chodítko, čo naša malá minimálne používala a teda bolo takmer ako nové, ale naozaj v super stave. Kúpili sme jej ho minulé Vianoce za 25€ v tesco... pani som navrhla cenu 20, zdala sa jej vysoká, tak reku ok, chcem sa toho zbaviť, tak 20aj s poštou. Pekne som to zabalila, obalila, zaplatila som poštovné za poistený balík+priplatila za službu krehké, poštovné ma vyšlo 3,30. Ale bolo to pre moje kľudné svedomie, že som urobila všetko, aby prišlo ok a bez poškodenia...
Včera na moje prekvapenie balík prišiel a pani mi do IP písala, že sa až hanbí, že chcela zľavu, lebo že vyzerá ako z obchodu...
My sme na to tiež biedne s peniazmi, ale preto tu nebudem obťahovať mamičky a potom im vypisovať, že nemám na chleba.... sorry, ale robí to dosť zlý obraz ☹
Je tu veľa veľa mamičiek, čo chodí do obchodu s 2€ a premýšľajú, čo môžu a čo nepotrebujú... a vykrikujú to tu do sveta? okrádajú? nie....
Tak, som aj chvíľu rozmýšľala, či to tu napíšem, ale chodí to tu čítať veľa mamičiek, aj keď neprispievajú a ked tu stále vidia iba negatívne skúsenosti.... 😅
Ja som negatívnych skúseností mala málo, prevažujú pozitívne, či už s predávajúcimi, alebo kupujúcimi.
Tak všetkým pekný dník a nenechajte sa vytáčať 😉