icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

rubinka
Odpoveď bola odstránená
janka196
27. okt 2011

@annie13 akoze no comment. tak nech si da do podmienok ze si uctuje aj balne a benzin sakra. ja by som si teda rozmyslela ci od nej kupim 😖

bartokami
27. okt 2011

@stanislavao aj mne tak povedali,ze len balik sa da poistit 😉 tak neviem

bartokami
27. okt 2011

@emogeon banka ti nestrhne nic...

annie13
27. okt 2011

@rubinka kukni celu jej ponuku ma tam vyobrazene co cca sa vmesti do akej velkosti ja som si teraz brala 50 ks S lebo vtedy je cena nizsia 30 M a 15 L ale v pohode napriklad taka supravka 86ka s trickom sa zmesti do S

alusha
27. okt 2011

@annie13 a kolko ta vyslo 50kusov tych obalok?

annie13
Odpoveď bola odstránená
nikolca
27. okt 2011

viete mi poradiť?posielala som tepláky,pani ich chcela poslať len obyčajne,pisala mi že jej tepláky neprišli tak som jej napísala že za to ja zodpovednosť nenesiem pokial to chcela poslať len obyčajne,no mne sa dnes tepláky vrátili späť,a dôvod zasielka neprevzatá v odbernej lehote,čo teraz robiť?poslať jej to znovu?cena za tepláky bola 1,50!no vyhodnejšie sa mi zda aby som jej vrátila peniažky 🙂

janka196
27. okt 2011

@nikolca skus napisat tej pani a s nou to nejako poriesit. v tomto pripade ale pochybila postarka ked nedala oznamenku 😠 len to postovne vam uz asi naspat nikto neda no

nikolca
27. okt 2011

@janka196 no to si aj ja myslím že jej poštárka nedala lístok,no ona sa bola pýtať aj na pošte a povedali jej pokial to je obyčajne že sa to najsť neda pokial nemajú podacie číslo,no to sa mi stalo prvýkrat aby sa mi balíček vrátil ☹

janka196
27. okt 2011

@nikolca sak toto ze pokial to je obycajne tak sa pravdy nedovolas. skus napisat tej pani ze sa ti tie teplaciky vratili ze co dalej.

nikolca
27. okt 2011

@janka196 no skusim tak ved ked jej ich pošlem znovu tak zas dam len 1,20poštovné za doporučené

stanislavao
27. okt 2011

@nikolca
bola to obycajna zasielka, postarka nemala co davat oznamenku. postarka jej to mala hodit do schranky. a ked ma mamlu schranku, tak si mala ist na postu pre to, mala sa opytat, ci tam nieco nema. napiste jej, ze ak to chce poslat este raz, tak nech vam zaplati aj druhe postovne a ak nie, tak jej vradte cenu za teplaky. postovne podla mna nie, lebo vy ste jej to odoslali.

gabika7706
27. okt 2011
bartokami
27. okt 2011

@gabika7706 tak to mas pravdu,mne povedala ze sa neda poistit...musim tu viacej postudovat🙂dik

bartokami
27. okt 2011

@gabika7706 jej,ja uz viem preco mi povedala,ze sa to neda,lebo to musi byt v tej plastovej obalke,ja som to mala len v papiery zabalene...tak to mi mohla povedat ta postarka 😖

piacere
27. okt 2011

@stanislavao ak obálka nevojde do schránky, musí poštárka nechať žltý lístok, kde odfajkne, že to do schránky nevošlo

bartokami
27. okt 2011

@piacere aj ked ide o list 1tr.,.2tr-obycajne,ci to plati len pri doporucenych listoch?

piacere
27. okt 2011

@bartokami je jedno aká je to zásielka, či prvá/druhá trieda... pretože ak to nevie dať do schránky, tak ti musí nechať oznámenie (ak nie si v tom čase doma), že máš na pošte zásielku 🙂

bartokami
27. okt 2011

@piacere aha,dobre vediet,dik

stanislavao
27. okt 2011

@piacere aha, to som tiez nevedela. mne to vzdy polozi pred dvere. ale tak to sa asi nema, to len preto, lebo ma pozna.

nikolca
27. okt 2011

@stanislavao no ja som ju posielala aby sa šla na poštu spýtať a vraj jej povedali že pokial to je len obyčajne tak sa to vraj vyhladať nedá,asi ju poštarka nezastihla doma a ani sa neobťažovala jej lístok dať,ja som tiež raz mala posielane obyčajne,nebola som doma ale lístok mi poštarka nechala,to je asi jedno či je doporučene alebo obyčajne pokial nie je doma tak jej listok musí vypísať aby si preto šla na poštu,no mna najviac mrzí že ma obviňovala že som využila situáciu a nič jej neposlala ☹ ☹a teplačky sa mi vrátili späť, kupovala to odo mna z mmb bazaru

stanislavao
27. okt 2011

@nikolca ved to je risk toho posielat obycajne. ja obycajne velmi nerada posielam, lebo presne to, ze ma moze obvinit, ze som to vobec neposlala, len zobrala peniaze a nechala si aj tovar. a ja jej nemam ako dokazat, ze som to poslala. to taky boj na dlhe lakte, nikdy neviete na koho natrafite.

anetaadam
27. okt 2011

@bartokami list sa da poistiť,ale len v plastovej obalke aspon tak mi bolo povedane 😉

trnka77
27. okt 2011

po tom čo sa mi stratil jeden balíček posielaný ako obyčajný list,vždy poprosím pani za okienkom,aby som si to mohla odfotiť mobilom..odfotím si celý balík aj s ich razítkom,aby som aspoň´takto dokázala,že ja som to poslala,keby sa náhodou cestou stratil ☹

luba142
27. okt 2011

@stanislavao ta postarka jej musi dat listok do schranky aj ked ide o obycajnu zasielku, len tam odfajkne list,alebo balik a velky objem,alebo nieco take, mne to tak robia aj s doporucenymi zasielkami a aj ked su male, musim chodit na postu pre to ako mongol 🙂...ako inak by vedela ze tam tu zasielku ma? A ci uz o tom vedela a neprevzala si tak to uz je druha vec, treba to zistit @nikolca

emogeon
27. okt 2011

@trnka77 ja si pytam doklad o zaplateni, ale ten tiez asi vela nezavazi..

piacere
27. okt 2011

@emogeon žiaľ pri obyčajnej zásielke ti je v podstate doklad o zaplatení na nič... keďže tam nemáš meno, adresu kuppujúcej ako na podacom lístku.... obyčajná zásielka je vždy risk.... aj keď... ja som len párkrát posielala na žiadosť kupujúcej doporučene... ináč chcú stále obyčajne problém zatiaľ (klop klop 😅 ) nebol...

nikolca
27. okt 2011

@luba142 no vraj jej povedali že na pošte to nie je,a mne sa to dnes vrátilo a dôvod bolo na obalke že to nebolo prevzaté v odbernej lehote,u nich na pošte to muselo byť

emogeon
27. okt 2011

@piacere ano viem.. aj ja v poslednom case taketo posielam..