Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
viete mi poradiť?posielala som tepláky,pani ich chcela poslať len obyčajne,pisala mi že jej tepláky neprišli tak som jej napísala že za to ja zodpovednosť nenesiem pokial to chcela poslať len obyčajne,no mne sa dnes tepláky vrátili späť,a dôvod zasielka neprevzatá v odbernej lehote,čo teraz robiť?poslať jej to znovu?cena za tepláky bola 1,50!no vyhodnejšie sa mi zda aby som jej vrátila peniažky 🙂
@nikolca
bola to obycajna zasielka, postarka nemala co davat oznamenku. postarka jej to mala hodit do schranky. a ked ma mamlu schranku, tak si mala ist na postu pre to, mala sa opytat, ci tam nieco nema. napiste jej, ze ak to chce poslat este raz, tak nech vam zaplati aj druhe postovne a ak nie, tak jej vradte cenu za teplaky. postovne podla mna nie, lebo vy ste jej to odoslali.
@bartokami http://www.posta.sk/sluzby/poisteny-list-slovensko urcite sa da poistit aj list 😉
@gabika7706 tak to mas pravdu,mne povedala ze sa neda poistit...musim tu viacej postudovat🙂dik
@gabika7706 jej,ja uz viem preco mi povedala,ze sa to neda,lebo to musi byt v tej plastovej obalke,ja som to mala len v papiery zabalene...tak to mi mohla povedat ta postarka 😖
@stanislavao ak obálka nevojde do schránky, musí poštárka nechať žltý lístok, kde odfajkne, že to do schránky nevošlo
@piacere aha, to som tiez nevedela. mne to vzdy polozi pred dvere. ale tak to sa asi nema, to len preto, lebo ma pozna.
@stanislavao no ja som ju posielala aby sa šla na poštu spýtať a vraj jej povedali že pokial to je len obyčajne tak sa to vraj vyhladať nedá,asi ju poštarka nezastihla doma a ani sa neobťažovala jej lístok dať,ja som tiež raz mala posielane obyčajne,nebola som doma ale lístok mi poštarka nechala,to je asi jedno či je doporučene alebo obyčajne pokial nie je doma tak jej listok musí vypísať aby si preto šla na poštu,no mna najviac mrzí že ma obviňovala že som využila situáciu a nič jej neposlala ☹ ☹a teplačky sa mi vrátili späť, kupovala to odo mna z mmb bazaru
@nikolca ved to je risk toho posielat obycajne. ja obycajne velmi nerada posielam, lebo presne to, ze ma moze obvinit, ze som to vobec neposlala, len zobrala peniaze a nechala si aj tovar. a ja jej nemam ako dokazat, ze som to poslala. to taky boj na dlhe lakte, nikdy neviete na koho natrafite.
po tom čo sa mi stratil jeden balíček posielaný ako obyčajný list,vždy poprosím pani za okienkom,aby som si to mohla odfotiť mobilom..odfotím si celý balík aj s ich razítkom,aby som aspoň´takto dokázala,že ja som to poslala,keby sa náhodou cestou stratil ☹
@stanislavao ta postarka jej musi dat listok do schranky aj ked ide o obycajnu zasielku, len tam odfajkne list,alebo balik a velky objem,alebo nieco take, mne to tak robia aj s doporucenymi zasielkami a aj ked su male, musim chodit na postu pre to ako mongol 🙂...ako inak by vedela ze tam tu zasielku ma? A ci uz o tom vedela a neprevzala si tak to uz je druha vec, treba to zistit @nikolca
@emogeon žiaľ pri obyčajnej zásielke ti je v podstate doklad o zaplatení na nič... keďže tam nemáš meno, adresu kuppujúcej ako na podacom lístku.... obyčajná zásielka je vždy risk.... aj keď... ja som len párkrát posielala na žiadosť kupujúcej doporučene... ináč chcú stále obyčajne problém zatiaľ (klop klop 😅 ) nebol...