icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pajinka23
26. okt 2011

@annie13 to vazne ti tak napisala??no to je ale drzana😀ja sice tiezvelke veci ako odrazadlo posielam vo vraci,lebo ked nemam veliku krabicu tak sa to inak ani poslat neda,ale aby som balila balicek velkosti25x20cm do sacku s kosa??tak to nikdy 😠 😠 ja vetsinou posielam v bublinkavych alebo obycajnych hrubych obalkach alebo v krabickach ale tie vzdy zabalim do original baliaceho papiera,tiez kupujem ten hrubsi🙂aledo vreca na smeti??a este do toho cierneho,hnusneho teda nie...aj ked ich mame doma kopu 😀 😀 😀

annie13
26. okt 2011

@pajinka23 ja kupujem plastove obalky,
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9215743&tab=0
to ma vyjde kus 0,085 ziadne starosti s paskou ani nicim
mne tiez nevadi pri velkych veciach ale toto boli nove bodynka a ta odpoved ma dojala

pajinka23
26. okt 2011

@annie13 no ja mam zasetie bublinkave obalky roznych velkosti🙂ale tie co kupujesty su tiez super,lebo tie sa daju aj poistit aj ked posielas ako dop list🙂

janka_pn
26. okt 2011

mne ked pride pekna vecicka, za dobru cenu, je mi suma fuk v com to pride, ziadne vrecko na odpadky (ciste) mi nevadi.... 😅 😅 😅. ja si teda neuctujem balne, ale balim, co mam zrovna doma, nekupujem extra obalky. ked je vec drahsia, tak samozrejme hladim na kvalitne zabalenie, ale pri obyc 2e veciach, by som speci obalky nekupovala 😉. ale to som sa len votrela mimo temu... 😕 😀

annie13
26. okt 2011

@pajinka23 ano? daju sa poistit??

janinah
26. okt 2011

@bartokami,niečo si u mňa objednala a potom nič,zbytočne som vec rezervovala,tak mi napadlo tu pozrieť...a už ani odpoved nečakám,dobre,že existuje táto téma

janus32
27. okt 2011

@annie13 aj ja tu nakupujem a som velmi spokojna 🙂

rubinka
27. okt 2011

@annie13 - dík za tip na obálky 😉

Inak ktorý rozmer používate najčastejšie? Aby som zbytočne nenakúpila veľa veľkých obálok...

benne
27. okt 2011

@annie13 ked som chcela minule poistiť list, tak mi vravela teta za prepážkou že dá sa, len ak mám plastovú obálku.. tak asi sa dá ... neskúšala som ešte

stanislavao
27. okt 2011

@rubinka ja pozuivam S a M a este kupujem L. ja si ich objednavam vo vacsom u tejto pani, tak po cca 20 ks z jednej velkosti, alebo S mozete aj 30 si objednat. lebo ked sa posiela 1-3 veci, body, alebo nieco podobne, tak staci S.
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=20090
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12147112&tab=1
mozete si objednat aj balik obalok a vtedy to mate este vyhodnejsie.

stanislavao
27. okt 2011

ale mne na poste povedali, ze poistit sa da len ked to ide ako balik. vraj listova zasielka sa poistit neda.tak teraz neviem.

pajinka23
27. okt 2011

@annie13 ano moja vsetky obalky plastove tohoto typu sa daju poistit,dokonca aj ako doporuceny list aj 1 aj 2.trieda:-)))si nevedela??ja som tak posielala snat sto krat🙂

gabika7706
27. okt 2011

@benne
@annie13 na poistene listy ma posta speci svoje vlastne obalky http://www.postshop.sk/b2c/b2c/display/(layout=... ale mozno by sa to dalo aj s tymi, kt. pouzivame my 🙂 musim sa opytat, ked budem nieco posielat..kedysi na tych ich obalkach bola taka cast, kt. sa vypisovala osobitne (akoby "oddelitelna") ale nie som si ista, ci to nebolo len speci na dokumenty (to som posielala)

pajinka23
27. okt 2011

@stanislavao veci v plastovych original obalkach sa daju poistit,zvyknu sa v nich posielat napr aj doklady,sperky alebo peniaze🙂))ja som uz velakrat posielala🙂samozrejme musi to ist doporucene 😉

gabika7706
27. okt 2011

@stanislavao listova zasielka sa da poistit, len musi byt v speci obalke 😉

emogeon
27. okt 2011

baby pls ako to je ked kupujuca chce platit postovou poukazkou, ona zaplati postovne?..banka mi uz nestrhne nic ? vdaka

pajinka23
27. okt 2011

@gabika7706 to ti potom na poste predali obalku urcenu na peniaze🙂ak bola s rozsirenym krajom🙂inak tie obalky su vsetky rovnake,len posta ma tusim sedo modre🙂aspon u nas

pajinka23
27. okt 2011

@emogeon ked ti chce platit pos.poukazkou tak ti posle sumu aj s postou na seku,ktory ti pride domou a peniaze vyberies na poste🙂

denisocka
27. okt 2011

co sa tyka obalok,už som to tu pisala,ale bolo to zmazane kvoli off topic - na ebay su plastove po 3-3,50€ za 100ks velke 25x31cm

gabika7706
27. okt 2011

@pajinka23 posielala som speci dokumenty na jedno ministerstvo, takze to bolo mozno aj preto, ale sak to je jedno, dobre vediet teda, ze sa saty daju poistit aj v tejto obalke 🙂

pajinka23
27. okt 2011

@denisocka pocuj a ako to tam objednavas?

denisocka
27. okt 2011

opravujem, 50ks za 3,30

pajinka23
27. okt 2011

@gabika7706 no moze byt 🙂 🙂 🙂

denisocka
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
27. okt 2011

@denisocka jaaj no tak ja som s toho teras somar 😀 😀 😀 a to ani nieje nasa stranka ze?

denisocka
27. okt 2011

@pajinka23 nie nieje

stanislavao
27. okt 2011

@gabika7706 a ja tie plastove speci obalky obalky pouzivam stale a mi povedali, ze sa poistit neda. tak ma oklamali. vdaka.

benne
27. okt 2011

@gabika7706 no.. to je asi skôr pravda.. ona mi vtedy vravela, že špeciálna plastová obálka, ale kedže som to mala už zbalené, dalej som neriešila, dik 😵 🙂

rubinka
27. okt 2011

@denisocka - no a pošta k tomu stojí koľko? Už si to niekedy objednávala?

denisocka
27. okt 2011

@rubinka rubi,to je s poštou, a hej,ja ich pouzivam