icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

luba142
27. okt 2011

@nikolca ja som teraz cakala jeden balicek doporucene, poslany v pondelok, vcera som pisala dotycnej ze este nic nemam a napisala mi cislo podacie, manzel siel z prac e na postu poslat balicky a pytal sa tam a tam mu postarka povedala,ze je to tam uz od utorka, len to postarka zabudla ci co...tak bohvie kedy by mi to dorucila alebo dala listok....aj postarky su zabudlive a mozno jej to zabudli dorucit alebo dat listok..... tiie posty su nieco inak 😠

piacere
27. okt 2011

@luba142 ja som minule posielala baldachýn ako balík... odišiel v utorok...v piatok mi pani píše, že ešte nič nemá... dala som jej číslo zásielky... a samozrejme, že balík ležal u nich na pošte... Hlavne, že nevedia na pošte vymyslieť ceny.... len kvalita sa akosi nerovná kvantite zaplatenej na poštovnom... hanba im...

annie13
27. okt 2011

ja som sa dnes tiez rozculila na poste tak oznamenka v schranke prebrat som si to mohla aj vcera o 17tej a idem dnes o 11tej a nedali mi ho nestihla si to este zauctovat tak mi ho nemoze vydat zbytocne som tam malu tahala

luba142
27. okt 2011

@piacere no prave, clovek aby to sam nahanal,ked nieco caka a nechodi to, len neviem ako by som sa dopatrala keby som to chcela obycajne, preto ani obycajne neprimam a nerada aj posielam

rainee
27. okt 2011

mne sa stala teraz taka vec, pani mi mala poslat (doporucene) zasielku ale ona ju poslala len obycajne a doteraz mi neprisla. jednalo sa o vec ktora mi do schranky nevojde, takze preto som to chcela doporucene. bojim sa ci to niekto nezobral od schranok, papierik ziadny som si nenasla (ale pri obyc.zasielke sa ani nedava?) ale planujem to ist este zajtra hladat na postu ak to nepride, dufam ze balicek bude tam.... ☹

akika722
27. okt 2011

tak ako som si myslela 😎 neregistrovana stankan@inmail.sk - stanislava nerádová zase len naťahovala,pozor,už druhy x,vyžiada si čislo učtu a ked sa jej rači ozve sa že už to nechce

rainee
27. okt 2011

baby este jedna vec, pisala mi jedna maminka ze chce rezervovat asi mesiac balik oblecenia lebo este nevie ci caka chlapceka alebo dievcatko 😕 ja som jej napisala ze to je dost dlho, nech sa mi radsej ozve ked uz bude vediet co to bude aby som jej to (mozno zbytocne) nerezervovala. teda snazim sa vychadzat v ustrety ale toto uz sa mi zdalo velmi dlho, nie? mali ste taky pripad?

akika722
27. okt 2011

@rainee mala som,kočka si nechala rezervovať na 4 MESIACE ,nakoniec sa jej aj narodil chlapček a ona to zrušila 🙄 tak asi tak..
hodnotko som nedala,ani do temy som ju nepisala lebo už daaaavnejšie pre mna niečo šila-čo som si aj zaplatila

rainee
27. okt 2011

@akika722 no pekne 😒 toho som sa chcela vyvarovat.

akika722
27. okt 2011

@rainee a to som ešte napisala že hračky čo chcela dam zdarma+poštovne uhradim ja..no noč,som blb 🙄 takže nie,na mesiac nerezervujem..
ked je pred materskou jasnéééééé,s tym problem nemam,to počkam,ale takto že nemam istotu že to vezme takto už nie 🙄

emkab
27. okt 2011

@rainee ja by som hladanie neachala na dotycnu, lebo pre teba je dokazom, ze ti to poslala podaci listok. Ak to poslala obycajne, nesie riziko ona a ak sa to nenajde, tak nech vrati plnu sumu. Ja som tu uz tiez riesila tie "setrive zenicky", kt. sporia este aj na postovnom, kt. si zaplatis a stale ma to vytaca. A nehovorila ti nahodou, ze to poslala tak nedopatrenim a ze to posielal niekto namiesto nej a preto to slo obycko?

nelinka0401
27. okt 2011

baby má niekto skúsenosti s alena2a@yahoo.fr ??neregistrovaná.chcela odomňa teh.rifle.poslala mi aj adresu,tak som jej dala č.účtu a dodnes žiadna platba ☹ a to som jej ho posielala pred týždňom.kôli nej som prišla o jednu kupujúcu.na maily neodpovedá 😠

luba142
27. okt 2011

@rainee tak to je potom jej chyba,ze to poslala obycajne, ked si chcela doporucene,je to aj v konverzacii medzi vami tak by si to mala riesit ona ale zase pre tvoj pokoj sa spytaj na poste u vas a ak tam nebude tak je to chyba jej a mala by si to potom riesit aj vratenim penazi asi...listok by si mala mat aj u obycajnej ak nevojde do schranky

luba142
27. okt 2011

@nelinka0401 zrus rezervaciu a ponukni ak bude mat ina zaujem 🙂Ak by to chcela tak to posle behom par dni, tyzden uz je vela

rainee
27. okt 2011

@emkab nie, praveze je velmi ustretova uznala si chybu a je vraj ochotna mi vratit peniazky ak sa to nenajde,takze nemozem povedat nic zleho. no uvidime ako to dopadne, chcela som pockat do konca tyzdna... inak ako riesite ked vam poslu obycajne aj ked si zaplatite doporucene, ziadate vratit rozdiel???

luba142
27. okt 2011

@rainee mne sa to stalo raz tak som to neriesila, ale nabuduce uz by som to hej, lebo to je osklbavanie 😉 a aj prisiel nacas 🙂

gabika7706
27. okt 2011

@nelinka0401 s tymto mailom su na mmb pozastavene dva ucty
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=19494
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=17052

zaujimave hodnotenia...platbu necakaj a ponukaj dalej..

rainee
27. okt 2011

ja musim povedat ze ma dost vytaca ked mam uvedene v podmienkach predaja ze neposielam na dobierku a x ludi chce na dobierku, tiez zjednavanie na cene u eurovych polozkach a tiez zenicky ktore nakupuju a po par dnoch zazracne zistia ze na to nemaju peniazky 😠

emkab
27. okt 2011

@rainee mne to bolo trapne predtym pozadovat s5 napr. 60centov, ale ked sa to zopakovalo viackrat, tak uz mi to trapne nie je 🙂 Ved ani ja nemam doma bezodny mesec, aby som mohla peniazky rozdavat :-/. Ine je, ak to doma odvazi a na poste zistia, ze to vazi menej a je to lacnejsie, to sa stava. Ale obycko miesto doporucene je cielene a vedome. A ak sa to fakt stane nedopatrenim, tak predavajuca si hned pyta cislo uctu, ze prasule posle s5.

gabika7706
27. okt 2011

@rainee mne raz jedna naklikala na 13 veci, dokopy skoro za 40 €, tak ci jej dam zlavu a kolko, ked tolko odo mna ide kupovat, ponukla som, samozrejme, aj zlavu z veci, aj postovne ze zaplatim ja...a ona mi na to "no ale ja mam na to dokopy len 10 € 😀 " - ten smajlik bol jej. Fakt sranda, pobavili sme sa a mozme ist vytacat dalsie predavajuce...

masinka
27. okt 2011

@rainee s tym, ze 90 % ludi si neprecita "obchodne podmienky" a teda ani to o tej dobierke .... no dajme tomu, vsak su tu kadejaki neregistrovani, alebo novi co sa tu nevyznaju... ale ked mi na inzerat "predam 50 cm plysaka " napise baba otazku ze a kolko meria?, tak to uz potom fakt rozmyslam ci su ti ludia uplni ... , alebo si zo mna robia dobry den....

rainee
27. okt 2011

to bola velka srandistka ze 40e. inak to som asi len ja taka blba ze ked nahodou neodhadnem cenu postovneho a je to menej automaticky posielam rozdiel spät na ucet a ked je to viac uz to dalej neriesim? 😀

luba142
27. okt 2011

@gabika7706 super nakup by chcela spravit asi 😀

emkab
27. okt 2011

@masinka to bolo zlate s tym plysakom 😀 ale verim, ze sa stava, mna sa na knihu pytala pani, ze kolko ma stran a o com su kapitoly..som jej asi mala odfotit obsah teraz rozmyslam 😀

emkab
27. okt 2011

@rainee podla skusenosti nielen tu na MK asi ano, si blba 😉 ale je smutne, ze sa seriozny pristup v dnesnej dobe oznacuje za blbost ☹ ☹ ☹

rainee
27. okt 2011

@emkab
@masinka baby to je fakt zle, ja som sa uz tiez par krat dobre pobavila ked sa niekto pyta presne to co je uz napisane v inzerate a uplne najlepsie ked ani poriadne nevie o co prejavil zaujem a ze nech poslem foto tovaru 😀

gabika7706
27. okt 2011

@rainee viac takych "blbych" nas je 😉
a foto tovaru je este OK, ale poziadavky, ze poslite mi foto vas v sukni alebo vase nohy v tych topankach a pod... 🙂

nelinka0401
27. okt 2011

@luba142 no včera som ho aktivovala.no ale aj tak mohla aspoň zo slušnosti napísať čo a ako.vždy lepšie ako takto čakať.kedy si nepýta číslo účtu tak na ňu kašlem.. 😉

luba142
27. okt 2011

@nelinka0401 to je tu na dennom poriadku najpr sa pytaju a potom ani bu ani me

janka196
27. okt 2011

co sa tyka rezervacie. ja som tak jednej mamiccke na mesiac podrzala rifliky. najprv som nechcela ze to je dlho ale bola ochotna mi poslat aspon ccast penazi tak som sa zlutovala ze jej ich podrzim aj bez tej zalohy. ako sme sa dohodli ich vyplatila. uz ich ma doma a sme obe spokojne takze nebanujem ze som jej ich podrzala. 🙂