Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@michaelapillarova no tak za tú sumu to malo byť poistené 1 triedou.a neboli lacné veru..si jej už písala?ako ti odpovedala?ved je to už týždeň 😒
@nelinka0401 hej pisala som jej vcera, ze este neprisli, a ona mi potom napisala, ze akurat sa prihlasila, a chcela sa spytat ako som spokojna s cizmami a sa cudovala akoto ze neprisli, ze pojde na postu sa opytat, ze kde je problem, ale neodpisala, ci to vyriesila a dnes som jej pisala, ze neprisli ani dnes a sa este neozvala. Tak dost stali, este sa mi nestalo, aby som tak dlho cakala a to dost nakupujem, cez MK
@sisaha no ved ja som jej to posielala obycajne ( ved som jej aj pred kupou napisala ze teda budem znasat postovne ale len ak to pojde obycajne- s tym suhlasila) chce mi to poslat tiez len obycajne ale na moje naklady, ale az ked obdrzi mikinu. Pise mi do sprav veci ze som klamarka a pod, aby som sa hambila 😨 😨 😨 .
jedna sa o tuto mikinu : https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-mikiny-s...
Len som chcela pocut aj iny nazor - nestranny na vec 😉
@michaelapillarova no ved to že ked si prirátaš aj poštu za takú sumu by si si kúpila aj úplne nové.ja som v Deichmane teraz kúpila malej za 20 ečok krásne kožené a zateplené.no musíš jej stále písať.nič iné ti neostáva.a prečo ti nepovedala ako to poslala.ak to má 1 triedou tak musí mať o tom doklad.
@nelinka0401 tie topanocky su adidas, tak asi preto taka suma, musim jej napisat, ci sa bola pytat na poste, uvidim, ked zajtra nepridu, tak to potom uz asi nikdy ich nebudem mat
@helka1 ak je taka, nereaguj na jej invektivy. Strucne a jasne jej odpis, ze si ochotna vec zobrat späť,ale postovne si uhradi sama, ty si ho uz znasala. Jej chybou bolo ze si nedala premerat vsetko. a ze peniaze jej vratis az po obdrzani pulovra. A ak sa aj nadalej bude vyjadrovat takto, ze komunikaciu s nou koncis a nevezmes späť ani pulovrik a nech si ho predava ona.
@michaelapillarova opytaj sa jej ako to poslala, ak doporucene tak by mala mat podaci listok tak nechti ho ofoti,aby si mala istotu,ze je od nej a cislo zasielky, ak obycajne tak to je smola...teda ak poslala vobec. Ja som posielala cizmy normalne 2 triedou doporucene za 1,60 a prisli za 2 dni
ahojte bol mi posielaný balíček,kupovala som malej topánky cena bola 14euro+2eura poštovné,bolo to posielane v pondelok prvou triedou do dnes mi balik neprišiel,no neviem či robím skoro paniku,žiadala som podacie čislo že pokial mi to nepríde do zajtra tak sa pojdem pozrieť na poštu,dnes som už aj na poštu volala a u nas to nie je!baliček mi poslala obyčajne hoci som jej zaplatila 2eura,ako sa teraz balíčka dopátram?ona sa bola pýtať aj u nich na pošte a vraj že to bolo vo väčšej obalke a to neroznáša poštárka ale malo to byť na pošte!a čo teraz?vraj zajtra bude volať k nam na poštu k doručovateľom a pokúsi sa zistiť viac!vraj jej povedali že to mohlo skončiť aj na inej pošte čomu ona moc neverí? 😠 😠 😠 😠 no som riadne napálena
@nikolca posielala to bez podacieho listka?..tak to vela moznosti nie je..bud balicek este bludi a dôjde ti..alebo nic.., kedze nemas podaci listok, nedopatras sa..ak si ty ziadala poslat obycajne..tak je to tvoja chyba..ak nie..musi ti potom vratit peniazky ..ale 2 eura posta..malo to byt poslane doporucene
@traktor no praveže ja som nežiadala aby mi to poslala obyčajne,už som jej aj napísala že poštovné dve eura bolo dostatočne vysoke na to aby to poslala doporučene a ona mi napísala že neodhadla váhu preto dala vyššie poštovné,kupované boli cez mma,odtial som kupovala aj tužkové baterky+nabijačku platila som poštovné 1,50a bolo mi to poslané tiež obyčajne ešte v utorok a dnes mi to prišlo a to boli tenisky ktoré mohli mať tak do pol kila
dnes som prerobila na poštovnom 1,20€ 😠 😠 ☹ ...účtovala som mamičke polovicu poštovného(obyčajne)+dala darček ( hrkálku)..podľa váhy som mala platiť 1€...kedže to bola drahá hračka,zabalila som ju poriadne,nech sa nič nestane cestou(vieme ako s nimi narábajú) a pri okienku vyskočila váha 10dkg nad kilo a pani mi dala cenu 2€..skoro ma porazilo ☹
ke´d som sa ohradila,že minule mi za takú istú váhu dali platiť inú sumu...len sa usmiala a podľa cenníka mám platiť takú sumu 😖 😖 ..tak som to radšej poslala ako balík,nech mám aj doklad.
Kontaktovala som aj kupujúcu,objasnila situáciu a spýtala sa,či rozdiel doplatí.......asi snívam,že ke´d si myslím,že doplatí však????... 😝 😝
dnes mi prisiel dalsi super mail, nedostali ste niektora podobny? text:
dobry den nepodarujete nam oblecenie pre babetko cakame prve male a nic nemame zme slapsa rodinka ktorasi dovolit kupit nove oblecenie nemoze prosim dobrih ludi opomoc ani na kociar nemame internet nemame pisem ot sestri ona nam pomaha abizmesi pisala na ooblecenie prosim vas mam mamu chooru onami pomoc nemoze je us dost starsa pani prosim vas iba o oblecenie pomoste mi prosim vas pre boha z pozdravom helena DAKUJEM
666rutko6666 @azet.sk
@trnka77 Keď je niečo také na hrane čo sa týka váhy, buď si radšej vypýtam viac s tým, že mamičke poviem, že jej to vrátim, alebo že ak to bude viac, že je potrebné, aby mi to doplatila a či to berie na vedomie. Zatiaľ mám s tým len dobré skúsenosti. Na pošte majú presnejšiu váhu, preto sa radšej poistím.
@rainee kukala som len tak zo srandy na pokeci ze kto ma take basnicke crevo tak je to 21 rocny romsky spoluobcan chalan 😕
@trnka77 taká otázka, vec si vážila už zabalenú, alebo čisto len hračku a darček? 😕
@li_la na pošte až také presné váhy nemajú, u nás pri každom okienku váži váha inak 😉 už viem, kde im váži menej a tam chodím 😅 😉

@helka1 bud v tomto nekompromisna, lebo nakoniec mozes este ostat oklamana ty...ona to posle obycajne, vec si necha a bude mat aj peniaze...