icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

annie13
28. okt 2011

@danu ospravedlnujem sa uz sa to nestane uz s nou nemam co riesit

nikolca
28. okt 2011

@nelinka0401 ja som malej kupila tričko s dlhými rukavmi kde je velkosť 86/92,naša malá ma 2roky a tri mesiace a my nie a nie do toho trička nie dorásť,síce sme ho už začali nosiť ale je nám stále veľké a rukávi máme vyhrnuté,no to sa ozaj podla tých velkosti riadiť nedá,naj lepšia kúpa je ked si to vyskúšate poprípade ked kupujem tu tak pokial nie sú uvedené rozmery tak o ne požiadam 🙂

lucinka1104
Odpoveď bola odstránená
nelinka0401
28. okt 2011

@nikolca no ved práve-lepšie je si viac krát premerať ako sa potom s niekym doťahovať. 🙂

luba142
28. okt 2011

@nikolca no ved prave,mna tie rukavy hnevaju su vsade take dlhe a to my uz nosime tricka 98 lebo 92 je na kratka dlzka, ale rukav akurat 😀...aj ja to na poziadanie premeram,lebo to fakt rozne a aj deti inak rastu 🙂

rainee
28. okt 2011

k tym rozmerom urcite si treba veci nechat premeriavat. naprikald urcite znacky (HM,CA) su podla mna vacsie ako priemer, co mne vyhovuje. moja mala bude mat 2 roky a niektore veci hello kitty z HM nosi este stale c.80-86 ale veci z tesca neoblecie ani na 2-3 roky, kupujem uz 3-4 roky. okrem toho ona ma dost dlhy trup takze su jej vsetky tricka kratke ale rukavy dlhe 😒 skor sa teda orientujem na predlzene tunicky. overaly na 2-3 roky uz tiez nemozeme nosit lebo ruky nohy dlhe ale cez trup male.

janus32
28. okt 2011

@pajinka23 Este k tym velkostiam chcem dodat,ze naozaj treba vzdy ziadat rozmery,nie sa riadit podla stitku 😖 pretoze ak je pisane vek-3roky,tak to je tazko posudit ci to bude mojmu dietatu dobre a ci nie.Ved predsa nie su vsetky deti rovnako velke 😕 jedno je na svoj vek drobcek,inemu by ste hadali aj viac rockov 😉 takze vzdy aminky ziadajte rozmery!!!

li_la
28. okt 2011

Nepoznáte náhodou pani s takýmto emailom? mmarcel@centrum. sk - Hanka Misálová (neregistrovaná/ý)? Chcela by poslať vec na dobierku... Vyzerá seriózne, len tak náhodou pre istotu...

akika722
28. okt 2011

baby je tu ešte niekto?potrebujem radu 😀

akika722
28. okt 2011

@luba142 tak rad 😀 reagovala som na inzerat a kedže to je velkosť 9-12 a pani ma napisane že jej syn to mal na 2roky chcela som premerať a ona mi napiše že ona nema čas merať 😅 😲 😅
tak ma odpinkala 😅 to ako mam nakupovať? 😅

akika722
28. okt 2011

hodnotko nema žiadne 😅

akika722
28. okt 2011

aaaaaaaaaaaaa opytala som sa že či to len teraz nema čas alebo mi to nezmera vobec,taaak kašle na odpoved 😅 načo potom nahadzuje bazarik? 😅 ved nemusi hned

luba142
28. okt 2011

@akika722 no tak ked nechce premerat tak kasli na nu, ze 9-12 ma na 2 roky??? daj mi ten inzerat nech kuknem do IP ale radsej 🙂

anetaadam
28. okt 2011

@akika722 ja by som asi nekupila,keby som nebola istá veľkosťou.Ved to meranie zaberie fakt 2 minutky 😒

akika722
28. okt 2011

@luba142 ok hodim ti 😉
@anetaadam 😅 ja som v šoku 😅

benne
28. okt 2011

@akika722 toto milujem, môj nosil na 2 roky, a ved to ma nezaujíma.. podstatné je, že aké to má miery... 😀 😀 a či je to vec na 2 roky, alebo ona má syna na 9-12m ked by mal byť na 2 roky 😅 😅

akika722
28. okt 2011

@benne 😅 no boh vie,napisala len že mal asi 80cm čomu neverim lebo moj ma už cez 80cm a ma 14m 😅

luba142
28. okt 2011

@akika722 alebo je to podvodnicka a veci nema ani co tam uvadza

akika722
28. okt 2011

@benne ale miery mi asi neda 😅 že dik 😀

akika722
28. okt 2011

@luba142 maš to v ip 😉

benne
28. okt 2011

@akika722 a ved o to ide.. že ked bol drobnejši, tak mohol nosiť čo by nechcel.. 😅 ale ak odmieta merať, ktovie čo dalšie by sa v takom obchode ešte pokašlalo 😉

anetaadam
28. okt 2011

@akika722 ono to je asi o ochote predávajucej.Ja tiež nemám niekedy čas, ale vždy premeriam 🙂

akika722
28. okt 2011

@benne o ten inzerat mali zaujem tušim dalšie 3osoby..mna by tak zaujimalo čo napisala im 😀

akika722
28. okt 2011

@anetaadam ale ved ja som to nechcela od nej hned..stačilo napisať ok premeram 😀 a nie že ja nemam čas veci merať 😅 tak nepredavam 😝

luba142
28. okt 2011

@akika722 uz som to kukala, ale veru netusim kolkaaatka to moze byt, ked nepremera,nechaj tak ☹

akika722
28. okt 2011

@luba142 ved hej,už od nej nechcem,myslim že ani neodpiše len som vam chcela zlepšiť naladu 😅 kokso 😀 hahaha 😀

luba142
28. okt 2011

@akika722 no ved to, ze ked ona je neochotna, tak asi nic nepreda potom 🙂
ja som tu vcera buntosila o desiatej vecer som merala pyzamo a este sa ani neozvala ta dotycna ci hej alebo ee 😅 😅, samo,ze neregis.,ale ked som sa na nu pytala,tak mi jedna odpisala,ze s nou mala dobre skusenosti tak uvidim

akika722
28. okt 2011

@luba142 noooo,nemože byť každy taky ochotny 😀 😀 😀 kašlem ja nanu,nech jej to tam stoji ešte 4roky možno si uvedomi 😅

henulienka
28. okt 2011

@luba142 ja som dnes tiež premerala jednej mamičke pyžamká a veruže keby nepremeriam, tak kúpi a sú malé... niekedy sa nedá riadiť číslovaním, a hlavne aj to, že každá značka si očísluje inak.

luba142
28. okt 2011

@henulienka sak to, ja sama mam problemy to v obchode riadne kupit detom, nieto este takto