Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
nechapem tie baby, tak ked chcem predat tak sa snazim co najviac vyhoviet kupujucej
@adka7755 po včerajšej sprave čo som sa jej opytala či nema fakt zaujem mi to ani zmerať- amožno si aj všimla že sa radim tu,napisala mi ip že je je mimo domu tak može zmerať až o tyždeň..
tak som jej napisala že už nemam zaujem o jej tovar a že to stačilo napisať takto aj včera...ved ja som od nej nechcela aby uteklala a hned merala 🙄
ale pri takej ochote-po takej sprave-že ja nemam čas merať a žiadne vysvetlenie..dik nech si to necha..
aj mne ked deti spia tak vtedy nemožem lebo šaty držim v ich izbe-teda časť šiat,ale napiše že ak sa zobudia hned zmeram a neodbijem zaujemcu hned nadrzo 🙄
@akika722 no ja mam veci ulozene v posteli. raz sa mi stalo ze maminka pytala miery. vecer som jej napisala ze rano jej pomeram a uplne som nato zabudla ;( kedze som jej odpisala uz mi nesvietila sprava takze mi to vypadlo. ozvala som sa jej po par dnoch a pisala ze dakuje ze uz kupila ine. no moja chyba 😔
@akika722 takto isto to robim aj ja, ked nahodou mi mala spi,lebo ja mam zase veci v spalni...tak napisem,ze zmeram ale az sa mi zobudi. Ved co to nemohla napisat takto hned? Podla mna uz si teraz vymysla, ved by nenapisala,ze nemam cas, ked ani neni doma uz by mala rovno napisat dovod, nie? Mala napisat som mimo domu dlhsie a ked sa vratim a budete mat zaujem tak pomeram a dam vediet, nie??
@macamac ja by som jej to poslala tak ako to vyjde za tie peniaze keby mi ich previedla 😉
@luba142 ahojte maminky. Som tu nova, citam si tieto vase problemy a tak mi dufam poradite. Posielala som jednej kocke vecicky. Trvala na tom, aby som jej zaplatila postovne. Povedala som ok. Fakt je ten, ze sme sa nedohodli na type postovneho a poslala som to obycajne:(. Mamina ma teraz obvinuje, ze ona peniazky poslala, ja balicek nie ale na druhej strane sama priznala, ze mohla nastat aj situacia, ze postarka polozila balicek ku schranke a niekto si ho zobral. Navrhla som jej, ze polovicu jej poslem spat. Mate s tymto skusenosti? Dakujem za radu
@zuzkla hmmmmm, ťažko radiť....ale zas-ani ty nemáš doklad, že ona tie veci nemá. mohla ťa oklamať-a bude mať veci,aj časť peňazí. a ty zostaneš bez vecí-aj bez polky sumy za obchodík.
vieš-do budúcna-ak mňa maminky poprosia o zaplatenie poštovného-tak ich upozorním,že len obyčko na ich zodpovednosť /ale závisí aj od sumy objednávky/ a ak chcú doporučko-tak ideme napoly. mám to podchytené v konverzácii a potom sa mi ľahšie spí 😉
@piacere no ako pre koho- 20€, postovne ma stalo 2€. Tiez ma napadlo, ze co ak blicek dostala a teraz chce dostat trochu aj mna. Pravdepodobnost, ze sa niekedy stretneme je 0%. Aj som jej napisala, ze ak chcela mat istotu, nemala " setrit" na postovnom vzhladom na cenu. Zaroven ma hryzie svedomie, co ak jej krivdim a naozaj nic nema.
@zuzkla fuha, tak to je pekná suma... tak pre teba, ak máš polku vrátiť a nebudeš mať ani tovar, ani 10eur... ale aj pre ňu, ak teda fakt nič neprišlo.... ja osobne by som za takú sumu obyčajne neposielala, ani nechcela, aby mi niekto poslal (toto je suma, keď už väčšinou - ak ide o balík - aj poisťujem).... A kočka nemá žiadne hodnotenia?

@akika722 to sa stalo už aj mne, že mi napísala, že v inzeráte napísala veľkosť a nemá čas na meranie...tak som jej napísala,že v tom prípade ani ja nemám záujem o jej tovar...veď v jej záujem je, predať to,nie v mojom...aj keď ma to mrzelo, lebo to bola súprava, ktorá sami fakt páčila,ale nekúpim len tak od brucha...