Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@macamac islo to ako list. Ani ja nemam problem zaplatit postovna, aj doporucene. Velakrat doplacam, pretoze balicek je tazsi, to je ok. Ona si vsak brala vetrovku, bola ako nova, nakupna cena 100€ a predajna 15€. Prislo mi to ako dostatocna zlava . Ale to je jedno. Neviem kde som mala hlavu, vychadzal som z toho, ze problem nenastane.
Ja som objednala cizmy a este stale mi neprisli a to posielala minuly piatok a aj podacie cislo som pytala a sa neozyva.
ahojte nemate pls niektora presny cennik dobierok a vahu? tak lopatisticky 😵 vdaka
@zuzkla tak 20eur, či 15? lebo to je rozdiel...nuž-prišla si asi aj o koruny za poštovné
a kedy si jej to posielala? ako píše @piacere možno to bude ešte na pošte
mne sa raz stalo-posielala som doporučko-a pani to neprišlo...som vyvolávala na ich poštu-a vraj nič s takým podacím číslom tam nie je
tak potom boli ochotné, sa ma vypytovali,ako asi ten balík vyzeral, moje meno...a našli ho-ale vieš ako? ten štítok s podacím číslom sa cestou odlepil !!!!! tak to mali uložené ako obyčajnú zásielku 😒 toť naše pošty...skús si to aj ty vytelefonovať na ich poštu 😉
@macamac aj ja som raz cakal balicek a nasla som ho normalne v schrane (este ze sa tam dal 😀) a mamina od ktorej som to kupovala moi to mala poslat doporucene, ale aj na obalke bola posta 1,20 tak som jej pisala a ona aj podaci listok fotila,ze to tak aj poslala, len zrejme aj im sa to odlepilo,alebo neviem ako proste mi prisiel obycajne
@macamac ano tu na MK, ta neviem ci oklamala ci problem v poste, len skoda ked oklamala, clovek chce usetrit, tak este prerobi, viem , ze tie topanky neboli lacne , lebo stali 20 eura plus este posta tak 22,20, ale boli to adidas. Tak mam smolu
@rubinka pytala som od tej pani cislo podacieho listku, ale vobec mi neodpisuje, tak asi ma oklamala 😒
@michaelapillarova skus dať jej nick do googlu či ti niečo neg.nevyskoči 😉 zistiš ak ano-overene 😉 😀
@michaelapillarova a aké má hodnotká? píš adminom-nech nahliadnu komunikáciu, ony ti pomôžu a môžu poskytnúť jej údaje
ak si platila cez IB-choď dať reklamáciu na prevod do banky, ony vyzvú príjemcu na vrátenie platby,ak do 7dní nebude reagovať, poskytnú ti jej osobné údaje. a láskavo by som to milej mamine takto napísala ešte predtým,než tak urobíš-a že to budeš riešiť cez políciu. možno sa zobudí 😝
@michaelapillarova :(:(. Mrzute. Len neviem, co niektore kocky vedie k tomu, ze spekuluju!!! Ved im to moze prejst raz, dvakrat....
@macamac tak je registrovana od augusta a predala asi len jednu vec, lebo ma len jedno hodnotenie, ale pozitivne, tak neviem, skusim asi kontaktovat tu pani, co od nej objednavala a viac uz inzeratov nema a ked mi pise, ked si dam na jej profil, ze aktivna, to znamena, ze je prihlasena na MK?

aha-už som pozrela cenník SLP-to bolo do 2kg list 2.triedy-tam je 2eur, keby si poistila-bolo by 2,60eur a mala si po probléme 😒
ja by som to poslala ako balík 2.triedy do 2kg-to máš za 2,20eur-a balíčenka je už predsa nejaký doklad, ktorý musí podpísať...pre 20centov máš teraz zbytočné problémy
a do podmienok ti je mnohokrát zbytočne písať-málokto ich číta, ja si preto všetko prácne radšej vykomunikujem s každou maminkou