icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

macamac
29. okt 2011

@michaelapillarova áno-prihlásená posledných 7dní. a inzeráty aktualizuje? no-napíš jej teraz hneď pekne toto litánie, čo som ti poradila 😉

michaelapillarova
29. okt 2011

@zuzkla tak to ani ja neviem , ale este asi pockam, lebo som jej pisala este pred 3 dnami, ze neprisli topanky, tak sa bola informovat na poste zevraj a toto jej povedali : citujem: dobrý den bola som na poste ráno pre balík a bolo mi povedané že pokial nedosli v danom termíne den podania +2dni budem si moct uplatnit reklamáciu vrátenie postovného ale treba vraj pockat kým sa balík vráti ku mne domov že vo vacsine prípadov ked nebol dorucený sa tak stáva ...tak neviem a ani postárka vám lístok nedávala nemohol sa stratit.je mi to luto no nemožem zato..

akika722
29. okt 2011

@michaelapillarova a ta od kt.ma hodnotko..niesu z rovnakeho mesta?možu byť kamošky a hodnotko jej mohla dať len tak 😉 daj nick

zuzkla
29. okt 2011

@akika722 uz sa to stalo aj mne a s doporucenou zasielkou. Suseda pustila postarku do vchodu a ta to nechala pred dverami!!! Riaditelke posty som vycistila zaludok a viac sa to nezopakovalo.

michaelapillarova
29. okt 2011

@akika722 tak to uz aj mna napadlo

akika722
29. okt 2011

@zuzkla 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 sila

michaelapillarova
29. okt 2011

@akika722 som pozerala tak ta co jej pisala hodnotenie tak je z Banskej Bystrice

rainee
29. okt 2011

@zuzkla ja som teraz riesila nieco podobne, ale s tym rozdielom ze som si zaplatila postovne doporucene ale predavajuca to poslala obycajne. nakoniec som balicek nastastie nasla na poste 😕 este ze mi ho postarka nenechala pri schrankach (do schranky by sa nezmestil). tiez je pri dopor.zasielke sanca na reklamaciu keby nieco, ja obycajne posielam len na vlastne riziko kupujucej, ale to si kazdy radsej priplati pri drahsej veci za doporucene a ja od 15-20e aj poistujem (aj na vl.naklady). hlavne nech to pride v poriadku.

akika722
29. okt 2011

@michaelapillarova ale ona tam nema žiadne inzeraty nič nič nič.ja nviem,ja osobne by som jej neverila 🤐

michaelapillarova
29. okt 2011

@akika722 ta sak ma to mohlo napadnut, ale nemyslela som si , ze to tak dopadne, objednavam tu dost casto a este sa mi to nestalo ☹

akika722
29. okt 2011

@michaelapillarova ak je to ona je aj na pokeci a je z Handlovej

akika722
29. okt 2011

@michaelapillarova dufam že sa to vysvetli..všetko posun adminom

luba142
29. okt 2011

@michaelapillarova kolko to uz cakas? Daj ju na ciernu listinu, ci to je este skoro,neviem?

zuzkla
29. okt 2011

@macamac nie som si ista, ci ti banka poskytne info o majitelovi uctu, kde boli peniazky pripisana a chces ich vratit spat. Myslim, ze je to predmetom bankoveho tajomstva a riesit sa to da len sudnou cestou alebo trestnym oznamenim, pokial ich dotycny dobrovolne nevrati

michaelapillarova
29. okt 2011

@akika722 jemine, az sa mi trasu ruky, ona ma oklamala, vazne som si to pozrela

michaelapillarova
29. okt 2011

@luba142 zevraj v piatok posiela a pise ze je z presova

akika722
29. okt 2011

@michaelapillarova našla si ešte niečo?

akika722
29. okt 2011

@michaelapillarova bum...Prešov to asi nebude

michaelapillarova
29. okt 2011

@akika722 tak som nasla to co ty a neviem ci este by mal niekto dvakrat ten isty nick

akika722
29. okt 2011

@michaelapillarova piš adminovi

macamac
29. okt 2011

@zuzkla ale baby v téme písali,že je to tak-tie,čo tak už riešili,tak neviem

michaelapillarova
29. okt 2011

@akika722 nemam este pockat?

akika722
29. okt 2011

@michaelapillarova ja by som nečakala..skopiruj mu všetko čo ste pisali +mu napiš čo si zistila

michaelapillarova
29. okt 2011

@macamac nasla som ju asi aj na pokeci, ked si das jej nick do googlu, tak je aj na pokeci, mozno a tak ma iny udaj , ze je z handlovej, neviem ci to moze byt ona a ked aj by ju hladali, tak tu asi klamala ,ze je z presova

macamac
29. okt 2011

@michaelapillarova nie,nečakaj-nemáš na čo...a išlo ti to obyčko?

michaelapillarova
29. okt 2011

@macamac za postu som platila 2,20, tak to by malo byt aj poistene, nie?

macamac
29. okt 2011

@michaelapillarova 😠 😠 😠 okašľala ťa asi....toto neznášam, dúfam,že si sladko líhajú takéto "maminy,slečny, panie,...." fuj, to je hnus 😠

macamac
29. okt 2011

@michaelapillarova vieš-za poštu môžeš platiť koľko chceš-otázne je,ako ti to ona pošle. lebo niektoré dajú poštovné-ale ešte aj na ňom chcú zarobiť,tak pošlú to najlacnejšie ako sa dá-a potom majú drzosť písať,že to ako balné,alebo na benzín-čo to vezú na poštu, baby vyššie písali 😠 ale na to má upozorniť v komunikácii

toto ťa asi fakt len oklamala

zuzkla
29. okt 2011

@macamac aspon ja mam take skusenosti s prace, ale casy sa za tie roky co som doma zmenili🙂 tak toto mozno tiez

macamac
29. okt 2011

@zuzkla no možno-lebo fakt platby IB sú ako na bežiacom páse-tak asi sa prispôsobili aj banky 😉
ja som zatiaľ našťastie nič také neriešila-klop-klop 😉