icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

michaelapillarova
29. okt 2011

@macamac boze moj, nechapem ako taky clovek moze existovat, ze sa neboji...

macamac
29. okt 2011

@michaelapillarova neboj-vráti sa to každému - a zlo dvojnásobne...Boh je pamätlivý

luba142
29. okt 2011

@michaelapillarova daj ju na ciernu listinu isto 🙂 keby bola odkial kolvek tak by to malo prist do 3 dni urcite

zuzkla
29. okt 2011

@macamac take platby vtedy este neboli🙂.

luba142
29. okt 2011

@michaelapillarova aky my nick?

macamac
29. okt 2011

@zuzkla 😀 jaj-tak jasné, som nevedela, koľko si preč z praxe 😉

zuzkla
29. okt 2011

@macamac ako stara korytnacka🙂 - 7 r

gabika7706
29. okt 2011

@michaelapillarova 2,20 € stoji obycajny balik 2. triedy do 2 kg, keby ho poistila, stal by bud 1,90 € (do 1 kg) alebo 2,50 € (do 2 kg)...za strateny obycajny balik sa vyplaca "skutocna skoda", najviac ale dvojnasobok najnizsej postovej sadzby... ziadna vyhra posielat obycajny balik 😒

zuzkla
29. okt 2011

@luba142 co je cierna listina?

zuzkla
29. okt 2011

@michaelapillarova ked to urobi sikovne a ludia su vynaliezavi, tak asi moze. Len je smutne, ze sa najdu aj taki, ktori okradaju ludi-maminy, ktore si kupuju cez bazariky:(.

zuzkla
29. okt 2011

@macamac d🙂🙂

michaelapillarova
29. okt 2011

@zuzkla kazdemu sa raz vsetko vrati

michaelapillarova
29. okt 2011

@gabika7706 dakujem

michaelapillarova
29. okt 2011

@macamac a nemohla sa pomylit posta? ale by mi dala to podacie cislo , zas

macamac
29. okt 2011

@michaelapillarova neviem-ako pomýliť? veď ani nevieš, či to poslala-nedala ti info o podacom lístku. tak ako to poslala? skrátka-dobre ti radím-napíš jej to, čo som ti tu písala-uvidíš,že zareaguje 😉

michaelapillarova
29. okt 2011

@macamac dobre tak to napisem, len sa bojim, ze jej krivdim, keby som vas nenasla a neporadila sa ta ja to necham tak a cakam, som hlupa viem ale nemozem uverit, ze taky clovek moze existovat, co klame, neznasam klamat

macamac
29. okt 2011

@michaelapillarova napíš-za to nič nedáš. začni-keďže nekomunikujete a nemám tovar ani peniaze,rozhodla som sa konať takto:.....................
a ver-ľudia sú bohužiaľ všelijakí 😔

zuzkla
29. okt 2011

@rainee vdaka za radu

andilka
29. okt 2011

@michaelapillarova neviem ci to pomoze, ale vcera som aj ja hladala balik, ktory mal byt posielany este v pondelok, a podla podacieho cisla sa zistilo, ze sa stratili baliky z pondelka...nikto nevie kde su...a posta mi odporucila cakat. ide hlavne o posty Liptovsky Mikulas, Vrbove....reklamacku ale moze podat predavajuci a nie ja. Tolko som sa dozvedela na poste. A to este ked som sa bola pytat v stredu, ze kde je balik, lebo som si zaplatila 1.Tr...mi mila postarka vynadala, ze to este moze prist vo stvrtok vecer. Asi nevie co je prva trieda! A nakoniec su baliky fuc 🙂

michaelapillarova
29. okt 2011

@andilka aha a to teraz akoze baliky nedostaneme? kedze by sa aj stratili?

anetaadam
29. okt 2011

@andilka to ako sa môžu balíky startiť????nejake divné....

anetaadam
29. okt 2011

no,ale inak ja tiež čakám na nejaké balíky a nie sa dočkať...dokonca 6 baličkov

michaelapillarova
29. okt 2011

@andilka a ta pani posielala z presova, aspon tak ma v profile, ze je z presova

macamac
29. okt 2011

@michaelapillarova už si jej písala? 😉

anetaadam
29. okt 2011

@michaelapillarova inak ja som tiež od jednej z Prešova kočík,ale nikdy nám nedošiel 😒

andilka
29. okt 2011

@michaelapillarova no mam cakat a nanajvys podat reklamaciu...riesi sa to. Ak sa nenajdu, tak nic nedostanem.

michaelapillarova
29. okt 2011

@anetaadam jemine 😲

akika722
29. okt 2011

inač,mne sa stratil jeden baliček..dvdčko som pielalala min.tyždeň prvou triedou kamoške..nedošlo..a nieje ani u nas na pošte..
ale to je mala vec,poslala som jej druhe a je všetko ok..ale velku vec by som riešila hned 🙄

anetaadam
29. okt 2011

no ak sa mi stratli moje vianočné darčeky tak ma porazí 😲