icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

akika722
1. nov 2011

@mamkakatka takže ti eura vratila nakoniec???
je to veru svinstvo od nej 🙄

garzonka
1. nov 2011

@mamkakatka mohli by jej zablokovať účet... 😕

mamkakatka
1. nov 2011

@akika722 vratila, ale zajtra postovne zaplatim ja, ona odmieta, aj napriek tomu, ze ked som od nej kupovala hracku postovne si vypitala 3€ a v skutocnosti platila iba 1,60€, a ked som si vypitala zvysok postovneho, co si myslim, ze 1,40 je dost, jej odpoved bola " To nemyslite vazne!!"

mamkakatka
1. nov 2011

@garzonka neviem, co bude dalej, ja som jej vyhrazky preposlala adminovi a uz je len na nom ako to posudi a co s tym urobi....

akika722
1. nov 2011

@mamkakatka všimla som si že aj na 5tej strane v hodnotkach ma negatko...
ja by som od nej žiadala aj poštovne 🙄 a nech pride aj s mužom ak chce 🙄 aspoň by si ma zapamätali obaja 😠

garzonka
1. nov 2011

@mamkakatka jasne, ale kazdopadne je to neseriozne

mamkakatka
1. nov 2011

@akika722 ja som sa kontaktovala aj s tou pani,co jej dala negatko, zaujimalo ma , ci to nejako vyriesili, ale ta pani sa dockala presne toho co ja, iba urazok ... ale ona to vtedy s adminmi neriesila ..... ja tomu fakt nerozumiem, ked ma castovala urazkami, som sa jej opytala ako by tuto situaciu riesila na mojom mieste, tuto otazku som jej polozila nie raz, ale nikdy som nedostala odpoved...tak ja neviem, ale mala som si nechat nefunkcnu hracku, ktora ona nakoniec ako priznala kupila od inej maminky, ale pri nasej konverzacii to nespomenula ani raz a cely cas sme sa bavili, ze je hracka v original krabici a len vyskusana a ze to bol nevhodny darcek pre jej malu dceru....

mamkakatka
1. nov 2011

@solinkarka aj ja si myslim, ze cena neodpovedala kvalite, preto tie vyhovorky ... a mozno jej manzel ani onicom nevie ..

danielaj
Odpoveď bola odstránená
katuska01
Odpoveď bola odstránená
11natalka
1. nov 2011

Prepacte ale ona tam boli nalepky neda sa to umyt

luba142
Odpoveď bola odstránená
mamkakatka
1. nov 2011

toto mi poslala do IP mamicka, o ktorej tu pisala solinkarka ..... so suhlasom od bea1971 som to zverejnila a viac sa k tomu nechce vyjadrovat....

bea1971 2011-11-01 14:06:56 píše:
dobry den,chcem sa vam vyjadrit k tomu co ste teraz napisala v diskusii,ze moj muz ani o tom nevie a ze ani kavlita asi nezodpoveda,takz moj muz o tom vsetkom vie a takz tiez vidi tu v mojom bazariku ako sa tu dotycna mlada pani netaktne vyjadrovala a vobec ani slusne nepodravila,len stroho vypisovala a aj vyskocila dost na mna ,tak muz povedal dost,takej osobe to predavat nebudes urcite co sa nevie slusne vyjadrovat ,tak bolo rozhodnute a ja svojho muza respektujem a slusne sa s kazdym vyjadrujem a spravam,dotycnej som nenapisla ani jedno krive a urazlive slovo zato o nej sa to povedat neda,je dost drza ,co zhodnotili aj moje predosle kupujuce a tiez mi poradili ako muz ,aby sme jej to radsej nepredavali a co sa tyka kvality,druhy sa k tomu moze tazko vyjadrit ked to nevidel,ja som jej urobila slusnu sumu za az 9 dielny cely komplet a este teraz vidim,ze ma tu SLUSNE ohovara,tak som dala cenu na povodnu ,takze tolko k blizsiemu vysvetleniu k veci a podotykam ,ze s nikym som nemala taku drzu komunikaciu doteraz len od solinkarky a to tu uz riadne dlho predavam ,prajem pekny den 🙂

ja som sa uz dotycnej za moj vyrok ospravedlnila....

pajinka23
1. nov 2011

@mamkakatka ahoj ja byt na tvojom mieste tak hracu jej neposlem,kym nezaplati aj postu a v plnej vyske ako ona pitala od teba🙂

pajinka23
1. nov 2011

inak baby neohovarajte inym inzeraty!!!je to ich vec co a za kolko predavaju☹ja som tu minule hodila foto kocara ktory bol v dezolatnom stave vhodny tak ku kosu a skoro ma tu niektore ukamenovali ze vobec nato upozorujem☹ak ste vec nekupili a ani nemate v plane nehovorte radsej nic lebo tu vsetko stopnu admini☹

pajinka23
1. nov 2011

inak sa musim pochvalit mne prisla vcera krasnunka bluzockatu od jednej maminky s MK a je uplne,ze waau bombova tak tesim ako mala 😀 😀 😀

emuska30
1. nov 2011

mamkakatka co mam robit s takou mamickou ako je tato ????chce kupit hracku ,,,potom chce vartit peniaze ,,,(tovar sijaci stroj ja som ho kupila od jednej mamicky (skoda že uiž neviem ako sa volala)prisiel mi domov no žial tam bola ozajstna ihla a mi mame malu 2 rocku tak reku aby si neičo nespravila tak posunieme dalej )mi sme ho ani neskusali )tak sme ho posunuli dalej dotycnej mamkakatka a ta že stroj jej nejde ...že nesije ...
(pokila sa niekto zacne somou bavit na urovni ciganou na luniku) nahodim podobny pristup ....ak je problem vo mne nevidim problem a koruny vratim ,,,ale snažim sa tovar vždy opisat ,,,ale toto co som zažila s touto maminkou to som ešte nezazila ,,nikdy viac ! nechapem taketo maminy ...proste vsetko sa da riešit aj normalne ,,,a nei sa tu vystatovat ,,,božeeeeeeeee som myslela že aspon tu su normalne maminy nie ako na bazosi kde si nepreberaju dobierky ,,,že sa tu da aj o problemoch pisat a tak ale ako vydim aj tu je to o niečom inom nie ,,o toleranci ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

dm1
1. nov 2011

@emuska30 no v prvom rade ked nieco predavam tak si skontrolujem ci to funguje a nie poslat vec bez vyskusania 😉

maznacik007
1. nov 2011

@emuska30 podla mna si chybu urobila ty ze si predala nieco co nefunguje resp. si nevyskusala ze ci to funguje... ja by som to videla jednoznacne na to aby si jej vratila plnu sumu co ti poslala a ona nech ti vrati tu nefunkcnu hracku...

ine jednanie je podla mna neseriozne z tvojej strany...

traktor
2. nov 2011

a

traktor
2. nov 2011

@emuska30 zial..ale baby maju pravdu..nakupujucej by si mala vratit plnu sumu + preplatit jej spätne postovne...nie je jej chyba, ze hracka nefunguje..za stav zodpovedas ty..nie to, ze ty si tak kupila, nevyskusala a len posunula dalej..predstav si seba na jej mieste..nieco si zaplatis, tesis sa na to a pride ti to nefunkcne..pacilo by sa ti to?..neries uz komunikaciu, nic..stala sa chyba vrat peniazky + postovne a uzavrite to..nabuduce si uz das pozor..

akika722
2. nov 2011

@emuska30 baby maju pravdu,pozri sa nato z jej pohladu..čo ak by si ty kupila pre svoje dieťa hračku,zaplatiš ju a doma zistiš že nefunguje?tak isto by si sa domahala vratenia penazi a preplatenia poštovneho 😒
a sorry ale ak by sa mne niekto vyhražal že dojde aj s manželom a predvedie mi ten stroj a bla bla,tak bvy som sa s nim milo ani nebavila 🙄
mne by sa veru nikto nevyhražal 🙄
moj nazor-vyrieši sa to jednine tak že sa vratia eura,tebe sa vrati hračka 😉

bartokami
2. nov 2011

tolko bolo tu popisane,mamkakatka a emuska30,vzdy hovorim,ze komunikacia je na 1.mieste,slusne jednanie,vzdy sa da dohodnut a neurazat sa hned .a ja vzdy ked hanadzujem inzerat pozorne si popozeram ,vyskusam celu vecicku,ci je ok,pripadne popisem,ak ma nejake vady..bez toho to nejde,ani ja by som nebola spokojna ,kebyze sa pytam,ci je ok,a dosla by nefunkcna...

a okrem toho zaraza ma vec ze mamkakatka dala na postovne 3€ .a bolo poslane len za 1,60€ ja by som ziadala o vratenie doplatku 😉 to myslim vazne emuska30 😉 ,pretoze 1,40€ je velky rozdiel,,a pekne €uriky

bartokami
2. nov 2011

@traktor
@akika722 maju pravdu o vrateni penazi za hracku +posta 😉

emuska30
2. nov 2011

@akika722 ano ja som eura vratila 🙂 a pany napisala sam žejej mam vratit tolko kolko aj ona mne poslal at ak som urobila ...potom som na nete nebola a pany si pistala viac ,,,možem to sme skopirovat ako mamicka samam napisla nech poslem 8e tolko som aj poslalla

akika722
2. nov 2011

@emuska30 to si už musite asi vyriešiť vy 😒

traktor
2. nov 2011

@emuska30 nie kazdy vie, ze ked predavajuci urobi chybu, ma mu byt vratena plna suma + spätne postovne..prave preto tu je aj tato tema..aby sa to kazdy dozvedel..a aj ine info.. 😉

emuska30
2. nov 2011

@akika722 ano tak sa aj stalo :( skoda že neviem od ktrorej mamicky mi to prislo ,..preto sa tesim že to vyskusam ci je to naozaj pravda :( že to nesije ...uvidime ja som koruny vratila tak ako som aj mala ....mne prisla o´d jednem mamicky helikoptera pre maleho na dilkove ovladanie ..stala 10e a nesla ...tak som pisla maminke že je to darcek a nejde a mamickam i napisala že to neni jej problem že im to doma islo :(( a ja som to neriesil lebo som nevedela že sa to da riešit co už :((( a mne nikdo nevratil koruny ,,,,a ja osm koruny vratila,,,takže ja som sa apson zachovala seroizne ....mna to aj mrzi ...ale ja som ten stroj kuoil zbadala som ihlu tak som ho posunula dalej :( a manika aj vedela že som ho kupil od inej mamicky ešte mi kazala sa jej opytat ako to maju spustit ,,,tak sami nepaci ako ma tu osocuje

akika722
2. nov 2011

@emuska30 všetko sa da riešiť.aj bez tejto temy..ak by mne niekto poslal niečo pokazene nefunkčne a o tejto teme by som nevedela tak by som to riešila bud cez ip alebo hned cez admina 😒
ak ti poslala nefunkčnu vec nemala si to tak nechať

emuska30
2. nov 2011

@maznacik007 ja som plnu cenu ako mne mamicka aj poslal to ona navrhla tak som urobila ...a že hned neodpovedam neznamena že nekomukinujem ale neni som tu stale mam malu 2 rocku kocku a pestujem ešte pestujem aj segre maleho 🙂 takže ked možem hend sa ozvem ...a možno som jednala zbrklo ale to ked sa toho navali ako mne ked prisla mefunkckna hracka a nic s toho len som o koruny prisla tak ma to možna najedovalo ale koruny som vratila ako som mala