icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

luba142
2. nov 2011

@solinkarka ved preco nie radsej doporucene? a pladba na ucet, nemas IB?

solinkarka
2. nov 2011

@luba142 heh mozno blbe ale nemam pojazdny ucet 😀 takze takto mi to viac vyhovuje

anetaadam
2. nov 2011

baby čo mam robiť...kupila som bundu synovi,25.10 predavajucej prišli peniažky a odvtedy ani obraz ani zvuk a pritom dneska pridala alebo aktualizovala inzeraty,
☹ ☹

garzonka
2. nov 2011

@anetaadam napíš jej nech ti napíše kedy odoslalal balík + podacie číslo...ale z vlastnej skusenosti viem ze niekedy baliky pridu po 5-10 dnoch

gabika7706
2. nov 2011

@anetaadam 25.10. odisla platba, alebo prisli uz jej na ucet? Pockala by som este mozno do zajtra a napisala jej...

anetaadam
2. nov 2011

@garzonka ved ale ona vobec so mnou nekomunikuje 😒

traktor
2. nov 2011

@anetaadam pis jej IP, ak neodpoveda, napis jej to do hodnotenia, ..skusaj komunikovat, ak to nepomaha kontaktuj admina..ma uz dake hodnotenia?

anetaadam
2. nov 2011

@gabika7706 22.10 som odoslala peniaze

anetaadam
2. nov 2011

@traktor počakm do večera,ak sa neozve pišem adminom ☹

traktor
2. nov 2011

@anetaadam napisala som jej, nech sa ti ozve..mozno jej len nepresla sprava..uvidis..dnes aktualizovala inzerat, takzer na pc musela byt..ak ti neodpovie, pis adminom 😉

anetaadam
2. nov 2011

@traktor už som jej pisala 3krát,myslíš že jej ani jedna správa nedošla?

traktor
2. nov 2011

@anetaadam mala pravdepodobnost, ale môze byt..sama som s tym mala problem, uz to mam ok..uvidis..pisala som jej aj ja..snad ti odpise...ked nie, pis adminom..

akika722
2. nov 2011

@damiankad odo mna chcela pyžamko na dobierku za 0,50c 😀 😀 😀 už vieš či poslať ip?

luba142
2. nov 2011

@akika722 uz vie 🙂

damiankad
2. nov 2011

@akika722
@luba142 dakujem baby už viem...mne poslala zrejme iná,alebo z iného emailu..poslat jej to nejdete. že 🙂 😉 😀

akika722
2. nov 2011

@damiankad čosi 😅 ak mi pošle eura pošlem,ale pravdepodobne z toho nič nebude,čislo učtu nepyta 😀 😅

damiankad
2. nov 2011

@akika722 napodobne..napisala že dobierka bude lepšie, že nemusí ísť do banky.... 😒 asi nemá IB ???

akika722
2. nov 2011

@damiankad tak nech pošle šekovou poukažkou..na poštu sa vie dostať nie?

garzonka
2. nov 2011

@akika722 ak sa jej nechce do banky, asi sa jej nebude chciet ani na poštu 😉

katka512
2. nov 2011

Baby mne este pred 10 dnami jedna pisla na svetrik z bazaru ci je aktual tak som jej nap ze je dala som je cislo uctu a celkovu sumu a vobec sa mi 10 dni neozvala a ani peniaze mi nenabehli....a dnes pozeram ze mi poslala na ucet tie prachy ale ked sa tolko neozyvala ja som ju ako zaujemkynu vymazala a na ucte mi napisala len jej meno.
Pisla som admin nech mi ju najde podla mena ale ze ju nemaju registrovanu.....ani neviem odkial je
Tak teraz ze co asi si pockam na negativne hodnotenie potom jej napisem

vivienkata
2. nov 2011

ahojte prosim vas nepozna niekto tuto pani ivankabs@azet.sk je neregistrovana a mala by zaujem o tehu rifle na dobierku ale bojim sa poslat na dobierku lebo uz vela krat sa stalo ze niekto neprebral dobierku, ak ju poznate a mala by ste dobre skusenosti s nou mozno by som bola aj ochotna poslat na dobierku

macamac
2. nov 2011

ahojte baby 🙂
chcem sa spýtať-posielali ste niektorá kočík-hlboký poštou? to ako-kuriérom? a koľko stojí kuriér? díky moc 🙂

huxy
2. nov 2011

@katka512 skus dat do nadpisu inzeratu svetrika,aby sa pani - jej meno - ozvala.mozno si to vsimne,ak bude pozerat tu na mk a ozve sa ti.

garzonka
2. nov 2011

@macamac ja som posielala normalne poštou, bol to velky balik, tak ale aj take sa posielaju... urcite aj cez slovensku postu sa to bude dat

trnka77
2. nov 2011

@macamac ja osobne som neposielala,ale boli mi poslaný súrodenecký kočík...posielali to cez expres kurier slov.pošty a celkovo to stálo,kedže peniaze si dali poslať na účet(dobierka)do 10€
na stránke pošty máš to uvedené ako expresné služby 🙂

katka512
2. nov 2011

@macamac ja som posielala vanicku kurierom a vsetko v poho staci zajst na postu tam ti poradia tusim nejakych 6,80 e to stalo aj s poistenim

katka512
2. nov 2011

@huxy vidis dobry napad 😎 😉

garzonka
2. nov 2011

@trnka77 podla mna bude stacit poslat ako poisteny balik. Expres kurier je zbytocne drahe a tam ide len o rychlost dorucenia (najneskor do nasledujuceho dna od podania)

trnka77
2. nov 2011

@garzonka a nie su tam limity???myslím,či nezáleži na váhe balíka....

garzonka
2. nov 2011

@trnka77 su tam limity aj na rozmery aj na vahu, ale malo by to stacit...

citujem slov. postu:
Rozmery: poistený balík pravidelných a nepravidelných tvarov:
min.: aspoň jedna plocha balíka je 20 x 15 cm, max.: 200 cm pre ktorýkoľvek z rozmerov alebo 300 cm pre súčet dĺžky a najväčšieho obvodu meraného v inom smere ako dĺžka;
Hmotnost: do 15 kg