Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@luba142 heh mozno blbe ale nemam pojazdny ucet 😀 takze takto mi to viac vyhovuje
baby čo mam robiť...kupila som bundu synovi,25.10 predavajucej prišli peniažky a odvtedy ani obraz ani zvuk a pritom dneska pridala alebo aktualizovala inzeraty,
☹ ☹
@anetaadam 25.10. odisla platba, alebo prisli uz jej na ucet? Pockala by som este mozno do zajtra a napisala jej...
Baby mne este pred 10 dnami jedna pisla na svetrik z bazaru ci je aktual tak som jej nap ze je dala som je cislo uctu a celkovu sumu a vobec sa mi 10 dni neozvala a ani peniaze mi nenabehli....a dnes pozeram ze mi poslala na ucet tie prachy ale ked sa tolko neozyvala ja som ju ako zaujemkynu vymazala a na ucte mi napisala len jej meno.
Pisla som admin nech mi ju najde podla mena ale ze ju nemaju registrovanu.....ani neviem odkial je
Tak teraz ze co asi si pockam na negativne hodnotenie potom jej napisem
ahojte prosim vas nepozna niekto tuto pani ivankabs@azet.sk je neregistrovana a mala by zaujem o tehu rifle na dobierku ale bojim sa poslat na dobierku lebo uz vela krat sa stalo ze niekto neprebral dobierku, ak ju poznate a mala by ste dobre skusenosti s nou mozno by som bola aj ochotna poslat na dobierku
ahojte baby 🙂
chcem sa spýtať-posielali ste niektorá kočík-hlboký poštou? to ako-kuriérom? a koľko stojí kuriér? díky moc 🙂
@trnka77 su tam limity aj na rozmery aj na vahu, ale malo by to stacit...
citujem slov. postu:
Rozmery: poistený balík pravidelných a nepravidelných tvarov:
min.: aspoň jedna plocha balíka je 20 x 15 cm, max.: 200 cm pre ktorýkoľvek z rozmerov alebo 300 cm pre súčet dĺžky a najväčšieho obvodu meraného v inom smere ako dĺžka;
Hmotnost: do 15 kg

@solinkarka ved preco nie radsej doporucene? a pladba na ucet, nemas IB?