icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

julianka777
3. nov 2011

@anetaadam o ona mi nevedela povedat,ze tam asi bude chybat este jedno cislo,lebo jej to nic neukazovalo

anetaadam
3. nov 2011

@julianka777 9 čisiel by malo byť

julianka777
3. nov 2011

@anetaadam ano?ja tam mam devät...a pred tym dve pismena a za tym dve pismena

anetaadam
3. nov 2011

@julianka777 ano napr.toto je od balika CV61 622 180 5SK

julianka777
3. nov 2011

@anetaadam i zle som ti napisala,osem cisel tam mam plus tie pismenka..no pisala som jej a dufam ze cim skor mi napise spravne cislo

anetaadam
3. nov 2011

@luba142 meraj vnutorny obvod čiapky,to sa asi moc presne nedá

anetaadam
3. nov 2011

@julianka777 bolo to ako balík alebo list?

julianka777
3. nov 2011

@anetaadam fuha,tak to veru neviem

anetaadam
3. nov 2011

@julianka777 to poznaš podľa tych začiatočnych 2 pismen

julianka777
3. nov 2011

@anetaadam aha,tam je CP

anetaadam
3. nov 2011

@julianka777
no ja mam CV poisteny balik a toto neviem

pajinka23
3. nov 2011

ahojte baby🙂prosim Vas posiela niektora z vas balik do 10kg???mne v ceniku sp pise ze budem platit 3eurano pochybujem,lebo som nedavno posielala balik hmotnosti 3,60kg a platila som 3,70☹tak mam zas depku ze kolko zaplatim☹

benne
3. nov 2011

@pajinka23 áno, posielala som, bolo to presne ako v cenníku.. ak balík nemá pravidelný štvorcový - kvádrový tvar, platí sa niečo ako poplatok za neskladnosť, preto si asi mala ten rozdiel.. plus, nedávala si ho poistiť, alebo nálepku krehké? za to všetko sú poplatky

pajinka23
3. nov 2011

@benne ni praveze bol poslany ako obycajny balik 2.trieda a bol baleny v krabici..takze tvar mal taky ako ma mat☹ja fakt nechapem ako to tie nase nase postarky uctuju☹

benne
3. nov 2011

@pajinka23 ja si na také veci dávam pozor, ak sa mi niečo nepozdáva, dám si zavolať vedúcu.. ale u nás na pošte su veľmi milé a ochotné poštárky

pajinka23
3. nov 2011

@benne no ja si teda dam zajtra tiez brutalny pozor co mi budu uctovat☹nase postarky su strasne tavy vsetky 😠

pajinka23
3. nov 2011

ozaj zienky mate niektora skusenost s predavajucou usmev777???????????ja chcem od nej kupit balik veci pre maleho,no nema ani ziadny prispevok a ani hodnotko☹tak sa bojim☹som uz opatrna 😝

benne
3. nov 2011

@pajinka23 a nie je ona náhodou zablokovaná, kedže nemá ani inzerát?

pajinka23
3. nov 2011

@benne no ona ma jeden inzerat☹a ten ma rezervovany pre mna🙂ale neviem tie vecicky su krasne a za 15eur ako zadarmo...ale ratsej sa snou asi dohodnem nech mi to posle na dobierku ale aj to ma moze oklamat tak som v pomikove teras co??

svetkaadamko
3. nov 2011

@traktor tak si predstav, ze sa mi ta SAVOLKA na mimibazare ozvala, ale zrejme si ma s niekym pomylila, lebo pisala, ze nemala peniaze na dobierku a ze mi posle nejaku supravu a to urcite nebolo pre mna.... ze na jej nick chodia jej netere a ze ju seklo v krku atd atd, tak som zvedava co z toho bude

nikolca
3. nov 2011

no a ja som synovi kupila cez mma tašku do školy a nosil ju september,oktober a taška sa mu rozprdla ☹ ☹ ☹ ,neviete niekto či sa to da reklamovať?ona bola zakúpená ako nový tovar a stála 16euro s poštovným ☹ ☹ no dosť na to že poslúžila len dva mesiace,kontaktovala som aj predavajúcu no samozrejme ani obraz ani zvuk napriek tomu že od vtedy ako som jej poslala odkaz bola prihlásená,už som písala aj adminke Lucie či je to možné reklamovať,chcela aby som jej poslala id predavajúcej tak som jej ho poslala a napísala mi že to nie je komerčna predavajúca čiže pri reklamácii môže byť problém ale že sa mi to pokúsi nejako vyhádať,no neviem ale na mma sa snažia admini problémy riešiť a pomôcť ale tu ked som žiadala admina o radu vždy som dostala odpoved treba si to vyriešiť medzi sebou,raz som tu potrebovala radu ale chcela som počuť viacero názorov na daný problem tak som napísala tušim všetkym aminom ktorý sa tu nachádzajú a odpovede som sa dočkala len od jedneho a aj to až po dvoch dňoch ☹ ☹

traktor
4. nov 2011

@nikolca ale je to presne tak, ako Lucia pisala..komercny predajca a *obycajny * je rozdiel..tu na koniku nakupujes u *obycvajneho*, cize je tu riziko , ze ak sa ti nieco rozpadne, nemas to kde reklamovat, cize admin nemôze nikoho donutit, aby ti po mesiaci, dvoch tovar zobral nazad..musis si to riesit sama / co je myslim aj tak zbytocne, nikto ti peniaze nevrati/..preto je na zvazeni kazdej nakupujucej, ci si taky tovar kupi..tak isto je to aj na mimi..s *obycajnym*neurobia nic, môzu mu to akurat skusit povedat..ale pochybujem, ze uspeju..ine je to u komercneho predavajuceho..tak plati aj zaruka a ak by ti opdmietol prevziat reklamaciu,odmita ta riesit.. tam to riesi uz admin, môze mu pozastavit ucet atd....

traktor
4. nov 2011

@svetkaadamko no stare dobre vyhovorky..seklo ma, som v nemocnici..nie ja som tam bola, ,,pri aukciach - nie ja som klikla , to dieta..juj..parada...no ale hlavne, ze sa ozvala, som zvedava, ci ti vôbec nieco posle..ale negatka by som jej aj tak nechala / mozno ich len upravila/..pretoze toto nie je v poriadku hladat ju po inych bazaroch..

bartokami
4. nov 2011

@traktor mne sa stalo,ze som tu kupila pre dcerku saty a ked dosli len som pozerala na nich,a povedala som si jeeej pekne su a dala ich do skrine,pani som napisala,ze som spokojna,no a po 2mesiacoch ked som ich isla dcerke obliect zistila som ze dcerke su male..a hop pozriem na velkost a namiesto 92 ako tvrdila ona,bola len 86 ☹ ,priznavam moja chyba ze som hned nepozrela na velkost,ale podla mna ma oklamala,ked som jej napisala,ze mi poslala 8ž a nie 92,povedala,ze ona si nepamata cislo na satkach...uplna hlupost,ved vzdy ked davam inzerat pozeram velkost a pisem,aka je skutocna velkost,ale moja chyba ze som si to nevsimla..povedala,ze ich tu mam predat.. 😒 hm...co si o tom myslis,mala som pravo na reklamaciu..kupovala som 2saty,zevraj 92,a boli len 86 a pritom som sa jej pytala ci sedi velkost 92-2-3roky a stali 16€...????

traktor
4. nov 2011

@bartokami podla mna uz nie..2 mesiace je dlha doba..ked ti dôjde tovar, mas si ho hned skontrolovat, ci je v poriadku, ci sedi..ak by si to urobila hned, a zistila si , ze to nie je ok a hned by si jej naspisala, mala si narok na vratenie penazi + spätne postovne..po 2 mesiacoch uz na take cosi môzes zabudnut.. 😖

mpavlinka
4. nov 2011

@bartokami stalo se mi to samé, paní mi poslala overaly na spaní, jsem je skoukla a podrobně zkontrolovala cedulku jen u jednoho a když jsem je teď dceři chtěla dát, tak jsem zjistila že dva overaly jsou jiná velikost než bylo inzerováno ☹ Jindy prohlížím vše a samozřejmě když to jednou neudělám tak toto 🙄

bartokami
4. nov 2011

a zaujimave je aj to ,ze ked sme spolu pisali,vzdy som jej zdoraznila ze chcem 92saty,aby sa nepomylila,lebo predavala aj 74..tak si myslim,ze musela vediet ze jedne su 74 a druhe 86 a nie 92 ako tvrdila...sak ked raz mi niekto stale pise ze chcem tie 92 aj 3krat...ze pozeram..ci su fakt 92..proste kuknem sa aj na stitok..ci nemam pravdu??sak ja aj 100krat pozriem,ked idem uz niekto ma vazny zaujem,ci isto je vsetko ok,,zips gombiky,velkost,dlzka,sirka..proste vsetko..neverim proste ze nevedela,aka je velkost siat..a po dalsie,ved ked pozrie nasu staru konverzaciu,teda aj na jej inzerat ma tam jasne ze predava 92 a ja ked jej poviem ze je 86 tak si myslim,ze aj po 2 mesiacoch som mala pravo na vratenie penazi???ci nie?

nelinka0401
4. nov 2011

@luba142 no ja na čiapočky meriam obvod hlavičky,rozmálne si zoberiem krajčírsky meter a pekne mu ho dám okolo hlavičky a zmeriam.už som si dala viac čiapok štrikovať a vždy mu sedeli.

bartokami
4. nov 2011

@traktor ano priznavam,ze to bola moja chyba,ze som hned neskontrolovala,boli fakt pekne...vtedy som len zacinala tu na MK..a som bola taka stastna,ze som ich kupila,ze som ich supla hned do skrine..mna len teraz tak zaujimalo,ze aka je dlha doba na vratenie penazi🙂dik za radu

nelinka0401
4. nov 2011

@pajinka23 to sa aj mne stalo ked som posielala ako list 1 triedou.mali sme tu inú poštárku.bolo to lahké takže som mala platit 0.80 centa.tá naša si to aj tak vždy odváži.no táto to chytila do ruky,poťažkala a povedala to bude za 0.70 centa,je to lahké... 😉 no pobavila s tou jej váhou. 🙂 🙂