icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

svetkaadamko
4. nov 2011

@traktor presne to iste si myslim, lebo ona mi napisala,ze na konika nechodila, ze nepamata, ale ze moj balik ma este na poste !!! a ze dnes mi posle balik, ze kacka je zabalena a suseda je postarka a mi to posle, tak preco to neurobila hned, ved nebola v nemocnici, len vraj na pohotovosti, mohla hned pytat tu susedu nech to posle a tiez som jej pisala, ze keby prisla pozriet na konika, ked mala cas na MMB,tak sme sa mohli vyhnut problemom ..... a este taky hlod, ze tie negativne hodnotenia ma preto na MMB, lebo to objednavala kamoske a doplatila na to, ze ona je solventna .... no jasne, tie vyhovorky hovoria za seba.... a negatka isto nestiahnem, ani ked mi posle kacku, co aj tak neverim

luba142
4. nov 2011

@nelinka0401 ale ja som myslela, ze ked mam zmerat ciapocku, ked sa pyta kupujuca na obvod, vies 🙂

nikolca
4. nov 2011

@traktor no ta predavajuca sa mi už ozvala neviem či jej medzi tým admin napísal,napísala mi že sa mi večer ozve ked skontroluje situáciu,ja ked som od nej ten batoh vyhrala na mma,tak mi napísala že ho kontrolovala a ked ho išla baliť že zistila že sa zasekáva zips že také jej to poslali z veľkoobchodu,vraj bud mi vráti peniaze alebo aby som počkala týždeň,že ona si ho vyreklamuje a že mi pošle druhý/no už asi to malo byť pre mňa znamenie že to asi bohviečo za kvalitu nie je/tak som samozrejme počkala batoh prišiel a po dvoch mesiacoch sa rozpadol,no myslím si že aj ked nie je komerčný predajca a pokial je to tak ako písala že jej bol dodaný z velkoobchodu tak by problem s reklamáciou nemal byť,no som zvedavá čo mi večer napíše ale asi bude chcieť aby som jej to pofotila 🙂

traktor
4. nov 2011

@nikolca ono vela robi aj ferovost predavajucej a ochota..niektore su velmi zlate , da sa s nimi..drzim prsty, nech sa to vyriesi k tvojej spokojnosti

lenkaks
4. nov 2011

Ahoj,rezervovala som saty pre PUMABLACK od 26.9. pisala 2x ze bola odcestovana,posiela peniazky uz mesiac a doteraz nic....

luba142
4. nov 2011

@lenkaks vykasli sa na nu a ponukni dalej 🙂

lilliaan
4. nov 2011

ja som sa 2x pytala jednej mamicky na miery bundicky vel 74 a ani raz mi neodpovedala 😠 Nasla som ten isty inzerat aj na MMB, urcite jej, lebo to boli rovnake fotky, i na MK inzerat aktualizovala a ziadna odozva. Nechapem, ze taketo mamicky chcu tovar i predat 😒 Ale uz inzerat je zmazany, tak asi ho predala niekomu, kto od nej nic nechcel, len rovno zaplatit 😀 😀 😀

luba142
4. nov 2011

@bartokami ja som tiem tak mala inzerat na gatule a mala som tam mala ze 86 az naraz jedna mamina ich chcela kupit tak som sa pozrela na listok a tam,ze 80 tak som maminke hned pisala, a aj premerala, ze ci ich kupi aj tak, napisala, ze budu este dobre, keby ich nechcela tak by som sa nehnevala, lebo to bola moja chyba, ale radsej som sa hned pozrela na listok 🙂 Na nejakych veciach uz su odstrihnute, to som robievala zo zaciatku,len teraz uz nie ked viem,ze to budem predavat 😅 , tak ale vzdy pomeram ked treba

quetinka28
4. nov 2011

Pridávam nespolahlivú Michaelu Novotnú,N.Oceliarov,Košice,aspon takú adresu uviedla,neprebrala dobierku a na jednom bazare je prihlásená a vobec mi neodpovedá na správy

ivuska6
4. nov 2011

@pattinka clovek sa pouci na vlastnych chybach ja som ani neposielala ale sestra skor predavala ako ja sme na babybazare a jej sa stalo nieco take ta ma upozornila

ivuska6
4. nov 2011

@svetkaadamko ja som iba na baby bazari ale kupovala som aj od tadeto ale vedsinou si pozrem ake ma hodnotenie sice tu na koniku to je ine trochu . 🙂

nelinka0401
4. nov 2011

@luba142 aha..tak potom to je iné 😉 😉 ja vždy odmeriam vnútro čiapočky.a ked sa nedá tak z predu a x 2. 😉

diabliq6666
4. nov 2011

@quetinka28 nooo...v podstate ta adresa by mohla byt az na tie kosice...je to kosice-saca...a v podstate tam ani schranky nemaju,takze je problem cokolvek tam dorucit...a dokonca tu dotycnu aj poznam a nespolahliva je slabe slovo...

quetinka28
4. nov 2011

@diabliq666 mala pod menom uvedenú adresu Železiarenská 12 a potom uviedla túto adresu,zdalo sa mi to zvláštne,ale posobila velmi milo a solídne,žiadne gramatické chyby,aspon sa iné mamy poučia 🙂 ešteže som študovala 6rokov v Košiciach a tá Šaca ma vobec netrkla 😀

svetkaadamko
4. nov 2011

@ivuska6 ked najhorsie je, ze ma dotycna len pozitivne hodnotenia tu na MK, tak mi ani nenapadlo, ze bude problem vies .... ale ked clovek nikdy nevie, to je riziko nakupovania cez internet 😕

janka_pn
4. nov 2011

dievcata, neviem ci sa to tu uz preberalo, ale myslite si, ze je v poriadku, ked tu uvadzate kompletne adresy??? nestaci meno a dajme tomu mesto? ja viem, ze je to na nastvanie, ale predsa len komplet adresu moze niekto aj dako zneuzit.

mitinka
4. nov 2011

naprííííííííííííííííííííklad jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Myslím,že by sa nemalo... 😉

janka_pn
4. nov 2011

ved ked niekto spomenie nespolahlive meno alebo nick, tak sa da aj cez IP informovat, ci nema o dotycnej blizsie info... 😖

quetinka28
4. nov 2011

@janka_pn ahoj,zneužit?A ked Ta niekto najde v telefonnom zozname to je to isté,tiež Ta može niekto zneužit,či nie?Neuviedla som číslo domu a práve preto som uviedla adresu-ulicu,aby sa náhodou nejaká Michaela Novotná z Košíc nedopatrením neocitla na čiernej listine.A napísala som to nie z hnevu,ale aby to možno niekomu pomohlo.

janka_pn
4. nov 2011

@quetinka28 v telefonnom zozname ta najdu, ked das na to suhlas. a pisala som to skor pre diskusiu "cierna listina" kde su fakt komplet adresy. ale tam to komentovat nemozem, lebo to admin zmaze.

quetinka28
4. nov 2011

@janka_pn cez IP?,uvediem na čiernu listinu meno Michaela Novotná,odmlčím sa,prestanem tu chodit,kde sa menovkyna Michaela Novákova dopatra pravdy,kto je vlastne tá neseriozna osoba s tým istým menom?

janka_pn
4. nov 2011

@quetinka28 hold je to diskusne forum, je riziko, ze niekto prestane nan chodit, ale myslim, ze sa tu nejedna o tak zavratne sumy, ze to treba riesit tak strasne radikalne a zverejnit komplet udaje. ak sa vyskytne viac pripadov od tej istej osoby, alebo sa jedna o velku sumu, je istotne informovany aj admin... ale nebudem to viac komentovat, som sa len spytala, co si o tom myslia ostatne, nemierila som tym vobec na teba 😉

quetinka28
4. nov 2011

@janka_pn v tom Ta chápem a máš pravdu,že musia dat súhlas,len nechem aby naleteli aj iní a nechcem tým sposobit problém niekomu inému.

quetinka28
4. nov 2011

@janka_pn ok,ved aj ja proti Tebe nič nemám ,ale tá táma je tu nato 😉

janka_pn
4. nov 2011

@quetinka28 mna len napadlo, ze su tu rozne divne osoby a predstav si, ze by sa dakej dotycnej nepacila vec co jej posles a zverejnila by komplet tvoju adresu, len preto, ze ma blby den a zvlastne predstavy... podla mna by to nemalo byt dovolene 😒

janka_pn
4. nov 2011

@quetinka28 a nechcem fakt nikoho urazit, je tu vacsina staznosti plne opravnena

quetinka28
4. nov 2011

No ved isto osoby su divné a ktovie možno už je moja adresa niekde vyvesená 😀 .No asi argument,že sa jej to nepáči by neobstál,oproti mojej vrátenej dobierke a hádam by nejaký láskavý admin moju adresu zmazal 😀 😀 😀

quetinka28
4. nov 2011

@janka_pn isto iste je,už sa našla druhá pani,ktorej sa od nej dobierka vrátila,dúfam,že tretia sa už nenajde

janka_pn
4. nov 2011

@quetinka28 mozno by si ani nevedela ze kde a preco si vyvesena 😀 som akoze celkovo proti zverejnovaniu adries 😉